zzoee 08.04.08, 16:04 Czy ktoś zna wózki firmy Bebecar? Przeglądałam ofertę w internecie, ale osobiście nie znam nikogo, kto miałby taki wózek. Wyglądają porządnie, a jakie są w użytkowaniu? Czy ktoś ma jakieś doświadczenia? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
chopinka Re: babecar - opinie 08.04.08, 16:19 O jakiś konkretny model Ci chodzi, czy ogólnie? Miałam bebecara racer st. Odpowiedz Link Zgłoś
akinom.3 Re: babecar - opinie 08.04.08, 17:40 Ja mam trakera i jestem bardzo zadowolona. Jedyna minus tych wózków to niestety waga. Nie wiem co konkretnie bys chciała wiedziec. Gondola jest bardzo duza, ma regulowane oparcie, duża budke która swietnie chroni dziecko. Spacerówka moze byc montowana przodem i tyłem do kierunku jazdy, duza budka, regulowany podnóżek, rozkłada sie na płasko. Duzy kosz na zakupy, stelarz sie prosto rozkłada. Gondole, spacerówke i fotelik montuje sie bez żadnych adapterów. Ja miałam z duzymi pompowanymi kołami-rewelacja. Firma jest portugalska. Jak by Cie coś jeszcze interesowało to chętnie odpowiem. Odpowiedz Link Zgłoś
iza-r4 Re: babecar - opinie 08.04.08, 18:09 ja mam vectora na piankowych a moja koleżanka vectora na pompowanych kołach. Obie jesteśmy z wózków bardzo zadowlone a ja właśnie sprzedaję, bo mały już jest za duży. Co Cię interesuje? Koła pompowane są cięższe, mniej zwrotne ale lepsze na wertepach, choć moje też nie są złe na dziurach ale jak porównywałam oba wózki, to jednak Jej lepsze na dziurach. Tamte są skrętne a moje obrotowe, więc łatwiej się prowadzi, no i są lżejse i mniejsze. Zależy do jakich warunków potrzebujesz. Ogólnie wózek bardzo starannie wykonany i świetna jakość materiałów. Super głęboka buda- cała naciągana do pałąka. B. duży kosz. B. duża regulacja rączki. Mam porównanie, bo szukam teraz spacerówki dla starszego malucha. Pytaj- chętnie odpowiem. Odpowiedz Link Zgłoś
iza-r4 Re: babecar - opinie 08.04.08, 18:11 vector, to następca tracker, ale one wszystkie są dosyć ciężkie, ale ja przedkładam komfort dziecka i rodzica nad wagę wózka, mimo codziennego wnoszenia na 1 piętro, ale np. na 4 p, to bym już go nie wnosiła. Odpowiedz Link Zgłoś
chopinka Re: babecar - opinie 08.04.08, 18:18 Miałam bebecar racer st, tak jak pisałam wcześniej - 3 kołowy. Duża gondola+ porządna budka, spacerówka montowana przód+tył, niestety waga wózka powalająca. Jakość materiałów dobra, choć nie rewelacyjna- budka niestety od słońca wyblakła. Koło obrotowe - tu akurat zgadzam się z opinią sprzedawcy ze ŚD, że nie dokońca dopracowane, niestety strasznie chcebocze jak się szybko jedzie z niezablokowanym. Odpowiedz Link Zgłoś
zzoee Re: babecar - opinie 08.04.08, 18:17 bardzo wszystkim dziękuję. Szukam wózka na pompowanych kołach, z dużą gondolą i wygodną spacerówką. Wydaje się, że Vector i Style AT spełniają te wymagania. Zdaję sobie sprawę, że te wózki są dość ciężkie, ale cóż - coś za coś. Odpowiedz Link Zgłoś
rubi88 Re: babecar - opinie 08.04.08, 19:00 Zzoee a zastanów się jeszcze nad emmaljungą. Mają większe siedzonka, no i lepsze wykonanie. Acha nie wiem czy tak jest we wszystkich Bebecarach ale ja macałam 2 Icona i Stylo i budki strasznie głośno im chodziły, co mnie denerwowało, bo moze obudzić dziecko. W Emmie budka chodziła cichutko. Odpowiedz Link Zgłoś
iza-r4 Re: babecar - opinie 08.04.08, 19:19 Jakbyś chciała, to moja koleżanka ma do sprzedania użytkowanego vectora 7-miesięcy, na pompowanych kołach-jak pisałam, w idealnym stanie-okazja. Jej synek śpi na brzuszku i musi wymienić wózek na bardzo szeroki. Ma gondolę, spacerówkę, fotelik, torbę, parasolkę, śpiworek do gondoli i nie chce dużo, jak na cały komplet a super stan. Odpowiedz Link Zgłoś
nat_99 Re: babecar - opinie 18.04.08, 13:46 Iza-r4 ja jestem zainteresowana zakupem bebecara vector. Jeżeli twoja koleżanka ma jeszcze do sprzedania ten wózek to proszę o kontakt na malia ariane12@vp.pl lub tel. 0 503 066 854 Odpowiedz Link Zgłoś
megimach Re: do Iza-r4 pilne- babecar Vector 18.04.08, 15:19 mam style at ) ten z pompowanymi kołami, z tym że dokupiłam piankowe lżejsze - teraz je sprzedaję, ale wózek zostaje, bo wkrótce znów urodzę;) i gondola bedzie potrzebna. Vektora nie chcialam bo nie można go bujać , jest b sztywny a że czesto chodze z wózkiem i psem nie moge miec sztywnego wózka. POlecam firme i solidnosć wózka. nie mam żadncyh zastrzeżen a wymieniana wada skrzypanie-zniknela po popsikaniu raz preparatemz silikonem. Nie zamienilabym go na żaden inny i nie kupilabym innego. Odpowiedz Link Zgłoś