mamma_mmarty 14.05.08, 12:49 witam, a może któraś/yś :-) z Was wie coś na temat tego wózeczka? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
kwiatuszek.08 Re: CHICCO TRIO TOUR 4 14.05.08, 14:50 Łdnie wygląda,ale jak dla mnie odpada,bo nie ma przekładanej spacerówki :( i jest dosyć ciężki-12 kg a z gondolą dolicz +4,8kg,chyba,że na lekkości Ci nie zależy. Odpowiedz Link Zgłoś
tomj78 Re: CHICCO TRIO TOUR 4 15.05.08, 17:51 Osobiście nie jestem użytkownikiem tego wózka- choć lada chwila będę. Nie zgodzę się że jest to ciężki wózek (na pewno są lżejsze, ale nie za tą cenę); 12.7kg spacerówka, gondola 4,4kg. Podnosiłem różne wózki i na "rękę" chicco jest jednym z lżejszych (to między innymi zadecydowało o wyborze) i cena przystępna- teraz w promocji w jednym ze sklepów znalazłem cały zestaw za 1850- sklep prowadzi sprzedaż wysyłkową, (jeśli ktoś jest zainteresowany to podam adres- mój mail tomj78@op.pl). Dodatkowym atrybutem jest wielka gondola- dł. 91.5cm, szer. 48.5cm; fotelik z bazą więc nie trzeba sie co chwilę mocować z pasami jeśli chcesz wyjąć dziecko w foteliku. Poza tym znajomi którzy używali chicco mają o nim dobre opinie. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
witusia77 Re: CHICCO TRIO TOUR 4 16.05.08, 13:06 Ja również zastanawiam sie nad kupnem tego wózka, drugi to x-lander xa lub xt- róznica tylko w ilości kół. Z tego jaki watek zamieściłam "chicco czy x-landeer" wynika ze powinnam kupic x-landera bo o wiele jest korzystniejszych opinii. Sama już nie wiem co mam wybrać :?:/ Odpowiedz Link Zgłoś
tomj78 Re: CHICCO TRIO TOUR 4 18.05.08, 11:43 Miał być trio tour 4 a wyjechaliśmy s3. Dylemat z głowy. Za kilka tygodni okaże się czy był to trafny strzał czy pudło :). Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
mamma_mmarty Re: CHICCO TRIO TOUR 4 19.05.08, 10:57 dziekuje za odpowiedzi, ja tez nie bardzo zgadzam sie z opinia ze chicco jest ciezki, wydawal sie byc jednym z lzejszych wozkow gdy go odladalismy z mezem w sklepie :-) x-lander jak na mnie za ciezki ... Odpowiedz Link Zgłoś
a.z.1 Re: CHICCO TRIO TOUR 4 19.05.08, 15:17 A jak ocenia Pani kółka przy tym chicco ? Jak się sprawowały podczas jazdy próbnej?????????:))) Odpowiedz Link Zgłoś
vi-23 Re: CHICCO TRIO TOUR 4 19.05.08, 17:06 no mnie tez zastanawiaja wlasnie te pojedyncze kolka bo ogolnie wozek jest fajowy, czy mowglby ktos napisac jak te kolka sparwdzaja sie na nierownym terenie i na wertepach? bede bardzo wdzieczna Odpowiedz Link Zgłoś