toja50 25.10.04, 15:34 Co to bylo wczoraj?, bo testem na inteligencje trudno to nazwac. Obled. Przyjelam tylko to, ze od ubieglego roku zglupielismy jeszcze bardziej, ale to bylo widac nawet po prowadzacych :-(((((((((( Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
syntherius Re: Test? 25.10.04, 17:06 .. Nie ogladam tego typu programów, po co sobie humor psuć? Lepiej usiąść w pubie i piwo pić, to jest dopiero Test :D . Albo zażywać innych przyjemności:)) A to wszystko pod publikę.... Odpowiedz Link Zgłoś
soter_mlodszy Re: Test? 25.10.04, 19:12 jasne podzielam!!!, inteligencja to dla mnie nie zdolność rozwiązania kilku łamigłówek, gdzie czegoś brakuje wpisaniu ogniwa łączącego w całość jakieś składowe, lecz sposób życia tak, by dać sobie radę nie wykorzystując innych i ich nie raniąc...(kurczę, ale pogmatwałem, ale tak to rozumiem!) serdecznie Odpowiedz Link Zgłoś
parkowy Re: Test? 25.10.04, 20:56 Oglądałem jedynie początek.Podobała mi się asekuracyjna wypowiedź Najsztuba.:) Odpowiedz Link Zgłoś
chetor Re: Test? 26.10.04, 10:06 W zeszły roku to miała, jak dla mnie, ręce i nogi. W tym roku normalna kicha a nie test na inteligencję. No i cały ten cyrk tefałenowski :(( Odpowiedz Link Zgłoś
toja50 Re: Test? 26.10.04, 19:34 Fakt, ten cyrk TVNowski jest nie do zniesienia, caly czas jakies kretynskie szoł. Natrafilam kiedys na cos o Darwinie, ale to bylo dno, po chwili mialam dosc i sie zastanawialam, czy ktos to oglada i dla kogo takie cos Boszeee! Odpowiedz Link Zgłoś
chetor Re: Test? 27.10.04, 09:58 Nie widziałaś jeszcze znakomitej produkcji TeFałeNa, "Ciao Darwin"??!! Żałuj, tam aż tryska znakomitym Chumorem, YnteliGeNcjOM. Pojawiają się nawet znani i uznani, ale chyba upadli już całkiem na głowę lub na kolana aby pozbierać rozsypaną kasę za sam udział w tym dzidostwie do potęgi n+1. Odpowiedz Link Zgłoś
toja50 Re: Test? 27.10.04, 11:56 Widzialam piec minut i nie moglam, niestety dluzej, tego sie nie da okresli wstyd dla TVN i tyle, myslalam, ze od rozmow w toku nie ma juz nic gorszego:-(( Odpowiedz Link Zgłoś