karawoj 17.06.08, 10:55 Dziewczyny! Gdzie warto jechac po wozek w Krakowie? Nie znam miasta a bede tam przez kilka dni i chcialabym to wykorzystac, inaczej chyba go nigdy nie kupie... Podajcie jakies namiary prosze. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
kropelka08.2008 Re: Wózki w Krakowie 17.06.08, 12:27 napisze to co ja kiedys znalazlam :) 4 Kids w CH Zakopianka Entliczek - Pętliczek 3 sklepy: Wysłouchów na Kurdwanowie obok geanta wyki5 (ponoc najwiekszy wybor na wyki) MIKI na Wielickiej (za skrzyżowaniem Wielicka/Limanowskiego/Powstańców dwojakich patrząc od centrum) Maly wybor Ouinny i Maxi-Cosi Odpowiedz Link Zgłoś
anusia_kra Re: Wózki w Krakowie 17.06.08, 15:35 jw fakt na wyki chyba najwięcej różnych wózków znajdziesz. Może napisz czego szukasz bo w Miki są jeszcze np: teutonie i titi, a w 4 kidsie bugaboo, stokke, concordy, pełen asortyment Maców w chyba najnizszych cenach Jest jeszcze niby hurt na św.Kingi baby dremsów, cocneco i duzy wybór wielofunkcyjnych czołgów. Odpowiedz Link Zgłoś
kropelka08.2008 Re: Wózki w Krakowie 18.06.08, 10:10 o ile sie nie myle wczoraj widzialam ten model w 4kids na zakopiance zadzwon i zapytaj, szkoda czasu na jezdzenie ;) Odpowiedz Link Zgłoś
karawoj poszukiwania przerzucam na łódź :) 20.06.08, 12:10 obdzwonilam chyba cały krakow. maja emme smart w 4 kids i tyle. Odpowiedz Link Zgłoś
maja4021 Re: poszukiwania przerzucam na łódź :) 20.06.08, 18:48 jeszcze na starowislnej był fajny sklep z wozkami ale namiaru ci nie podam bo nie znam i jeszcze taka hurtownia zapomniałam nazwy ulicy ale moze powiem gdzie a ktoras podpowie.Jak gielda samochodowa na rybitwach tylko kawałek za nia jakos Christo Boczewa-prosze sie nie smaiac wyleciało mi z głowy. Odpowiedz Link Zgłoś