romanek1809 Wózek Maclaren XLR kolor coffebrown-powderpink 12.11.08, 11:40 Mam do sprzedania nowy wózek maclaren xlr kolor coffebrown- powderpink model 2008, w wyposażeniu:dodatkowa wkładka, osłonka na głowe, pokrowiec na nóżki.Pełen komplet atrakcyjna cena: 850,- tel.722 950 008 Odpowiedz Link Zgłoś
sasznika peg Perego Atlantico 12.11.08, 21:11 sprzedam allegro.pl/item470211846_peg_perego_atlantico_3miasto_polecam.html Odpowiedz Link Zgłoś
martyna5599 Re: Wózek Maclaren XLR kolor coffebrown-powderpin 01.12.08, 12:37 witam, ten maclaren jest jeszcze aktualny? i z jakiego miasta pan jest jesli oferta jest aktualna? Odpowiedz Link Zgłoś
vi-ka X-Lander XA + gondola + fotelik X-Car - WARSZAWA 13.11.08, 20:49 Mam do sprzedania X-Landera XA, kolor niebieski. Wózek zakupiony w maju tego roku - na gwarancji do maja 2009. Gondola, stelaż i fotelik używane były przez 3 miesiące (stan bdb - bez żadnych uszkodzeń, tylko kilka otarć powstałych podczas normalego użytkowania), spacerówka jest nowa. Cena kompletu - 1100 zł. W przypadku pytań proszę o kontakt na adres: dorota_w1@tlen.pl Odpowiedz Link Zgłoś
ewa-lew Mamas&Papas Pliko Switch nowy 1200zł! 13.11.08, 21:37 Mam do sprzedania wózek Mamas&Papas Pliko Switch kolor "empire"(jasno-szary wzór)nowy, na gwarancji, kupiony w Anglii.Zainteresowane mamy proszę o w miarę szybki kontakt na maila ewa-lew@gazeta.pl Odpowiedz Link Zgłoś
wisnmal Sprzedam wózek Mikado Oxford four three (3 kołowy) 14.11.08, 12:54 Wózek użytkowany przez okres ok. roku – w bardzo dobrym stanie. Zakupiony bezpośrednio od producenta i wykonany na zamówienie. W skład zestawu wchodzą: • podwozie - rama wykonana w systemie Four-Three® z samoskrętną osią (waga ramy z kołami - 9,5kg), felgi aluminiowe •sztywna gondola - nosidło dla niemowlęcia (waga gondoli - 4,2kg), •wkład spacerowy (dla dorastającego dziecka) z możliwością wpinania tyłem lub przodem do kierunku jazdy (waga części spacerowej - 4,3kg), •fotelik samochodowy (dla dziecka do 13kg) z adapterem umożliwiającym mocowanie bezpośrednio w podwoziu wózka (waga fotelika - 2,5kg). Wózek wyposażony jest w: • torbę na prowadnicę - rączkę, • moskitierę - w torbie, • drugą (dodatkową) torbę na pokrowiec przeciwdeszczowy, • "duży" (dla większego dziecka) pokrowiec na nóżki do części spacerowej, • regulowane oparcie w gondoli umożliwiające dziecku siedzenie, • pokrowiec przeciwdeszczowy. • 5-punktowe pasy bezpieczeństwa, • regulowany podnóżek w spacerówce, • zafoliowaną barierkę na rączki i podnóżek - nie brudzą się , • regulację wysokości rączki, • bawełnianą wyściółkę gondoli, którą można zdemontować i prać, • dodatkową siatkę wszytą w tył budki (przydatną w upalne dni), • pojemny koszyk na zakupy pod wózkiem Kolor wózka granatowo - czerwony. Więcej informacji pod numerem telefonu 600297770. Zdjęcia chętnie prześlę na maila. Małgorzata Wiśniewska Odpowiedz Link Zgłoś
gabryska_27 Re: Sprzedam wózek Mikado Oxford four three (3 ko 13.12.08, 12:40 Czy ogłoszenie jest aktualne. Jeśli tak to ajka cena i czy można zobaczyć zdjęcia? Odpowiedz Link Zgłoś
wisnmal sprzedam spacerówkę Hauck Disney Speed Sun 14.11.08, 12:56 Spacerówka Hauck Disney Speed Sun Hummy, Hummy Red (w kolorze czerwonym) Spacerówka używana zaledwie dwa razy. Dziecko dostało ją w prezencie, mając już jeden wózek. Dodatkowa charakterystyka wózka: Wysokość wózka 102cm Długość siedziska 23/68cm 5 punktowe pasy bezpieczeństwa 4 stopniowa regulacja oparcia Regulacja wysokości podnóżka Daszek z możliwością demontażu Koszyk na akcesoria Koła wykonane z PVC Przednie koła skrętne Wyściółka 100% Poliester Możliwość zdjęcia wyściółki do prania Prać ręcznie w temperaturze do 30 stopni Wózek na gwarancji do lipca 2007. Więcej informacji pod numerem 600297770. Zdjęcia prześlę na maila. Małgorzata Wiśniewska Odpowiedz Link Zgłoś
wisnmal Re: sprzedam spacerówkę Hauck Disney Speed Sun 14.11.08, 12:59 Na gwarancji do lipca 2009 oczywiście. Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
edzia.79 Re: Inglesina trip+ dodatki 14.11.08, 17:46 Sprzedam rewelacyjna parasolke Inglesine Trip (kolor bordowy) www.alewozki.pl/product_info.php/pName/wozek-inglesina-trip-corallo-an7-kolekcja-2007/cName/wozki-spacerowe-inglesina-trip?osCsid=e301f3d8b5f1e6d6c659c73394469324 + nieorginalna folia,czerwona parasolka i torba z mnostwem kieszeni. cena 200zl + koszty przesylki. zdjecia przesle meilem edzia.79@gazeta.pl Odpowiedz Link Zgłoś
paula005 Lekka PARASOLKA Baby1One 14.11.08, 18:54 www.allegro.pl/item482186429_wozek_typu_parasolka_baby1one_z_niemiec_piekny.html Odpowiedz Link Zgłoś
paula005 Roan Marita granatowy gondola + spacerówka+dodatki 14.11.08, 18:58 Roan Marita gondola, spacerówka, torba, parasolka, folia, pokrowce na gondolę i spacerówkę. Kolor granatowy z błękitnymi dodatkami, od środka biały w misie. Kontakt: paula005@gazeta.pl cena do negocjacji Warszawa i okolice Odpowiedz Link Zgłoś
marta2202 Chicco Ct 0.6 Caddy z koszykiem-na gwarancji! 15.11.08, 14:17 Pilnie sprzedam Chicco Caddy, kolor Seventy. Wózek używany sporadycznie, na gwarancji do marca 2009. Stan wózka bardzo dobry, nosi normalne ślady użytkowania widoczne na kółkach i drobne rysy na stelażu. Tapicerka czysta, ale ma jedną niewielką plamkę(zdjęcie). Do wózka jest solidny kosz na zakupy dokupiony oddzielnie oraz oryginalna folia przeciwdeszczowa Chicco(nigdy nie użyta). Cena wózka 140zł plus ewentualne koszty przesyłki. Kontakt martta217@wp.pl Zdjęcia: fotoforum.gazeta.pl/photo/9/qe/ff/12hg/AQCcfMsNl9mfAHo0qB.jpg fotoforum.gazeta.pl/photo/9/qe/ff/12hg/tI5ZxsE9wvUo0bkxfB.jpg fotoforum.gazeta.pl/photo/9/qe/ff/12hg/UFoCOIec19xB62uqOB.jpg fotoforum.gazeta.pl/photo/9/qe/ff/12hg/Yqg38rGak3DQQVBNvB.jpg fotoforum.gazeta.pl/photo/9/qe/ff/12hg/P2lBkaGtBDLZqBNpOB.jpg Odpowiedz Link Zgłoś
amy083 Sprzedam X landera XA czerwony 15.11.08, 17:00 Marka : X LANDER XA, Kolor : Czerwono- czarny MODEL : 2007 zakupiony w SMYKU w sierpniu 2007 roku Sklad zestawu: * Wózek specerowy X lander - czerwony * Ochraniacz na nóżki( footmuf) x lander- czerwony * Gondolka X PRAM - czerwona * adaptery do gondolki * adaptery do fotelika Maxi Cosi * torba X Bag, kolor czerwony ( model 2008) * folia przeciwdeszczowa * siatka przeciwko owadom Wszelkie pytanie prosze kierowac na maila : amy4@o2.pl Odpowiedz Link Zgłoś
klarisa Quinny Speedi SX 17.11.08, 12:13 Sprzedam j/w + fotelik Maxi Cosi Cabrio z adapterami. Niestety nie posiadam gondoli. Spacerówka jest w kolorze czarnym, fotelik czarno-szary. Na stelażu są lekkie zarysowania. Zdjęcia mogę wysłać na e-maila wieczorkiem. Odpowiem na pytania pod nr.tel: 501-250-669. Dodaję oryginalną folię przeciwdeszczową. -- Bóg nie gra w kości ze wszechświatem, wszystko się ze sobą łączy i ma swój sens. Aleks 13.09.07 Odpowiedz Link Zgłoś
info3city Mutsy (komplet) do sprzedania 17.11.08, 13:45 www.allegro.pl/item485116691_mutsy_urban_rider_zestaw_gondola_spacerowka.html Odpowiedz Link Zgłoś
ewa-lew MAMAS&PAPAS PLIKO SWITCH-zniżam cenę do 1150zł! 17.11.08, 15:21 Nowy wózek Mamas&Papas Pliko Switch kolor Empire (jasnobeżowy wzór), kupiony w Anglii, sprzedam za 1150zł (łączny koszt razem z przesyłką!).Proszę się spieszyć, zależy mi na czasie!!!zapraszam, więcej info na maila: ewa-lew@gazeta.pl Odpowiedz Link Zgłoś
ewa-lew M&P PLIKO SWITCH ten sam z wkładką dla noworodka!! 17.11.08, 16:48 Dodam tylko, że ten wózeczek ma wkładkę dla noworodka!!!mój mail ewa-lew@gazeta.pl mogę przesłać zdjęcia!cena 1150zł całość Odpowiedz Link Zgłoś
mimika124 Re: M&P PLIKO SWITCH ten sam z wkładką dla noworo 23.11.08, 14:14 napisałam maila na poczte gazetową, będę wdzięczna za odpowiedź. Odpowiedz Link Zgłoś
agajakub-0 SPRZEDAM WÓZEK - ogłoszenia. 17.11.08, 19:30 Sprzedam BebeCar 3 w 1 (gondolka, spacerówka, fotelik samochodowy) Wózek jest naprawdę w dobrym stanie. Zapraszam www.allegro.pl/item485131696_wozek_bebecar_3_w_1_warszawa.html Odpowiedz Link Zgłoś
kasia2205 Quinny Buzz 17.11.08, 20:37 www.dwukropek.pl/2,74376,3100469,23577483,Warszawa_Dla_dziecka___Wozki,4-39.html Odpowiedz Link Zgłoś
barcellona Gondola CHICCO - system click-clack. 17.11.08, 21:26 Sprzedam gondolkę do wózków Chicco z systemem click-clack, nasza była używana do S3, ale pasuje do CT01 i wszystkich wózków Chicco z tym systemem. Więcej informacji pod nr 501307195 Odpowiedz Link Zgłoś
bebis72 sprzedam ABC DESIGN TECH RIDER S - Poznań 18.11.08, 00:38 ....wózek kupiony nowy w maju tego roku,kolor niebieski; zdjęcia i szczegóły podam zainteresowanym osobom na maila,proszę pytać pod adresem bebis72@wp.pl lub tel bądź SMS 604-221-933 Odpowiedz Link Zgłoś
kisiaraf Wózek Axel + fotelik Maxi cosi 18.11.08, 23:55 Zapraszam na aukcje : www.allegro.pl:80/show_item.php?item=486495424 Odpowiedz Link Zgłoś
badowimo Re: Wózek Axel + fotelik Maxi cosi 19.11.08, 22:38 Sprzedam wozek peg perego pliko p3, uzywany wymiennnie z innymi. Zdjecia posle na email. Cena 400 zl.] Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
jokka Re: SPRZEDAM WÓZEK - ogłoszenia. 20.11.08, 23:36 Sprzedam Teutonie Mistral S - rocznik 2007r (zakup pazdziernik 07)kolor fashion zielony, nowe tylne koła, nowy kosz pod wózkiem, nowa,nieużywana folia przeciwdeszczowa,moskitiera wraz z miękką gondolka(nosidłem) w kolorze granatowym - zainteresowanym prześle zdjęcia kontakt na email jokka@gazeta.pl Odpowiedz Link Zgłoś
kroliczyca80 babywelt Moon 4S gondola+spacerówka 21.11.08, 13:38 Wózek głeboko-spacerowy, gondola i spacerówka oczywiście osobno, zakupiony w czerwcu 2007. Stan bardzo dobry. W komplecie stelaż, gondola, spacerówka, okrycie na nóżki z miękką wkładką do spacerówki, folia przeciwdeszczowa. Gondola bardzo duża (prawie 80 cm). Spacerówka montowana obu kierunkach jazdy. Przednie kółka piankowe skrętne, z blokadą, tylne pompowane. Ogromny kosz z łatwym dostępem. Więcej można przeczytać tu: www.bobowozki.com.pl/product_info.php?manufacturers_id=&products_id=867 Cena do negocjacji, ale niewygórowana;). Na życzenie dołożę śpiworek szary z polarem wewnątrz. Fotki na maila. Pozdrawiam:) Odpowiedz Link Zgłoś
ewuniaa10 x-lander XA 21.11.08, 13:47 szczegóły www.allegro.pl/show_item.php?item=486860868 Odpowiedz Link Zgłoś
julka_2009 Mikado OX-FORD 22.11.08, 21:17 Wózek użytkowany przez okres ok. roku – w bardzo dobrym stanie. Kolorystyka wykonana na zamówienie (2 odcienie zieleni - ciemny i jasny). W skład zestawu wchodzą: - stelaż wykonany w systemie Four-Three ze skrętnym (z możliwości zablokowania w celu jazdy na wprost) przednim podwójnym kołem piankowym, koła tylne pompowane - felgi aluminiowe - sztywna gondola - nosidło dla niemowlęcia - wkład spacerowy (dla dorastającego dziecka) z możliwością wpinania tyłem lub przodem do kierunku jazdy - fotelik samochodowy (dla dziecka do 11 kg) z adapterem umożliwiającym mocowanie bezpośrednio w podwoziu wózka - parasolka w kolorze bordowym GRATIS !!! Wózek wyposażony jest w: - torbę na rączkę wózka, - moskitierę (nieużywaną) - w torbie, - drugą (dodatkową) torbę na pokrowiec przeciwdeszczowy, - drugi (dla większego dziecka) pokrowiec na nóżki do części spacerowej, - regulowane oparcie w gondoli umożliwiające dziecku siedzenie, - regulowane oparcie w czesci spacerowej - 3 pozycje (siedząca, półleżąca i leżąca) - pokrowiec przeciwdeszczowy, - 5-punktowe pasy bezpieczeństwa, - regulowany podnóżek w spacerówce, - zafoliowaną barierkę (odpinaną) na rączki dziecka, - regulację wysokości rączki wózka, - bawełnianą wyściółkę gondoli, którą można zdemontować i prać, - dodatkową siatkę wszytą w tył budki (przydatną w upalne dni), - pojemny koszyk na zakupy pod wózkiem. Stelaż po złożeniu zajmuje bardzo mało miejsca, tylne koła są zdejmowane. Pytania proszę kierować na e-mail: julka_2009@pczta.onet.pl. Zdjęcia chętnie prześlę e-mailem. Odpowiedz Link Zgłoś
jajciucha Teutonia Fun 23.11.08, 10:51 Teutonia Fun, którą chcę sprzedać została kupiona niecałe 2 mies. temu. Kolor spacerówki czekoladowy, okrycie na nóżki oraz torba na zakupy pomarańczowo rdzawa. Wózek w ogóle nie zniszczony,jest śliczny. 2 tyg. temu dokupiłam przedłużenie siedziska, co będzie sprawowało funkcję gondoli dla noworodka (po dokupieniu materaca). Wózeczek kupiony za 1490zł plus 89zł okrycie na nóżki oraz torba na zakupy 189zł.Całość ok 1800zł, sprzedam za 1500zł. Zaznaczam, że stan idealny. Zdjęcia prześlę na maila. Mój nr tel: 695442959, Ewa Odpowiedz Link Zgłoś
ewa-lew MACLAREN TECHNO XT KOLEKCJA 2008 używany 1 miesiąc 24.11.08, 15:52 więcej info na maila, ewa-lew@gazeta.pl Odpowiedz Link Zgłoś
mimika124 stelaż wózka Mutsy 4 Rider - używany 4 miesiące. 24.11.08, 22:48 sprzedam.pytania na maila:)) Odpowiedz Link Zgłoś
paula005 Lekka sportowa PARASOLKA - TANIO 26.11.08, 22:50 www.allegro.pl/item491389106_wozek_lekka_spacerowka_parasolka_baby1one_sport.html Odpowiedz Link Zgłoś
doraka BEBECAR Vector AT, gondola, spacerówka, fotelik 26.11.08, 23:14 Sprzedam wózek wielofunkcyjny BEBECAR VECTOR AT, używany 9 miesięcy. Kolor niebieskozielony, tkanina z kolekcji Metalik. W skład zestawu wchodzą stelaż, gondola, spacerówka, fotelik samochodowy, torba do wózka, parasolka. Stan wszystkich elementów bardzo dobry bądź idealny. Zainteresowanym prześlę zdjęcia. Cena wywoławcza 1500 PLN, do negocjacji. Odpowiedz Link Zgłoś
julia30bb Re:Tako city voyager granatowo-niebieski 27.11.08, 21:41 Wózek po jednym dziecku, czysty, zadbany, goraco polecam. Proponuję 350 zl, ewentualnie cena do negocjacji. tel. 0603066744 Odpowiedz Link Zgłoś
cyberkrotka Sprzedam wózek IMPLAST BOLDER-turkusowy (Warszawa) 30.11.08, 10:24 Gondola i spacerówka z akcesoriami, używane 10 miesięcy. Mogę dołożyć fotelik 0-13. Kontakt: cyberkrotka-info@yahoo.pl 507 077 354 Odpowiedz Link Zgłoś
majewska21 Peg Perego Pliko 3 Katowice 30.11.08, 20:03 Wozek uzywany przez jedno dziecko przez okres jednego roku. Stan wozka bardzo dobry. Zalety tego wozka sa zbyt dlugie by tu je opisywac, zachecam do wejscia na oficjalna strone Peg Perego. Do wozka dodaje oczywiscie folię przeciwdeszczową i ocieplany, rozpinany z przodu śpiworek (śpiwór w środku na dole wykończony jest folią, dzięki czemu dziecko nie pobrudzi go bucikami). Kolor czerwono-bezowy, chetnie przesle zdjecia na maila. kontakt: majewska21@yahoo.com cena 400zl Odpowiedz Link Zgłoś
bazia8 Maclaren XLR 01.12.08, 14:23 Sprzedam wózek Maclaren XLR (najszersza wersja). Wózek wyposażony jest w podkładkę pod główkę noworodka, dwustronny materacyk (lato-zima), pokrowiec na nogi, budkę, folię przeciwdeszczową. Używany był przez jedno dziecko, jest w bardzo dobrym stanie. Wersja kolorystyczna Charcoal - odpowiednia dla chłopca i dziewczynki: tnij.org/cf6m zdjęcia mogę przesłać na maila. Odbiór - najchętniej osobisty w Łodzi lub w weekendy w Warszawie, Pozdrawiam bazia8@gazeta.pl Odpowiedz Link Zgłoś
ewamamaemi Re: Peg Perego Pliko 3 Katowice 02.12.08, 20:27 przepraszam ja nie chcę kupić wózeczka, ale jaki masz śpiworek do tego modelu, bo szukam:) Odpowiedz Link Zgłoś
gabryska_27 Re: Peg Perego Pliko 3 Katowice 13.12.08, 12:58 Czy można prosić o zdjęcia na adres gabi_27@tlen.pl Dziękuję Odpowiedz Link Zgłoś
magij Re: GRACO Quattro DELUX kolor Erth Mother Warszawa 02.12.08, 13:19 W bardzo dobrym stanie cały komplet w kolorze czarno-beżowo- brązowym: fotelik 0-13 z bazą, torba, wkład dla noworodka mocowany na spacerówce, orginalna folia przeciwdeszczowa. dokladny opis i zdjecia na priva magij@aster.pl. Cena 600 PLN + gratisy. Mogę dostarczyć na terenie w-wy. Zapraszam:) Odpowiedz Link Zgłoś
nisiek1 Re: SPRZEDAM WÓZEK BEBECAR RACER ST 2008 02.12.08, 17:57 Sprzedam bebecar racer st 2008 Autor: nisiek1 02.12.08, 17:48Dodaj do ulubionych Odpowiedz cytując Odpowiedz Wózek trójkołowy na pompowanych kołach ,używany 6 mies,w kolorze bezowym z pomarańczowymi i brązowymi wstawkami. W skład ceny wchodzi: gondola ( z mozliwoscia kolyski),spacerówka( mozliwość jazdy dwukierunkowej),fotelik samochodowy 0-13 kg, z możliwościa montazu na stelazu wózka+ daszek,+ochronka na głowke dla niemowlaka,śpiworek(pełniacy pózniej rolę pokrowca na nózki,parasolka,folia przeciwdeszczowa,moskitera,torba na akcesoria.Cena 1400 zł- do negocjacji.Prześle zdjecia na e-maila. Kontakt na : nisiek1@op.pl lub tel.695777021 Odpowiedz Link Zgłoś
kasiabar2 Sprzedam Mutsy 4 rider roczny kolor khaki 02.12.08, 21:07 Sprzedam w super stanie mutsy 4 rider. wozek ma niecaly rok ( kupiony 15.12.2007 ). W sklad wozka wchodzi: gondola, stelaz, budka do gondoli, materacyk, wysciolka, okrycie na gondole, siedzisko spacerowe, budka so spacerowki, 5 punktowe pasy w spacerowce, pajak, folia przeciwdeszczowa, kosz na zakupy, pompka do kol i instrukcja obslugi.posiadam zdjecia ktore przesylam na emaila pytania prosze kierowac na adres emailowy kasiabar1@wp.pl Odpowiedz Link Zgłoś
mama1dawidka emmaljunga egde dla blizniąt tanio 310zł polecam. 03.12.08, 00:23 allegro.pl/item496188129_emmanjunga_edge_wozek_dla_blizniakow_polecam.html Odpowiedz Link Zgłoś
vegutka Fotelik Jane Strata NOWY 03.12.08, 17:34 Witam, mam do sprzedania nie używany fotelik samochodowy firmy Jane model Strata kolor Noir (kolekcja 2008). Cena 350zł (w sklepie kosztuje prawie 600zł). Preferowany odbiór osobisty w Krakowie. Info na maila weki@interia.pl Odpowiedz Link Zgłoś
paula005 ROAN MARITA gondola, spacerówka + dużo dodatków 03.12.08, 22:27 Roan Marita gondola, spacerówka, torba, parasolka, folia, pokrowce na gondolę i spacerówkę. Kolor granatowy z błękitnymi dodatkami, od środka biały w misie. Po 1 dziecku, stan bardzo dobry. Super wygodny, duża gondola idealna na zimę, spacerówka obszerna i wygodna ustawiana przodem i tyłem do kierunku jazdy. Kontakt: paula005@wp.pl cena do negocjacji Odpowiedz Link Zgłoś
paula005 ROAN MARITA gondola, spacerówka + dużo dodatków 07.12.08, 22:47 Model i kolorystyka dokładnie taki jak ten: litgraf.home.pl/wozki_zaak/marita/A19-A43.jpg realne zdjęcia mogę wysłać na maila Kontakt: paula005@wp.pl cena za calutki komplet wymieniony w poprzednim poście: 500zł Odpowiedz Link Zgłoś