Dodaj do ulubionych

Neurolog dziecięcy - Grabiński

15.06.12, 09:45
Witam, czy ktoś mógłby podać namiary do Pana Ryszarda Grabińskiego? Chodzi mi o wizytę prywatną. Czy ma swój gabinet gdzieś czy może w jakiejś prywatnej przychodni przyjmuje?
Będę bardzo wdzięczna za adres czy numer telefonu. Jeśli ktoś był ze swoim dzieckiem u tego neurologa, to będę też wdzięczna za opinię.
Pozdrawiam.
Obserwuj wątek
    • hanka2501 Re: Neurolog dziecięcy - Grabiński 08.07.12, 21:37
      Ja chodzę do Pana Grabińskiego z moją córeczka regularnie ale na NFZ. Nie znam namiarów na prywatny gabinet. Nie wiem czy taki posiada bo z tego co wiem to albo jest w szpitalu albo przyjmuje w Poradni więc nie wiem czy dałby radę jeszcze prywatnie ale kto wie ;)

Jako lekarza mogę polecić go z czystym sumieniem. Fachowy i rzeczowy a przy tym ma podejście do małego pacjenta takie jakie mieć powinien każdy lekarz mający do czynienia z małymi dziećmi. Nie ma dla niego głupich pytań i zawsze ma czas dla pacjenta aby mu wszystkie wątpliwości wyjaśnić. Ma to też drugą stronę - wieczne długie kolejki do niego w Poradni. No ale coś za coś. Mimo kolejek ludzie do niego idą i wolą czekać - to świadczy, że jest dobrym fachowcem i zna się na tym co robi.
      • maxima3000 Re: Neurolog dziecięcy - Grabiński 12.07.12, 22:11
        Pan Grabiński już prywatnie nie przyjmuje.Osobiście go bardzo polecam-byłem u trzech neurologów z zagkową chorobą nikt z nich sobie nie poradził ale właśnie Grabiński pozwolił mi iść do homeopaty i za to go szanuje.Sam nie nie dał rady ale podniósł mnie na duchu i kazał robić wszystko co uważam włącznie z homeopatą.I właśnie homeopata moją córke wyleczył-ale nie lekami homeo tylko normalnymili.Długa historia...Ale Grabiński jak najbarziej-tylko on załatwił mojej córce tomograf i wszystkie badania.Inni nie byli tacy uczynni.No i jako jedyny przyznał ,że napady mojej córki mogły być efektem szczepienia(po którym wylądowała w szpitalu),inna Pani neurolog prawie mnie pobiła jak powiedziałem ,że to po szczepionce się zaczeło dziać.Powodzenia.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka