ela-e22 26.11.08, 15:15 Jak wygląda w użytkowaniu dostęp i ładownosc kosza w Chicco Enjoy i Liteway. I jaka jest amortyzacja w tych wózeczkach, czy w ogóle jakas jest. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
smeagoul Re: Kosz w Chicco Enjoy, Liteway 27.11.08, 15:46 w enjoyu jest fajna wyczuwalna amortyzacja-taką samą ma jeszcze tylko ct 01 przy ustawieniu na miękką. liteway niestety całkiem sztywny jak mój ct 04 czy ct 05 choć jakaś tam amortyzacja jest. co do kosza- to generalnie w wózkach typu parasolka dobry dostęp jest jak dziecko siedzi lub w enjou z gondolką czy fotelikiem. jak dziecko śpi dostaniesz się tylko z boku ale też nie jest źle generalnie jak bym miała wybierać na Twoim miejscu wybrała bym z tych dwóch enyoya- bo jest wygodniejszy dla dziecka, zajmuje mniej miejsca po złożeniu, ma lepsza amortyzację, budkę można naciągnąć do pałąka, ma regulowane rączki. sama dla dzidzi ktora ma się urodzic kupiłam enjoya trio Odpowiedz Link Zgłoś
kornnella Re: Kosz w Chicco Enjoy, Liteway 27.11.08, 21:51 Kupiłam enjoy w zasadzie pod fotelik i pozbyłam się. Wózek zrobił się szybko rozklekotany a opcji wpięcia fotelika użyłam może ze 3 razy. Boczki w spacerówce tylko mi przeszkadzały. Ogólnie nie polecam. Litaway jest chyba dość podobny do multiwaya. Mam teraz multiwaya i całkiem dobrze mi się go używa. Fakt jest twardy, ale dobrze się prowadzi, szeroki koła wytrzymują różne podłoża, a siedzisko jest naprawde duże i komfortowe. Odpowiedz Link Zgłoś