Dodaj do ulubionych

cena mutsy???

06.09.06, 09:18
witam pytanie dotyczy osób które kupiły lub zamierzaja kupic ten wózek: ile u
was kosztuje ten wózek lub ile zapłaciliscie za mutsy stelaz urban raider
felgi, skórzana raczka z fotelikiem samochodowym??dzieki
Obserwuj wątek
    • ginger133 Re: cena mutsy??? 11.09.06, 20:54
      w katowicach za stelaz ze skorzana raczka-1209zl za gondole 569, fotelika nie
      kupilam
    • ffiill Re: cena mutsy??? 12.09.06, 11:25
      W W-wie:
      - stelaż z rączką skórzaną: Urban Rider 1098zł, 4Rider 1008zł
      - gondola 513zł
      • ffiill Re: cena mutsy??? 12.09.06, 11:29
        Powyższe ceny przy płatności gotówką

Fotelika Mutsy nie kupowaliśmy - wybralismy bezpieczniejszy Maxi-Cosi Cabrio!

Kupiliśmy jeszcze łączniki do fotelika, spiworek i torbę - ale ceny mogę
        dopiero podać wieczorem bo mam na paragonie w domu.
    • miska77 Re: cena mutsy??? 12.09.06, 13:48
      my za stelaz urban 3 rider zaplacilismy 999 zl gotowka a za zwykly urban rider
      ok 1050 zl. Fotelik ok 550 zl

Pozdr,
      Ewa
      • aghatta1 Re: cena mutsy??? 12.09.06, 14:44
        Ja zapłaciłam za stelaż urban rider black black ze skórzaną rączką, gondolę
        cargo brown i fotelik mutsy play 2333 bez rabatu, a dostje rabat 7%.
        • miska77 Re: cena mutsy??? 12.09.06, 14:51
          u nas, tzn w tym, w ktorym kupowalismy za platnosc gotowka 10 %
          • aghatta1 Re: cena mutsy??? 12.09.06, 16:06
            A gdzie kupowaliście jeśli można spytać?
            • miska77 Re: cena mutsy??? 12.09.06, 16:12
              Wawa ul. Jagiellonska 2
              • ffiill Re: cena mutsy??? 12.09.06, 19:04
                My też tam kupiliśmy - miła obsługa i możliwość odbioru wózka w momencie kiedy
                go potrzebujemy, tak aby wczesniej nie zalegał w domu (a i gwarancja biegnie od
                momentu odbioru!).
                Zdecydowanie lepszy sklep niż Calineczka, którą również rozpatrywaliśmy, i w
                której obsłuzono nas dzidowato, olewczo i z wielką łaską!
                • miska77 Re: cena mutsy??? 13.09.06, 10:42
                  my mieszkamy obok calineczki...
                  nawet nie moglismy wysc z wozkiem z dwor i pojezdzic, zeby wybrac ten, ktory
                  bardziej nam odpowiada a w sklepie nie ma gdzie pojezdzic, ludzie gesiego musza
                  isc a i tak sie o wszystko potykaja...
                  A poza tym jeden Mutsy mial tam rozwalona raczke ale sprzedawce twierdzil, ze
                  to nic takiego ...

Szkoda gadac
                • aghatta1 Re: cena mutsy??? 13.09.06, 10:46
                  Ja jestem jak na razie zadowolona z obsługi w Calineczce. Nie mieszkam w
                  Warszawie więc kontaktuję się z nimi telefonicznie. Zawsze rozmawiam z jakimś
                  facetem, który jest naprawdę świetny. Najpierw chciałam Mutsy joey, już go
                  zamówiłam, potem zmieniłam zamówienie na Mutsy urban rider, facet jest b miły ,
                  sam uzupełnia to wszystko co domawiam i zmieniam w zamówieniu internetowym.
                  Negocjuję rabat. Jestem dość "rozwibrowaną" klientką, bo potrzebuje porady,
                  pytam o 100 spraw, marudzę, że się martwię, że prędzej urodzę niz wózek
                  przyjdzie itp, jednak ów facet ma wielką cierpliwość, czego nie mogę powiedzieć
                  o sprzedawcach w zwykłych sklepach, w których początkowo szukałam wózka. Patrzą
                  na mnie jakoś dziwnie kiedy pytam o szczegóły, kiedy muszę dotknąć i spróbować
                  każdego wózka. A najbardziej mnie denerwuje obsługa jednego ze sklepów (
                  jedynego gdzie jest Mutsy we Wrocławiu) i kiedy pytam obsługę jaki wózek by mi
                  polecili oni na to że taki i taki a ja czemu, a facet, że najbardziej mu się
                  podoba.. A jak pytałam czy mają Mutsy joey to oni, że nie bo sie gondola
                  rysuję, a czy czarne stelaże, też że nie bo się rysują. Więc nie mają.. Nawet o
                  możliwości sprowadzenia nie napomknęli. Nie wiem czy w takich sklepach nie
                  zalezy ima na kliencie, który ma zamiar zostawić u nich przeszło 2 tyś? Wydaje
                  mi się, że wrocławscy sprzedawcy mają klientów gdzieś i nie chodzi tylko o
                  sklepy z wózkami. U Was w Warszawie to pewnie już inne standardy w obsłudze są,
                  podobnie zresztą jak w Poznaniu, gdzie mieszkałam przez kilka lat i mam
                  porównanie z Wrocławiem.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka