iga59 09.07.09, 17:52 Do mam które używają takiego rodzaju wózka. Chodzi mi o to, żeby się dobrze prowadził, był zwrotny i przede wszystkim wygodnie w nim się jeździło dziecku. Wiem, że ten wątek był już nie raz ale już się pogubiłam. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
pstrabiedronka Re: Parasolka - trudny wybór 10.07.09, 08:27 po pierwsze podaj przedział cenowy - to pierwsze kryterium. po drugie odpowiedz na pytanie czy to ma być wózek służący juz jako jedyny, czy tylko jako dodatkowy na szybkie wypady i głównie do przewożenia samochodem? Odpowiedz Link Zgłoś
iga59 Re: Parasolka - trudny wybór 11.07.09, 19:09 Cena nie istotna, no chyba że miałabym za nią dać 3 albo4 tyś. to zdecydowanie odpada. Wózek ma być dla dziecka które ma 1 rok ale jest bardzo drobniutkie 8kg. Na długie spacery mamy super wózek ale potrzebuję żeby iść do sklepu, spakować do samochodu bez problemu. Oglądałam buggstera i maclareny, może któryś z nich? Odpowiedz Link Zgłoś
karola15.0 Re: Parasolka - trudny wybór 11.07.09, 22:22 Hej zaczęłam wątek o inglesinie ale nikt nie odpisał a chciałam się dowiedzieć czegoś więcej o tym wózku czy można go traktować jako główny wózek spacerowy i jak zachowuje się zimą. Odpowiedz Link Zgłoś
matylda07_2007 Re: Parasolka - trudny wybór 11.07.09, 22:45 Zostaną Ci polecone mclareny peg perego / mamas&papas aria ;) Ja pod tym podpisać się nie mogę, bo nie używałam. Mam "jedynie" parasolkę chicco. Odpowiedz Link Zgłoś