Dodaj do ulubionych

Bohdan Tomaszewski

29.01.04, 20:56
Bardzo lubilam i lubie tego sprawozdawce. Mozna powiedziec legenda polskiego
dziennikarstwa, zle sie czuje w dzisiejszym swiecie, to tak samo jak ja.
Powiedzial takie piekne zdanie, ktore mi bardzo pasuje:" Slowo jest muzyka. A
w stacjach komercyjnych tworzy sie jakis belkot po prostu. Niektorzy mlodzi
koledzy lepiej wymawiaja angielskie nazwiska, niz akcentuja polskie slowa."
Patrzcie co za elegancja, co za finezja. Podpisuje sie pod tym obiema rekami.
Jakiz milszy bylby swiat, gdyby takich kudzi bylo wiecej.
Obserwuj wątek
    • chetor Re: Bohdan Tomaszewski 29.01.04, 21:04
      Także bardzo go cenię i lubię słuchać, z wyjątkiem pewnych "odlotów"
      politycznych. Nie za poglądy ale za lizusostwo. Niech publicznie mówi
      wyłącznie o sporcie, niech sięnie stanie "małachowskim".
      Pamiętam tekst, który wygłosił na olimpiadzie w Monachium. Komar szedł na w
      stronę podium, po odbór złota, a pod ręką niósł teczkę. Tomaszewski zaczął
      zastanawiać się co może w niej być i nie wiadomo dlaczego wyciągnął wnioesek,
      że tam na pewno są pomarańcze. Licho wie skąd to wytrzansnął ale tekst był
      fajny.
      • qba26 Re: Bohdan Tomaszewski 29.01.04, 21:34
        Sprawozdawca sportowy z niego doskonały też go lubiłem. Ale jego występy
        związane z polityką i firmowaniem swoją osobą pewnych polityków z bożej łaski
        zostawiły we mnie pewien niesmak w stosunku do jego osoby :-)
        • toja50 Re: Bohdan Tomaszewski 29.01.04, 22:26
          Czy Wy wszedzie musicie wplesc polityke, ja widze tylko jego kindersztube no i
          jezyk, jezyk i to mnie kreci. A poglady polityczne jakie kto ma jego sprawa i
          albo sie z nim trzymam albo go omijam.
          • chetor Re: Bohdan Tomaszewski 30.01.04, 10:37
            On sam wrkęcił się w politykę więc i o tym mowa.
            On mnie jednak tak nię kręci jak Ciebie ;)
            • toja50 Re: Bohdan Tomaszewski 30.01.04, 11:07
              To zrozumiale przecie, no i wiek juz dosc podeszly, ale kiedys, jak sluchalo
              sie sprawozdania z olimpiady tylko z radia, dawno,dawno temu jak nasze panie i
              sztafety zdobywaly medale na bank, miodzio. A Szpakowski ma podobno wrocic, nie
              wiem czy dobrze czy zle, i Engel ma wrocic, powroty,powroty jedne fajne inne
              nie.
              • chetor Re: Bohdan Tomaszewski 30.01.04, 11:13
                Nie przepadam za Szpakiem, no nie trawię jego głosu, gupkowatego uśmiechu i
                często przekazywanych treści.
    • chetor Tomasz Tomaszewski 02.02.04, 12:07
      Otóż wczoraj ten osobnik, syn swego sławnego ojca, wystąpił u Kuby W. Nic
      ciekawego, raczej z gatunku pustaków, wg mnie. Wydaje mi się, że im bardziej
      nijakiego gościa zaprasza Kuba, tym bardziej sam się więcej wygłupia na
      ekranie. Jakby chciał to wyostrzyć. W drugiej części programu byli hip-
      hopowcy, którzy tańczyli u Papieża. Rozmawiali całkiem sensownie, nie dali
      zagadać się Kubie, i nie życzyli sobie aby Kuba bez przerwy nawiązywał do
      gejów i spraw sexu.
      • naata Re: Tomasz Tomaszewski 02.02.04, 12:58
        Kuba Wojewódzki szokuje, szokuje i szokuje... Czasem nie wiadomo o co mu
        chodzi? Wczoraj miałam okazję obejrzeć powtórkę, Górniak u Kuby.Był bardzo
        łaskawy dla niej, aż go nie poznałam.. E. Górniak nieźle wypadła, ale "obrona"
        jej stroju na Wiktorach wcale mnie nie przekonała, celowa prowokacja, łatwiej
        sie zapada się w pamięć, szum medialny i REKLAMA ....
        • toja50 Re: Tomasz Tomaszewski 02.02.04, 13:11
          Bylam zniesmaczona, jak przystojny tak nie mial nic do powiedzenia, no nic. Nie
          moglam doczekac konca jego wypowiedzi, jezeli to tak mozna nazwac. Ogolnie
          goscie ostatnio u Kuby nijacy i program tez taki sie robi. Chyba nie bede
          czekac, bo jest dosc pozno.Szkoda. A z Gorniak kiedys tez ogladalam i tez
          wydawal mi sie bleeeeee. Czyzby nikt ciekawszy nie przyjal zaproszenia?
    • toja50 Re: Bohdan Tomaszewski 11.02.04, 22:54
      W niedziele byl Gugala u Wojewodzkiego. Ciekawe czy widziales Chetor i co masz
      do powiedzenia. Ciekawe to bylo gadalo dwoch z innych swiatow i dogadac sie nie
      mogli. Ogolnie juz mnie kuba nerwuje, zbyt monotematyczny. Za duzo i nie zdrowo.
      • chetor Re: Bohdan Tomaszewski 12.02.04, 10:40
        Widziałem. Owszem z różnych światów ale z jednej stacji TV, to się czuło. Tak
        jak gdzieś pisałem KW robi z siebie mniejszego palanta gdy gość jest z wyższej
        półki. Gugałę odebrałem pozytywnie. Ta kobitka po nim to był niski poziom i
        KW "leciał" sobie z niej.
        • toja50 Re: Bohdan Tomaszewski 12.02.04, 11:49
          A to jakas pisarka przecie, a wymowa malolaty na pierwszej randce. Straszne. Ja
          nie uwazam, ze lecial, nie mial pomysla i tyle. Chyba juz mu sie konczy
          koncept, no moze jeden temat u niego to rzeka.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka