emi2211 20.06.07, 15:53 Mam pytanie-czy podajecvie swoim dzieciom gazowana wodę mineralną?Albo w ogóle jakiś gazowany napój. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
monika9710 Re: picie 20.06.07, 16:20 soki, woda, herbatki, gazowanych nie podaję, bo sama w domu nie piję i nie mam. co najwyżej kilka łyków u mojej mamy dostaje. Odpowiedz Link Zgłoś
mcbeall Re: picie 20.06.07, 17:02 nasza nie toleruje gazowanych napojów...w sumie to i dobre bo zdrowsze są te bez gazu Odpowiedz Link Zgłoś
bonkreta Re: picie 20.06.07, 17:20 Gazowana woda bardzo Emisiowi nie smakowała, ze słodkich nic nie dawałam - ale podejrzewam, że nie smakowałoby również, on nawet soków nie lubi ani kompotów, tylko niesłodkie pije. Odpowiedz Link Zgłoś
salvita Re: picie 20.06.07, 20:09 nie! sami tez nie pijemy mlody pije rozrzedzone soki, wode z cytryna, ostatnio uwielbia maslanke Odpowiedz Link Zgłoś
agnieszkaela Re: picie 20.06.07, 22:02 O Matko! A po co maluchowi gazowane napoje? Absolutnie nie, chociaz sami pijemy nawet takie paskudztwa jak cola. Filip poje wode, soki, jogurty pitne, maslanke. Odpowiedz Link Zgłoś
hanna26 Re: picie 20.06.07, 23:20 Gazowana mineralna lub źródlana w takie upały jest dużo zdrowsza od niegazowanej. Poprostu znacznie dłużej zachowuje świeżość. Nie wiem, na czym to polega i dlaczego tak się dzieje, ale to prawda znana od wieków. Dlatego w takie upały my pijemy zwykle gazowaną. Niestety, nasze dziewczyny nie lubią gazowanych wód. Młodsza wręcz nie cierpi. Pije zwykłą mineralną, soczki, herbatki, kompociki mojej roboty. Odpowiedz Link Zgłoś
efka30 Re: picie 21.06.07, 11:39 Nie podaje zadnych "gazowanców".Mały pije herbatki owocowe tylko odrobinke słodzone bo nie lubi słodkich napoi, rozrzedzone soki i ostatnio napoje Tymbarku mu posmakowały. Odpowiedz Link Zgłoś