Dodaj do ulubionych

Poniedzielski Andrzej

19.05.04, 21:16
Lubicie w/w . Ja bardzo. Chociaz ostatnio zajmuje sie dosyc czesto rozna
konferansjerka, to dla mnie i tak za malo. Bardzo lubie Jego powykrecane
rymowanki ze specyficznym smaczkiem, miam! Ostatnio ogladalam program, ktory
prowadzil z Magda Umer pt Trzymaj sie swoich chmur. To piosenki Seweryna
Krajewskiego. Czulam sie super i zalowalam, ze trwalo tak krotko.
Obserwuj wątek
    • chetor Re: Poniedzielski Andrzej 19.05.04, 21:55
      W dobrym towarzystwie zawsze człek czuje się super. Czy to na jawie czy w
      telewizji. Wniosek jak sądzę jest prosty, też go bardzo lubię. Może zaprosimy
      go na wikliny? ;-)
      • toja50 Re: Poniedzielski Andrzej 19.05.04, 22:00
        Tak rok temu byl w Grudziadzu i oczywiscie bylam na jego wystepie, do dzisiaj
        pamietam. Pozdrawiam.
        • parkowy Re: Poniedzielski Andrzej 20.05.04, 10:27
          Ostatnio uśmiałem się oglądając kabaret Ani mru mru.:)
          • toja50 Re: Poniedzielski Andrzej 20.05.04, 10:35
            Powiem szczerze, tych mlodych kabaretow cos nie trawie, jaks inna jestem, albo
            lubilam te polityczne niedomowienia,podteksty, a teraz tak jakos prosto z
            mostu, no nie, to cos nie dla mnie, ani konie ani paki ani inne mru mru.
            Trudno, zostane przy swoim, widocznie niedzisiejsza juz jestem. Poniedzielski
            jest zas dla mnie urocy i mowi tak spokojnie acz pokrecono. No to wiecie.
            • chetor Re: Poniedzielski Andrzej 20.05.04, 10:40
              No to trzeba się przestawić, już najwyższy czas. Obecnie nie moge już słuchą
              Pietrzaka i jego paczki. No niestety skończył im się dowcip na dzisiajesze
              czasy.
              Ani Mru Mru jest świetny dla mnie, czysty, śmieszny rechot, bez myślenia ;-)))
              Poniedziałka lubię ale on jest jeszcze z innej półki.
              • toja50 Re: Poniedzielski Andrzej 20.05.04, 10:49
                No i tą inna polke wlasnie lubie. Pietrzaka juz dawno nie znosilam,jeszcze
                przed startowaniem na prezydenta, za gruby ten jego dowcip i interpretacja mi
                obca.Teraz fajny jest Kryszak na "4", wczoraj byla Gilowska, ale to jest
                karabin maszynowy, mowila jednak do rzeczy. Tak sobie mysle, ze PO oprocz
                Rokity nie ma wyrazistego polityka na przywodce, szkoda. Tam wszyscy nadaja sie
                raczej do roboty, a rzadzic tez ktos musi. Moze nie mam racji?
                • chetor Re: Poniedzielski Andrzej 20.05.04, 10:53
                  Kryszaka jakoś przestałem lubić. Ciągle stosuje te same, zgrane jak dla
                  mnie ,chwyty.
                  Gilowska podpadła mi pewnego razu. Rzecz była o podatkach i niestety wyglądało
                  na to, że nie rozumiała o czym mówią inni, a mówili do rzeczy. Od tamtego czasu
                  jakoś inaczej jej słucham.
                  • toja50 Re: Poniedzielski Andrzej 20.05.04, 10:59
                    No wiesz, nie kady ma taka fryzure, a co Gilowskiej to masz ciut racji, dlatego
                    pisze, ze nie ma tam normalnego przywodcy, a tak szykuja sie do objecia wladzy
                    i to mnie troche przeraza. Ale kto inny? nie wiem, za duzo oszolomow np w PiSie
                    • chetor Re: Poniedzielski Andrzej 20.05.04, 11:00
                      Wg Ciebie Kryszak ma jakąś fryzurę ??? ;-)))
                      • toja50 Re: Poniedzielski Andrzej 20.05.04, 11:03
                        No wlasnie, potrzasaj jak on, masz czym???????? :-))))))
                        • naata Re: Poniedzielski Andrzej 20.05.04, 13:59
                          Bardzo lubie Poniedzielskiego. Kryszaka lubię jeszcze, ale ostatnio coś
                          przynudza, i te jego spotkania z "artystami" niektórymi..Moda jakaś czy co?
                          Lubie kabarety, Ani mru-mru, rozwija się, są coraz lepsi.

• chetor Re: Poniedzielski Andrzej 20.05.04, 14:22
                          toja50 napisała:

> No wlasnie, potrzasaj jak on, masz czym???????? :-))))))

Bez przesady. Na pewno mam ich więcej ale nie takie długie ;-))
                          • toja50 Re: Poniedzielski Andrzej 20.05.04, 16:03
                            No, o ta dlugosc wlasnie chodzi :-)
                            • naata Re: Poniedzielski Andrzej 20.05.04, 17:56
                              ...i koniecznie zwiazane w koński ogonek! ;)))
                              • naata Re: Poniedzielski Andrzej 24.05.04, 18:04
                                Wczoraj miałam okazje posłuchać, śpiewu Poniedzielskiego na przeglądzie
                                piosenki kabaretowej w Poznaniu. Zdecydowanie go lubię ;) Nie wszystko mi sie
                                podobało, ale ogólnie było fajnie ..zdolnych mamy ludzi! Pierwszy raz od wielu
                                lat widziałam Laskowika, zmienił sie, wiadomo, latek przybyło, ale nic nie
                                ubyło z jego poczucia humoru.
                                • toja50 Re: Poniedzielski Andrzej 24.05.04, 19:21
                                  Hz! tez to ogladalm, moim zdaniem super. Poniedzielski spewac specjalnie nie
                                  powinien, lepiej zdecydowanie mowi i konwesuje, taki specjalny
                                  klimacik.Laskowik bomba, nie myslalm, jak dawniej, jak dawniej kochani, i
                                  partnerke mial calkiemcalkiem. On musi kogosmiec do towarzystwa, fajnieogolnie.
                                  No i widac, ze zeby zjadl na tym kabarecie hehehe, ale dobrze wygladal. Tylko
                                  czemu to bylo tak pozno:-)
                                  • chetor Re: Poniedzielski Andrzej 24.05.04, 19:28
                                    Teżwidziałem, całkiem dobre było. Laskowik faktycznie niezdarty i musi mieć
                                    kogoś obok. Ta pannica całkiem udana, do pary.

Widziałem też część powtórki "chmur", piosenek Krajewskiego. Akurat
                                    usłyszałem "Annę Marię" w wykonaniu Sojki,Turnau'a i Anny Marii Jopek - dla
                                    mnie GENIALNE !!!
                                    • naata Re: Poniedzielski Andrzej 24.05.04, 19:50
                                      Tego właśnie nie widziałam i żałuję, znowu licze na powtórki ;)
                                    • toja50 Re: Poniedzielski Andrzej 24.05.04, 19:54
                                      Te chmury ogladalam w calosci, niestety rozsiane w czesciach w naszej TV,
                                      podobalo mi sie bardzo. Uwielbiam tego typu wspominki. Wlasciwie to wszyscy
                                      spiewali super, ale toz to sam kwiat byl. Bardzo zaluje, ze nie nagralam, bo
                                      to do wielokrotnego ogladani :-)))
                                      • chetor Re: Poniedzielski Andrzej 25.05.04, 09:57
                                        Powtarzać będę jeszcze niejednokrotnie - na bank !!!
                                        Tak, rozumiem - gdy się zorientuję kiedy to dam znać ;-)))
                                        • toja50 Re: Poniedzielski Andrzej 25.05.04, 15:44
                                          Dobrze miec z bystrzakami do czynienia hehe

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka