chewela 06.09.06, 09:18 witam pytanie dotyczy osób które kupiły lub zamierzaja kupic ten wózek: ile u was kosztuje ten wózek lub ile zapłaciliscie za mutsy stelaz urban raider felgi, skórzana raczka z fotelikiem samochodowym??dzieki Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
ginger133 Re: cena mutsy??? 11.09.06, 20:54 w katowicach za stelaz ze skorzana raczka-1209zl za gondole 569, fotelika nie kupilam Odpowiedz Link Zgłoś
ffiill Re: cena mutsy??? 12.09.06, 11:25 W W-wie: - stelaż z rączką skórzaną: Urban Rider 1098zł, 4Rider 1008zł - gondola 513zł Odpowiedz Link Zgłoś
ffiill Re: cena mutsy??? 12.09.06, 11:29 Powyższe ceny przy płatności gotówką Fotelika Mutsy nie kupowaliśmy - wybralismy bezpieczniejszy Maxi-Cosi Cabrio! Kupiliśmy jeszcze łączniki do fotelika, spiworek i torbę - ale ceny mogę dopiero podać wieczorem bo mam na paragonie w domu. Odpowiedz Link Zgłoś
miska77 Re: cena mutsy??? 12.09.06, 13:48 my za stelaz urban 3 rider zaplacilismy 999 zl gotowka a za zwykly urban rider ok 1050 zl. Fotelik ok 550 zl Pozdr, Ewa Odpowiedz Link Zgłoś
aghatta1 Re: cena mutsy??? 12.09.06, 14:44 Ja zapłaciłam za stelaż urban rider black black ze skórzaną rączką, gondolę cargo brown i fotelik mutsy play 2333 bez rabatu, a dostje rabat 7%. Odpowiedz Link Zgłoś
miska77 Re: cena mutsy??? 12.09.06, 14:51 u nas, tzn w tym, w ktorym kupowalismy za platnosc gotowka 10 % Odpowiedz Link Zgłoś
aghatta1 Re: cena mutsy??? 12.09.06, 16:06 A gdzie kupowaliście jeśli można spytać? Odpowiedz Link Zgłoś
ffiill Re: cena mutsy??? 12.09.06, 19:04 My też tam kupiliśmy - miła obsługa i możliwość odbioru wózka w momencie kiedy go potrzebujemy, tak aby wczesniej nie zalegał w domu (a i gwarancja biegnie od momentu odbioru!). Zdecydowanie lepszy sklep niż Calineczka, którą również rozpatrywaliśmy, i w której obsłuzono nas dzidowato, olewczo i z wielką łaską! Odpowiedz Link Zgłoś
miska77 Re: cena mutsy??? 13.09.06, 10:42 my mieszkamy obok calineczki... nawet nie moglismy wysc z wozkiem z dwor i pojezdzic, zeby wybrac ten, ktory bardziej nam odpowiada a w sklepie nie ma gdzie pojezdzic, ludzie gesiego musza isc a i tak sie o wszystko potykaja... A poza tym jeden Mutsy mial tam rozwalona raczke ale sprzedawce twierdzil, ze to nic takiego ... Szkoda gadac Odpowiedz Link Zgłoś
aghatta1 Re: cena mutsy??? 13.09.06, 10:46 Ja jestem jak na razie zadowolona z obsługi w Calineczce. Nie mieszkam w Warszawie więc kontaktuję się z nimi telefonicznie. Zawsze rozmawiam z jakimś facetem, który jest naprawdę świetny. Najpierw chciałam Mutsy joey, już go zamówiłam, potem zmieniłam zamówienie na Mutsy urban rider, facet jest b miły , sam uzupełnia to wszystko co domawiam i zmieniam w zamówieniu internetowym. Negocjuję rabat. Jestem dość "rozwibrowaną" klientką, bo potrzebuje porady, pytam o 100 spraw, marudzę, że się martwię, że prędzej urodzę niz wózek przyjdzie itp, jednak ów facet ma wielką cierpliwość, czego nie mogę powiedzieć o sprzedawcach w zwykłych sklepach, w których początkowo szukałam wózka. Patrzą na mnie jakoś dziwnie kiedy pytam o szczegóły, kiedy muszę dotknąć i spróbować każdego wózka. A najbardziej mnie denerwuje obsługa jednego ze sklepów ( jedynego gdzie jest Mutsy we Wrocławiu) i kiedy pytam obsługę jaki wózek by mi polecili oni na to że taki i taki a ja czemu, a facet, że najbardziej mu się podoba.. A jak pytałam czy mają Mutsy joey to oni, że nie bo sie gondola rysuję, a czy czarne stelaże, też że nie bo się rysują. Więc nie mają.. Nawet o możliwości sprowadzenia nie napomknęli. Nie wiem czy w takich sklepach nie zalezy ima na kliencie, który ma zamiar zostawić u nich przeszło 2 tyś? Wydaje mi się, że wrocławscy sprzedawcy mają klientów gdzieś i nie chodzi tylko o sklepy z wózkami. U Was w Warszawie to pewnie już inne standardy w obsłudze są, podobnie zresztą jak w Poznaniu, gdzie mieszkałam przez kilka lat i mam porównanie z Wrocławiem. Odpowiedz Link Zgłoś