pleonka 18.04.08, 18:22 Witam, chciałabym się dowiedzieć czegoś o tym wózku: od kiedy dziecko może w nim jeździć, wady, zalety, czy dobrze się nim jeździ po lesie. Czy możecie się podzielić Waszym doświadczeniem, z góry dziękuję. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
pstrabiedronka Re: X-Lander X3 19.04.08, 13:22 ja miałam inny model Xlandera, nie X3 tylko XA. Z wózka, jego jakości byłam bardzo zadowolona. Nie bardzo rozumiem pytanie "od kiedy dziecko może w > nim jeździć?" Jak kupisz z gondola to od urodzenia. Mi osobiście X3 podoba się najmniej ze wszystkich Xlanderów, najlepszy jest moim zdaniem XA z powodu dużych obrotowych kółek, które sprawiają że prowadzenie wózka, nawet z ciężkim dzieckiem jest możliwe jedną ręka i bez wysiłku. On sam jedzie. Z bardziej terenowych to chyba bym brała X1. tutaj są wszystkie modele Xlanderów: www.bobowozki.pl/index.php?manufacturers_id=45 Odpowiedz Link Zgłoś
anamelia Re: X-Lander X3 19.04.08, 20:30 użytkuje ten wózek od 8 miesięcy i jestem zadowolona. wózek nie jest bez wad ale daje radę. co prawda ja jeszcze używam gondoli do tego wózka ale tylko dlatego, że mój synek to taki okruszek i mieści się jeszcze bez problemu, a siedzi jeszcze niepewnie, więc nie powiem ci jak użytkuje się sama spacerówka. wózek ma duże pompowane koła, jeździliśmy po lesie i nie było żadnych problemów tzn. wiadomo jak są korzenie to żaden wózek nie przejedzie gładko, jak duży mech to trzeba mocniej popchać ale to w lesie normalne. plusy to: ogromny kosz na zakupy, mieści się w nim wszystko. wadą na pewno jest jazda dziecka w spacerówce tylko przodem , o ile latem to nie przeszkadza to zimą tak , ponieważ zimny mroźny wiatr wieje prosto w buźkę dziecka i trzeba wtedy folię przeciwdeszczową zakładać. pozdrawiam -- "jeżeli za wszystko jest śmierć to ja za nic ginąć nie będę" W. Bartoszewski Odpowiedz Link Zgłoś