19.02.04, 20:55
Widzieliscie ostatnio jakis fajny film? Mnie osobiscie usadowil w fotelu na
cale prawie dwie godz. w ostatnia sobote "Lepiej byc nie moze" z Nicholsonem.
Obejrzalam od poczatku do konca, co ostatnio dosc rzadko mi sie zdarza.
Bardzo sie zrelaksowalam.
Obserwuj wątek
    • naata Re: Film? 19.02.04, 21:07
      Z telewizji nic, ale oglądam migawki "Pasji", ciekawa jestem.
    • toja50 Re: Film? 19.02.04, 21:16
      A ja raczej nie obejrze. Nie lubie takich filmow.
      • naata Re: Film? 19.02.04, 21:31
        :) Ja też nie, ale musze sama wiedziec dlaczego ma tak różne recenzje...
        • parkowy Re: Film? 19.02.04, 21:53
          Rzadko mam przyjemność obejrzeć coś od A do Z.:)Jeśli mam okazję to wybieram raczej coś lżejszego.Komedie to jest to.:))
          • naata Re: Film? 19.02.04, 22:26
            "piąty element"??? :)))) też lubię hehe
            • ile Re: Film? 20.02.04, 00:51
              obejrzałem dzisiaj dopiero "Ediego" (org.: "Edi" )
              ciekawym czy popieracie wybory jego
              • chetor Re: Film? 20.02.04, 10:44
                Lubię pooglądać dobre(wg mnie) filmy. Mam dostęp do filmów ściągniętych z netu,
                więc czasami mam wcześniej albo o tym samym czasie co idzie premiera kinowa ;)
                Kompek podłaczony do TV i można całkiem dobrze oglądać, bez lektora z napisami.
                I tu spotyka mnie wielkie cierpienie przy czytaniu. Napisy tworzą zwykle
                małolaty i tam są takie totalne błedy, że cięzko czasami skupić się na samym
                filmie.
                O filmie "Edi" już kiedyś dawno temu dyskutowaliśmy.
                Absolutnie nie polecam III cz. Matrixa jeśli ktoś chciałby oglądać, kicha
                totalna. Natomiast ze zdziwieniem, pozytywnym, obejrzałem Harrego P.
                Czekam na "Pasję" jest bardzo ciekawy tego obrazu, szczególnie po całej
                dyskusji o tym filmie z bardzo krańcowymi opiniami.
                Generalnie mam kilka ulubionych filmideł, do których lubię wracać, tak sam jak
                zawsze wracam do ostatniej mojej małżonki ;-)))
                • toja50 Re: Film? 20.02.04, 12:16
                  Chetnie ogladam polskie filmy,chociaz nie przepadam za komediami. Jakos Pazura
                  mi nie podchodzi, a wlasciwie jest wszedzie. Inne, albo sie podobaja albo nie.
                  Zawsze obejrze z przyjemnoscia jakis sądowy lub psychologiczny, ale nie podejde
                  do sf. No to przyjemnego ogladania. Ostatnio polecam Bezsennosc z Al Pacino.
                  • chetor Re: Film? 20.02.04, 12:25
                    Przyłączam się, film jest dobry, zresztą, króry film jest kiepski gdy gra Al ??
                    • naata Re: Film? 20.02.04, 15:09
                      No właśnie Al Pacino... W tej chwili przypomniał mi sie Fernandel/nie wiem czy
                      pamiętam pisownie/..Czy ktos go jeszcze pamięta? A z naszych "brzydali"
                      Pieczka, w TV będzie z nim "Jońciu Wodnik".

Chetorku zaciekawiasz mnie tą ostatnią żoną, ile miałes tych żon?? :-))))
                      • naata Re: Film? 20.02.04, 15:12
                        ILE, późno odlądasz Ediego. Gdzie Ty mieszkasz? W Polsce? ;-)))
                        • ile Re: Film? 20.02.04, 20:39
                          no cóż gdzieś mi się chyba zapodział wcześniej;))
                          ale do przemyślenia podał kilka tematów równocześnie

... filmy... to jest dopiero temat co mi odpowiada
                          tu by się myślę nieraz pojawiała twórcza i zabawna swada :))
                          bo choć nad gustami się nie dyskutuje
                          dobrze czasem wiedzieć jak "to samo" innym smakuje :))

• toja50 Re: Film? 20.02.04, 21:54
                            Oj roznie smakuje, zalezy kto kosztuje. Podobno zaczynamy wracac do kina. Mnie
                            sie to podoba. Czasem sie chodzilo do kina a czasem na film, ale to obojetne,
                            byle nie do pubu, gdzie bezmyslnie spedza sie czas przy nadmiarze pifka. Lepiej
                            wydac na kino, to oczywiscie moje zdanie, a kazdy zrobi jak chce.
                            • chetor Re: Film? 24.02.04, 18:39
                              Gdyby mnie było stać założyłbym pub filmowy :DDD Wielki, potężny ekran, wygodne
                              fotele, pomiędzy nimi stoliczki z przyciskami z nazwami piw. Siedzisz rozwalony
                              w duuużym fotelu, wciskasz guzik, panienka przynosi kolejny kufelek. Wpatrując
                              się w ekran pociągasz delikatne łyczki lekko schłodzonego piweczka.
                              Luuuudzie - jak się rozmarzyłem ;-)
                              • toja50 Re: Film? 24.02.04, 18:46
                                Tylko za ciemno? co? i podejrzewam, ze tak masz w domku i troche Ci ciasno? A
                                fotele akceptuje,a zamiast piwka nektarki.
                                • chetor Re: Film? 24.02.04, 19:55
                                  Dom to dom, a pub to pub ;) Ciemno, niee, chyba żeby popatrzeć na panienki
                                  przynoszące piwko. A dla pań mogą być nektarki podawane przez kawalerów ;-)
                                  Wszystko można pogodzić gdy nie brak dobrych chęci i humoru.
                                  Pozdrawiam :D
                                  • naata Re: Film? 24.02.04, 20:42
                                    hehe..jestem za! Byłam w wielkim kinie Cinemax i tam było piwo i nie tylko,
                                    oczywiście w barze, gdzie można było sobie posiedzieć w przerwie albo jak fim
                                    okazał sie niewypałem.z tymi panienkami tylko nie tak było, może się lokale
                                    pomyliły naszemu Chetorkowi? ;PPP
                                    • toja50 Re: Film? 24.02.04, 21:20
                                      Chetor wie co mowi, widzi mi sie ,ze sie na tym zna.DDD
                                      • naata Re: Film? 24.02.04, 22:10
                                        Hehe A co będzie sobie żałował, na gorzkie żale czas przyjdzie na lata stare
                                        ;-))))
                                      • toja50 Re: Film? 24.02.04, 22:25
                                        Podobno na starosc sie starzeje. Szkoda, no nie?
                                        • naata Re: Film? 24.02.04, 22:35
                                          My młodzi, my młodzi nam starość nie zaszkodzi heheheheheheee
                                          • parkowy Re: Film? 24.02.04, 23:52
                                            Dobry film ostatnio oglądałem,momenty były.:))
                                            • naata Re: Film? 26.02.04, 08:35
                                              Jak momenty były , to faktycznie, dobry!!
                                              A co do momentów? To było w "60 minut na godzinę"( Marcina Wolskiego), ze
                                              słynnym panem Sółkiem i pania Elizą. ;)))
                                              • chetor Re: Film? 26.02.04, 10:08
                                                -Kocham pana, panie SUłku
                                                -Ciiichoooo, wiem.

To był tekscik nie do podrobienia :)
                                                • toja50 Re: Film? 26.02.04, 11:32
                                                  Nawet to slysze. Ale Kociniak z Zaorskim mowiac o momentach tez byli super.
                                                  Teraz spiewam taka piosenke z Piwnicy pod Baranami "Ta nasza mlodosc",
                                                  slyszycie? mmmmuuumeemm.......
                                                  • parkowy Re: Film? 26.02.04, 12:54
                                                    Zacząłem cytatem z 60 minut na godzinę i...wszyscy to znają.!:)) Pana kierownika (Federowicza) też pamiętacie?
                                                  • chetor Re: Film? 26.02.04, 12:56
                                                    Mnię nie musicie przypominać kolego Parkowy. Co Wy byście zrobiliście beze mnie
                                                    na tem forumnie gazetowym ;-))
                                                  • naata Re: Film? 26.02.04, 13:26
                                                    I znowu walnęłam ORTA :((((
                                                    Ale to tyle lat? heheheheheheee
                                                    Ja pamiętam ich wszystkich,to były Moje Audycje, w pracy i nie tylko.
                                                    Ispiracja do kawałów, dobra rozrywka. Mogłoby to wrócić?...
                                                  • naata Re: Film? 26.02.04, 13:29
                                                    chetor napisał:

> Mnię nie musicie przypominać kolego Parkowy. Co Wy byście zrobiliście beze
                                                    mnie
                                                    >
                                                    > na tem forumnie gazetowym ;-))

No właśnie Chetorku! Co my byśmy zrobiliśmy??? Dlatego tak Ciebie lubimy! ;PP
                                                  • baabeczka Re: Film? 26.02.04, 14:25
                                                    Samochwala?
                                                  • chetor Re: Film? 26.02.04, 15:37
                                                    Jeszcze jaaaakaaaa, żebyś wiedziała ;P
                                                  • naata Re: Film? 26.02.04, 18:54
                                                    Chetory tak maaaają ;PP
                                                  • parkowy Re: Film? 27.02.04, 00:23
                                                    Nie zapominajcie o gajowym.No,samochało,wykaż się i przypomij jego nazwisko.:))Masz czas do 10.00,potem napiszę sam.:))
                                                  • naata Re: Film? 27.02.04, 00:27
                                                    GAJOWY MARUCHA! ;PPP
                                                  • toja50 Re: Film? 27.02.04, 10:49
                                                    hahahahaha, czekalam na Chetora, ale chyba Go pamiec zawiodla tym razem. Mam
                                                    taki pomysl, zeby w telewizji puszczac stare kawalki, oczywiscie te fajne.
                                                    Niedawno ogladalam taki program wspomieniowy i nie moglam oczu oderwac. Prof.
                                                    Zin ze swoim Piorkiem i węglem, Cegiella przyblizajacy nam muzyke troche
                                                    trudniejsza , Czyż, z Batuta i humorem, nie mowiąc o
                                                    kabaretach,teatrach,kobrach i co tam jeszcze, a czego nie pamietam. Mowie Wam
                                                    miodzik. Dzisiaj nie ma zadnej rozrywki, wszystko takie szybkie, powierzchowne,
                                                    teledyskowe.A kto pamieta taki teleturniej z Joanna Rostocka i facetem na S,
                                                    kurcze zapomnialam, ale byly tam takie kabiny,i mowili czy pan/i/ mnie slyszy?
                                                    Pomijam wszystkie programy propagandowe, to i tak bylo sporo dobrej telewizji.
                                                    Oj, zebym ja miala lepsza pamieć, ale to tylko marzenia.
                                                  • chetor Re: Film? 27.02.04, 18:57
                                                    Pamięć mnie nie zawiodała w tym wypadku. Wiedziałem ale nie przeczytałem tego
                                                    posta Parkowego.
                                                    ToJu - ten teleturniej to, wg mnie, były początki Wilekiej Gry. Ten facet był
                                                    Żydem i potem wyemigrował. Nazwiska nie kojarzę. Kurcze, chyba sobie
                                                    przypomniełem - Serafinowicz ????
                                                  • toja50 Re: Film? 27.02.04, 19:07
                                                    Masz rzeczywiscie wspaniala pamiec, no ale musisz jeszcze troszke poczekac,
                                                    zeby zapominac jak ja. A nazwisko rzeczywiscie prawidlowe, gdzies go tam w
                                                    dalekich krajach przejechal samochod. Ale nie napisales, czy bys poogladal te
                                                    stare programy? Ja bardzo chetnie.
                                                  • naata Re: Film? 27.02.04, 19:23
                                                    I ja tez chetnie, to kawałek z naszej młodości. Powinien być jeden kanał tylko
                                                    na to co juz było, bo młodych to nie musi interesowac, choc moi młodzi są
                                                    ciekawi, czasem się dziwia, że takie fajne, a czasem śmieja się z naszego
                                                    zacofania heheheheheeee
                                                  • parkowy Re: Film? 27.02.04, 22:59
                                                    Brawo Naata.:)
                                                  • naata Re: Film? 28.02.04, 10:05
                                                    Wczoraj oglądałm wideotekę dorosłego człowieka. No i różnica pokoleń daje znać.
                                                    Ja uważam j.rosyjski za bardzo melodyjny i lubię piosenki w tym języku, może
                                                    byc i Pugaczowa, a mojej Alex, niestetyyyyyy, za słodko za cacy itd. No
                                                    widzicie młodzież z rapem, nip - hopem i metalami.....:))
    • toja50 Re: Film? 28.02.04, 16:28
      Tez lubie ta audycje wspomnkowa, a chor Aleksandrowa jak zaspiewa to drzyjcie
      narody. Wlasnie przyjezdza na wystepy do Polski, szkoda, ze nie blizej, bym sie
      wybrala. Uwazam j. rosyjski wyjatkowy do spiewania. Niemiecki strazsny.Innych
      nie znam.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka