toja50 03.03.04, 22:20 Jakie macie o nim zdanie?,dla mnie troche malo wiarygodny, moze nie chcieli go w policji i te jego rewelacje, a moze jeszcze nie przestal sie bawic? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
anaiss Re: Rutkowski-dedektyw...... 03.03.04, 22:23 jakoś nie mam do niego szczególnego zaufania, wydaje mi się, że w tej profesji nie powinien się tak afiszować, choć to pewnie dobra reklama pozdrawiam anaiss Odpowiedz Link Zgłoś
toja50 Re: Rutkowski-dedektyw...... 03.03.04, 22:35 O! witam goscia, nie wiem gdzie, ale Cie widzialam, chyba w Brodnicy,? dobrze kojarze? No i pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
starszy99 Re: Rutkowski-dedektyw...... 03.03.04, 22:54 Dedektyw jest taki jak i reszta Sejmu Odpowiedz Link Zgłoś
chetor Re: Rutkowski-dedektyw...... 04.03.04, 10:33 Specjalnie mnie nie zadziwia i nie darzę go sympatią. Robotę wykonuje przy pomocy starych ubeków i milicjantów i wszystkich innych, którym dobrze to się opłaca. A teraz takie czasy, że jeszcze dzięki tv można zarobić więcej, więc to się tam pokazuje i promuje faceta. W sumie niech sobie działa i istnieje skoro jednak pomaga tym, którzy tego chcą i stać ich na to. Odpowiedz Link Zgłoś
parkowy Re: Rutkowski-dedektyw...... 04.03.04, 11:23 Postrzegam Rutkowskiego jako showmana i to wszystko.Jedyny plus dla niego za odejście od leperiady.Ostatnie jego doniesienia są sensacyjne,jeśli dzięki nim czerowne szychy bekną,zmienię zdanie o nim. Odpowiedz Link Zgłoś
anaiss Re: Rutkowski-dedektyw...... 04.03.04, 14:07 toja50 napisała: > O! witam goscia, nie wiem gdzie, ale Cie widzialam, chyba w Brodnicy,? dobrze > kojarze? No i pozdrawiam. ja z Bydgoszczy, ale w brodnicy rezyduje :-) również pozdrawiam anaiss Odpowiedz Link Zgłoś
naata Re: Rutkowski-dedektyw...... 04.03.04, 14:24 Witaj Anaiss! Pozdrowienia dla Brodnicy :-) Co do Rutkowskiego to ja mam naprawdę wątpliwości...Przypomina się powiedzonko "na kłopoty Bednar....Rutkowski"? hehehehe Odpowiedz Link Zgłoś
anaiss Re: Rutkowski-dedektyw...... 04.03.04, 15:33 będę czasami do Was zaglądać :-) dołączyłam już Wasze forum do ulubionych, żeby nie musiała szukać. pozdrawiam anaiss p.s. w Bydgoszczy pada śnieg i wgóle pogoda jest paskudna. byle do wiosny!! Odpowiedz Link Zgłoś
parkowy Re: Rutkowski-dedektyw...... 04.03.04, 21:35 Jeezuuu,nawet Anaiss mnie straszy stanem dróg.:) Dziś byłem w Berlinie,na drogach wiosna kochani!:) Odpowiedz Link Zgłoś
toja50 Re: Rutkowski-dedektyw...... 04.03.04, 22:08 Witaj, witaj, Bydgoszcz tez nam znajoma, toz to nasza stolica wojewodzka, jakze jej nie lubic. No i mamy nadzieje, ze chociaz jedna osoba dotrzyma slowa, a wiec wpadaj ile zechcesz i czuj sie jak u siebie. Odpowiedz Link Zgłoś