10.06.04, 19:37
Zrobilam sobie przerwe na Fakty we czwartek Anity Werner i jestem
rozczarowana. Jak nie ma cos sensacyjnego sa krotkie i nijakie.Pogorszyly sie
bardzo od kiedy nie ma Lisa. Definitywnie przerzucam sie na wiadomosci a
potem zobcze. Szkoda, bo tam bylo tempo, co lubilam, a teraz?????bleeeeee
Obserwuj wątek
    • naata Re: Fakty? 10.06.04, 20:27
      a mi przerwano i pisanie i fakty, ale oglądam najczęściej TVN 24
      • soter_mlodszy Re: Fakty? 11.06.04, 15:12
        to ja chyba nic nie powiem,
        mało oglądam TV;-(

ale teraz Euro2004 i chyba dopadnę do ekranu!;-)
        • toja50 Re: Fakty? 11.06.04, 16:59
          NoPortugalia teraz ma pierwszenstwo, ma sie rozumiec, ale jakiws wiadomosci
          Soterku chyba ogladasz? Prawdaz?
          • parkowy Re: Fakty? 11.06.04, 21:37
            Ja chyba nadal pozostanę fanem Faktów.Zobaczymy co wysmaży Lis na nowej posadzie.Wiadomości mi nadal nie leżą,Durczok od kiedy gazety ogłosiły go gwiazdą zachowuje się przed kamerą jak zblazowana diva.
            • naata Re: Fakty? 11.06.04, 22:31
              No mistrzostwa przede wszystkim i nApewno dziennik, ja tam muszę
              obowiązkowo ;)) Odlądam TVN 24 bo tam zawsze uśmiechniety Piotr M prowadzi ;-)))
              • chetor Re: Fakty? 12.06.04, 13:34
                naata napisała:

> Odlądam TVN 24 bo tam zawsze uśmiechniety Piotr M prowadzi ;-))

Wierz albo nie ale wiedziałem, że on Tobie się podoba. Kiedyś wspominałaś o
                takim jednym z TVN24 i własnie na niego stawiałem.
                pzdr
    • toja50 Re: Fakty? 12.06.04, 14:52
      Parkosiu! masz racje, ale fakty mnie tez nerwia. A kto to jest Piotr M, ???????
      • naata Re: Fakty? 13.06.04, 12:57
        Piotr M. to zawsze usmiechniety, miły dziennikarz TVN 24 ;-)
        • naata Re: Fakty? 13.06.04, 20:17
          nie doczytałam ;-)Chetorku, mnie się podoba jeszcze kilku ale co z tego!
          hehehehehe
          • toja50 Re: Fakty? 13.06.04, 21:51
            Ale nie napisalas po nazwisku, i dalej nie wiem.
            • chetor Re: Fakty? 14.06.04, 11:26
              Naata - napisz ToJi wprost, którzy się Tobie podobają, żeby nie myśłała, że
              tylko Parkowy ;-))
              Pzdr
              PS. Naata - chyba wiem, którzy jeszcze, oprócz M.?!
              • naata Re: Fakty? 14.06.04, 11:52
                ..no cóż, nie znam wszystkich nazwisk ;-))))
                • toja50 Re: Fakty? 14.06.04, 13:42
                  I dalej tajemnica, Ty to umiesz sie wykrecac, Naatko!
                  • chetor Re: Fakty? 14.06.04, 15:30
                    Przygadała kobitka, kobitce ;-))) Przecież to u Was, miłe panie, normalka.
                    ;-))
                    • anaiss Re: Fakty? 14.06.04, 20:56
                      ja nie oglądam wiadomości już od paru miesięcy...
                      ostatnio wogóle nie oglądam TV
                      jakoś czasu nie mam :-)
                      serdeczności
                      anaiss
                • parkowy Re: Fakty? 14.06.04, 23:47
                  naata napisała:

> ..no cóż, nie znam wszystkich nazwisk ;-))))
                  -------------------------
                  • naata Re: Fakty? 15.06.04, 12:51
                    ..Twoje akurat znam Parkosiu, ale zgadnij czyjego nie znam? hhehehehe
                    • toja50 Re: Fakty? 15.06.04, 20:05
                      A ja Parkosia akurat nie znam, a tego Twojego Piotra M. juz rozszyfrowalam, bez
                      laski. To taki wiecznie patrzacy bokiem z zalotna grzywka/ krotka/DDD No,no,no.
                      • chetor Re: Fakty? 16.06.04, 10:26
                        toja50 napisała:

> ... a tego Twojego Piotra M. juz rozszyfrowalam, bez laski.

Faktycznie nie było przy nim żadnej ładnej laski ;-)))
                        • toja50 Re: Fakty? 16.06.04, 12:01
                          No, a wiesz ktory to jest? ja mysle, ze Piotr Marciniak, ale moze sie myle :-)))
                          Naata taka tajemnicza.
                          • chetor Re: Fakty? 01.07.04, 10:54
                            Lis zaczął ściąganie swoich ludzi do Polsatu. Jednen już złożył wymówienie,
                            następni dostali oferty od Lisa. Jak mu się uda to rozwali Fakty tvn-owi.
                            • parkowy Re: Fakty? 01.07.04, 12:04
                              Zaczyna się robić ciekawie.:)Jeśli się Lisowi uda,chciałbym widzieć minę Waltera.:)
                              • naata Re: Fakty? 01.07.04, 14:08
                                No, no, ciekawe, właściwie Polsatowi zaszkodzić nie można, choć ostatnio juz
                                widac pewne ożywienie. Ciekawa jestem ;)
                                • parkowy Re: Fakty? 02.07.04, 23:10
                                  W bulwarówkach donoszą o ściąganiu dziennikarzy przez Lisa do kokurencji.Tego już Walter nie mógł ścierpieć,pozywa Lisa do sądu!
                                  • naata Re: Fakty? 03.07.04, 09:52
                                    Nawet gdyby, co może Walter zrobić Lisowi? Lis za mądry by dac sie zapędzić w
                                    kozi róg. he he Może ma wizję stworzenie Tvi na poziomie światowym, chociaz ta
                                    światowość mocno kiczowata jest, niestety. Zobaczymy co Lis pokaże???
                                    • chetor Re: Fakty? 03.07.04, 16:52
                                      Walter robi się maluczki. Co może zrobić Lisowi? Tylko darmową reklamę.
                                      • naata Re: Fakty? 04.07.04, 17:50
                                        Na TV 2 był ciekawy program wspominkowy o TVP minioneuj epoki. Eeech, jacy
                                        wszyscy młodzi byli...czaslecistrasznieszybko! ;-)))
                                        • parkowy Re: Fakty? 04.07.04, 20:08
                                          ...a no może rządać od Lisa 800 tyś odszkodowania.Tyle wyniosły koszty wyrzucenia Lisa i odszkodowanie dla TVN w razie przejścia do innej stacji przed upływem roku.Nie wydaje się aby Lis musiał sam wyłożyć sam taką sumę,w końcu Polsat na to stać.
                                          • chetor Re: Fakty? 06.07.04, 09:52
                                            parkowy napisał:

> ...a no może rządać od Lisa 800 tyś odszkodowania.

UUffff - takie Ż_ądanie można 800 tyS. razy rozbić o kant d**** ;-)))
                                            • naata Re: Fakty? 06.07.04, 17:56
                                              he he he .... ;P Nic ujdzie Chetorka uwadze ;-)
                                              • toja50 Re: Fakty? 08.07.04, 22:59
                                                Hehe Naata ! z ta uwaga bywa roznie i jak czuje nic nie ujdzie uwadze Chetora
                                                haha:-)
                                                • chetor Re: Fakty? 09.07.04, 11:00
                                                  Czasami ręce opadają i nie chce mi się reagować na "drobnicę". Na przykład, że
                                                  Ty ToJu nadal, ciągnie i niezmiennie piszesz "narazie" zamiast "na razie".
                                                  Ups - wytknąłem jednak :)
                                                  • toja50 Re: Fakty? 09.07.04, 15:37
                                                    Dzieki i szkoda, ze tak pozno!:-)))
                                                  • parkowy Re: Fakty? 09.07.04, 21:30
                                                    Po raz kolejny dostałem po łapach.:))
                                                  • naata Re: Fakty? 10.07.04, 00:18
                                                    he he Ten nasz Chetor, to ci no... ;-))
                                                  • toja50 Re: Fakty? 10.07.04, 13:07
                                                    To chyba jakies nieporozumienie, tym razem ja dostalam lekkie upomienie hehe,
                                                    ale lubie, bo tzn, ze zyje:-)))
                                                  • chetor Re: Fakty? 10.07.04, 18:30
                                                    Chyba nie czytasz zbyt dokładnie. Oboje dostaliście po "łapkach", Ty i Parkoś.
                                                    Pozdrawiam gramatycznie i ortograficznie ;-))
                                                  • toja50 Re: Fakty? 10.07.04, 22:46
                                                    A ja sie ciesze stylistycznie, za siebie i Parkowego hehehe ogolnie jestem w
                                                    dobrym nastroju, prosze wiec o wiecej, juz wystawiam "lapki"
                                                  • chetor Re: Fakty? 10.07.04, 22:51
                                                    Wieczorkiem nie daję po "łapkach", nawet stylistycznie. Zresztą styl, to rzecz
                                                    gustu, a o gustach, wiadomo.....
                                                    No chyba, że całkowite niedowładztwo umysłowe ;-))))
                                                  • chetor Re: Fakty? 12.07.04, 10:51
                                                    A dzisiaj "fakty" ma prowadzić Marcin Pawłowski. Powrót rekonwalescenta cieszy.
                                                  • naata Re: Fakty? 12.07.04, 13:58
                                                    Piszesz o Faktach na TVN-ie? Ja mam swoich ulubionych na TVN24 ;-) Ale
                                                    pooglądam sobie Marcina P. wiadomo, nasz Chetor ma dobry gust ;-)
                                                  • chetor Re: Fakty? 12.07.04, 15:28
                                                    No bez przesady, chłopcy aż tak bardzo mi się nie podobają ;P
                                                  • naata Re: Fakty? 12.07.04, 16:25
                                                    chetor napisał:

> No bez przesady, chłopcy aż tak bardzo mi się nie podobają ;P

taką też mam nadzieję ;P
                                                  • toja50 Re: Fakty? 12.07.04, 18:14
                                                    Juz nie moge,hehe jak tak Was czytam, haha jedno o tym drugie o tamtym, a na
                                                    Pawlowskiego czekam niecierpliwie, cenilam go juz dawniej. Oby tylko wyszedl z
                                                    tej okropnej chory na dobre.Pozdrawiam
                                                  • naata Re: Fakty? 12.07.04, 19:07
                                                    Wszystko wokół takie smutne i "poważne" to, chociaż tu sobie pożartujmy, a
                                                    Chetorek potrafi ;-))) Czasem śmieje się w głos he he he he
                                                  • toja50 Re: Fakty? 12.07.04, 19:46
                                                    Jak zobaczylam Pawlowskiego, to mi nie do smiechu, niestety. Coz to choroba
                                                    potrafi z czlowieka zrobic, smutno mi po tych Faktach.
                                                  • naata Re: Fakty? 12.07.04, 19:50
                                                    ...może dojdzie do formy, należy miec nadzieje.
                                                  • chetor Re: Fakty? 13.07.04, 12:09
                                                    Cień tamtego człowieka ale dobrze, że dano mu szansę powrotu do pracy.
                                                  • toja50 Re: Fakty? 13.07.04, 18:08
                                                    Jeszcze mi smutno, ale dobrze, ze jest. Ciekawe gdzie zakotwiczy teraz
                                                    Rymanowski, pewnie jest na urlopie, a dalej?
                                                  • chetor Re: Fakty? 13.07.04, 18:09
                                                    Z teogo co czytałem wynika, że MP będzie cały ten tydzień a dalszy jego pobyt
                                                    zależeć będzie od lekarzy i leczenia.
    • toja50 Re: Fakty? 27.07.04, 20:09
      Zdecydowanie ,100 razy bardziej wyraziste byly fakty prowadzone przez
      Pawlowskiego, od razu czulo sie tego ducha, chociaz slabego. Rymanowski juz
      chyba zawsze bedie mi sie kojarzyl z PULSEM, no nic na to nie poradze, moze i
      dziwne:-)
      • chetor Re: Fakty? 28.07.04, 07:56
        Masz rację, Rymanowski to takie ciepłe kluchy, bez ostrości.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka