saras-wati
09.10.10, 16:12
Może pomożecie mi w wyborze wózka...mam już któryś z kolei i cały czas jestem niezadowolona:(
Miałam fun system - spełnił swoją rolę, byłam bardzo zadowolona, ale wnoszenie go na 3 piętro z 10 miesięcznym dzieckiem, to dla mnie za dużo. Sprzedałam.
Kupiłam bj city mini. Piękny design, imponująca buda i system składania. Jednak słabo podbijał - w mojej miejscowości nigdzie nie ma podjazdów. Nie mogłam się do niego przekonać, więc też zniknął...
Potem kupiłam tfk joggster twist - prowadził się super, podbijał zawodowo, ale był strasznie 'krowiasty'.
Zostałam teraz z questem...to świetny wózek, ale nie dla mnie, więc muszę się go jak najszybciej pozbyć.
Tylko, co dalej? Co mam kupić, by wreszcie zakończyć rotację wózkową? Może napiszę, czego oczekiwałabym od wózka:
- w miarę niska cena - 1000pln (dlatego odpada bj elite, choć czuję, że mógłby spełnić moje oczekiwania, chyba że trafi się używany, ale od sprawdzonej osoby)
- w miarę amortyzowany - wystarczająco byłoby już, jak w mini
- fajnie zabudowany - jak mini lub elite;)
- lekki i w miarę mały po złożeniu(prawdopodobnie zmienię auto na małe, więc chciałabym, by mieścił się bezproblemowo do corsy)
- ciekawy design - jak bj lub mb