06.03.11, 19:23
Dziewczyny, czy któraś z Was ma Joolz Day? Strasznie podoba mi się ten wózek a wiem, że to nowosć i chciała bym cos wiedzieć zanim go kupię. A chciała bym i gondolę i spacerówkę. Przedewszystkim interesuje mnie czy jest zwrotny, jak spierają się plamy z tapicerki i czy łatwo się składa.
Podoba mi się bardzo, do jabliższego sklepu mam 100 km , jak będzie trzeba to pojadę, ale mam nadzieję, że mi pomożecie.

Podoba mi się, że jest wysoki i że ma takie stonowane kolory.
Liczę na waszą pomoc dziewczyny :)

Obserwuj wątek
    • kier-ka12 Re: Joolz Day 14.03.11, 14:37
      No wiec już mam Joolza. Zdecydowałam sie, poczytałam na forach Angielskich i przekonałam się. Dopiero byłam na jednym spacerze, uzywam gondoli. Wózek lekki, zwrotny. W gondoli dużo miejsca. Mam kolor czerwony na srebrnej ramie. Dobra amortyzacja i bardzo dobrze wykończona tapicerka - dobrze odszyta. Wszystko na zamki, łatwa do zdjęcia. Mam jeszcze adaptery do Maxi Cosi. Teraz więc ja służe radą.
      • hanna79 Re: Joolz Day 14.03.11, 20:56
        Gratuluję zakupu! Właśnie też poszukuję wysokiego wózka. Czy mogłabyś mi zmierzyc jak wysoko od ziemi montowana jest gondolka? Z góry dziękuję :)
        • kier-ka12 Re: Joolz Day 25.03.11, 11:41
          Gondola jest zamontowana na wysokości 56-57 cm od ziemi.
          Duża i lekka jest ta gondola. W komplecie ze spacerówką był pałąk , który tez można do gondoli przypiąć.
      • juliaimama2 Re: Joolz Day 18.04.11, 22:30
        Witam, ja używam Joolza Day spacerówki, kupiłam parę miesięcy temu w bobowozkach. Wahalam sie co do siedzenia kubelkowego ale przekonalo mnie to że to jest tak wysoki wozek. Uzywalam wczesniej Cameleona i jest duz roznica. Jest bardziej stabilny i solidny. Naprawde dobrze wykonany, kier-ka ma racje. Wkurza mnie ze musze pompowac kola, bo nie jestem do tego przyzwyczajona ale maz pilnuje i raz na jakis czas pompuje.

Na targach w Gdyni rozmawialam z jakims ortopeda i powiedzial mi ze kubelkowe siedzenie jest jak najbardziej dobre dla dziecka bo przeciez dziecko ma naturalnie po urodzeniu podkurczone nogi.
        Mam kolor jeansowy na czarnej ramie.
        • nadiaw203 Re: Joolz Day 19.04.11, 12:26
          Też kupiłam Joolz Day- gondolę i spacerówkę. Wózek jest super. Gondola długa, mojej córce posłużyła do końca siódmego miesiąca (oczywiście tylko do snu w czasie spaceru), fajnie się wypina, doskonale wykonana. Spacerówki używamy od połowy szóstego miesiąca. Chyba do końca nie jestem przekonana do siedziska kubełkowego, dziecko czasem próbuje się wyprostować jak chce spac. Dziweczyny nie trzeba kupować dodatkowo pompki, wystarczy raz na pół roku podjechać na stację i napompować koła kompresorem. Wózek jest bardzo zwrotny, dodatkowy plus to wysuwana rączka. Bardzo dobrze się składa, nie zajmuje dużo miejsca. Z czyszczeniem nie ma problemu, ostatnio prałam ręcznie kosz na zakupy i wszystko ok. Bardzo polecam. Mam antracyt na czarnej ramie.
          • juliaimama2 Re: Joolz Day 19.04.11, 18:30
            Nadiaw - a jak pralas kosz nie wstapil sie? Ja tez jestem zadowolona ze zwrotnosci wozka. I z amortyzacji na przednie koła. Chciała bym wlasnie wyprac siedzisko i zastanawiam się czy mi się nie zbiegnie w praniu.
            • nadiaw203 Re: Joolz Day 02.05.11, 10:07
              Witam,
              ja prałam to ręcznie i nic się nie wstąpiło. Nie wiem jak będzie po pralce, ale myślę że przy 30 stopniach i bez wirowania nic się nie stanie. A potem na balkon i niech spokojnie wyschnie. Pozdrawiam
              • zeeberka Re: Joolz Day 27.07.11, 10:37
                Czesc dziewczyny, a jak on sie sprawuje na dziurach i w terenie? Mieszkam pod miastem i duzo jezdz po bezdrozach. Myslalam o wozku tradycyjnym ale kusi mnie joolz ze swoim wygladem i waga.
                • nadiaw203 Re: Joolz Day 29.07.11, 13:26
                  Te większe koła są świetne na dziury. Mają dobrą amortyzację, bo są pompowane. Gorzej z małymi, mogą wpadać w dziury.
                • kier-ka12 Re: Joolz Day 20.09.11, 10:36
                  A nowego Joolza widziałyście?
                  Zielony bardzo fajny.

www.my-joolz.com/news/news/with-respect-for-nature-joolz-launches-her-earth-edition
                  rączka brązowa też mi się podoba.
                  • kamakotowska Re: Joolz Day 21.09.11, 11:05
                    Piekny! Mi się też zielony bardziej podoba.
                    Ja bym do tego zielonego dokupiła czarwoną parasolkę :)
                    • juliaimama2 Re: Joolz Day Bloom 12.04.12, 11:43
                      Uwaga na Joolza Blooma, Zzzz, Mamas&Papas. Znajoma kupiła na allegro, jakiś chyba wadliwy i okazało się, że producent nie ma już do niego części! Dziwne, ale niestety. Wiec nic już nie zrobi bo części od Day nie pasują do Blooma i innych!

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka