Dodaj do ulubionych

sloggi w radio :)))))))))

09.01.05, 21:18
Szczegóły dotyczące audycji:
forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=11207&w=17587488&a=19126688
Obserwuj wątek
    • naata Re: sloggi w radio :))))))))) 10.01.05, 10:35
      Posłucham! Potem napiszę ;-)))
      • anaiss Re: sloggi w radio :))))))))) 10.01.05, 18:23
        ja też :-)
        • naata Re: sloggi w radio :))))))))) 11.01.05, 10:39
          No i usłyszałam głos Sloggiego! ;-) Ciepły, sympatyczny, choć troche inaczej
          sobie wyobrażałam.;) Szkoda, że musiałam często odchodzić od komputera i nie
          słyszałam całej audycji-pogadanki, dopiero drugą połowę. Temat ciekawy, o
          internautach - forumowiczach przeplatany dobrą muzyką. Było swojsko i
          sympatycznie, miłą atmosferę słuchacze zawdzięczali Pawłowi Rojkowi -
          prowadzącemu. Mam nadzieję na następne posłuchanie ;-) Kilka tematów prosiłoby
          sie o rozwinięcie, ale wiadomo, czas antenowy.
          Sloggi, dzięki za miłe słowa o naszym forum, Ci którzy nie słyszeli, niech
          przyjmą do wiadomości,
          -Sloggi powiedział: "kocham ich" ;))
          - ze wzajemnością, mówię ja ;))
          Pozdrawiam milutko!
          • parkowy Re: sloggi w radio :))))))))) 11.01.05, 11:18
            Jak zwykle przegapiłem.:( Może będzie powtórka?
            • chetor Re: sloggi w radio :))))))))) 11.01.05, 12:22
              Niestety też nic nie wiem, nie miałem czasu.
              • toja50 Re: sloggi w radio :))))))))) 11.01.05, 14:29
                Buuuuuuuuuu!, dobrze, ze jest Naata i nam opowie plastycznie!!!Pozdrawiam
                sloggiego.
                • naata Re: sloggi w radio :))))))))) 11.01.05, 15:40
                  Małowiele napisałam, jak dorwę wenę ;) napiszę więcej, ale było sympatycznie ;-))
                  A tak w ogóle R.Aktywne daje dobrą muzykę.
    • sloggi Re: sloggi w radio :))))))))) 11.01.05, 18:27
      Dziękuję za pozdrowienia :)))
      • anaiss Re: sloggi w radio :))))))))) 11.01.05, 20:59
        ja też przegapiłam :((((((((((((((
        a tak chciałam posłuchać tego programu!
        kiedy następny występ sloggiego?
        • anaiss Re: sloggi w radio :))))))))) 14.01.05, 18:26
          jak kogoś ominął ten program, to można posłuchać go tu :-))):
          forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=11207&w=19346520
          • naata Re: sloggi w radio :))))))))) 14.01.05, 23:51
            Dzięki An! Właśnie zastanawiałam się, jak ściągnąć i posłuchać całą audycję ;))
            Przyznam, że podziwiam Sloggiego, jak On wyrabia gadać ze 130(?) osobami na gg?
            Aż 80 forów i jeszcze sobie 'drepta' po różnych temacikach? ;-)) Nooo to trza
            mieć juz talent i bardzo dobrą pamięć no i podzielną uwagę. ;-))) Pozdrówki
            • parkowy Re: sloggi w radio :))))))))) 15.01.05, 08:29
              Sloggi jest niesamowity.:))
              • toja50 Re: sloggi w radio :))))))))) 15.01.05, 14:53
                Nooooo, niesamowicie sympatyczny!
                • sloggi Re: sloggi w radio :))))))))) 15.01.05, 14:54
                  toja50 napisała:

> Nooooo, niesamowicie sympatyczny!

Dobrze, że nie znacie mnie w realu.
                  • naata Re: sloggi w radio :))))))))) 15.01.05, 15:31
                    sloggi napisał:

> toja50 napisała:
                    >
                    > > Nooooo, niesamowicie sympatyczny!
                    >
                    > Dobrze, że nie znacie mnie w realu.

Z opinii Twoich przyjaciół forumowych wynika, ze warto Cię poznać, więc musisz
                    być spoko ;-)) Po wysłuchaniu Twoich wypowiedzi jestem przekonana, że ciekawy z
                    Ciebie Facet ;))
                    • sloggi Re: sloggi w radio :))))))))) 15.01.05, 15:35
                      Jak sobie przypomnę jak sie człowiek rumieni to to zrobię.
              • sloggi Re: sloggi w radio :))))))))) 15.01.05, 14:53
                parkowy napisał:

> Sloggi jest niesamowity.:))

Bardzo samowity - zapewniam Cię.
            • sloggi Re: sloggi w radio :))))))))) 15.01.05, 14:53
              Pracuję nad racjonalnym wykorzystaniem choć kawałeczka kory mózgowej :)
              • toja50 Re: sloggi w radio :))))))))) 15.01.05, 21:55
                To tak jak wszyscy, ale niektorym to sie nie udaje zupelnie:-) Pozdrawiam
                • anaiss Re: sloggi w radio :))))))))) 17.01.05, 16:57
                  I jak miło wspomniał o FG :-) Faktycznie, często natrafiam na nick Sloggiego pląsając po forum GW, ale nie wyobrażam sobie sama tyle pisać ;-)

anaiss
                  • toja50 Re: sloggi w radio :))))))))) 17.01.05, 17:00
                    Tez sie natykam,wszedobylski jest, to prawda, ale to jeszcze trzeba miec cos do
                    napisania, no nie? Pozdrawiam
                    • anaiss Re: sloggi w radio :))))))))) 17.01.05, 17:34
                      ha, to jest największy problem! Wystarczy poczytać "Kraj" albo "Aktualności" by nabrać niezachwianego przekonania, że większość tam piszących nie ma zupełnie nic do powiedzenia.
                      • toja50 Re: sloggi w radio :))))))))) 17.01.05, 17:39
                        Masz stuprocentowa racje, An, czasami sie zastanawialam po co toto pisze i
                        jeszcze uzywa do tego takich nieodpowiednich wyrazow, nie mowiac o bledach.
                        Szkoda, ze naszego Chetora tam nie ma, nauczyli by sie w try miga poprawnie
                        pisac, ale chyba by nie dal rady, tyle tam tego. Pozdrawiam
                        • anaiss Re: sloggi w radio :))))))))) 17.01.05, 20:37
                          o, nie wiedziałam, że Chetor występuje tu w roli jednoosobowego działu korekty :-) Będę musiała się pilnować ;-)) Jestem przekonana, że pisanie na forum nie zaszkodziło specjalnie mojej ortografii, chociaż wiem, że do reguł ortograficznych w internecie podchodzi się w sposób mniej zobowiązujący. W sytuacjach bez wyjścia mam na podorędziu słownik ortograficzny :-)

anaiss
                          • toja50 Re: sloggi w radio :))))))))) 17.01.05, 21:06
                            Hehe, to Ty nie znasz naszego Chetora, nie ma lekko, a slowniki ort. kolo kompa
                            to nasza codziennosc. Ostatnio troche odpuscil, zmeczony praca, ale jak dojdzie
                            do siebie to nie ma zmiluj sie :-)))))))))))))), ale ogolnie to sie przymyka
                            oczy, wiadomo!
                            • anaiss Re: sloggi w radio :))))))))) 18.01.05, 18:25
                              Oj, to widzę, że tu wszyscy w strachu powinniśmy żyć ;-) Mnie też nie raz śmieszą błędy, ale wydaje mi się, że jednak nie wypada ich komuś wytykać, choć czasami korci :-)
                              Dzisiaj w oficjalnym piśmie znalazłam taki kwiatek "bąć" :-) W pierwszym momencie nie wiedziałam o co chodzi...
                              • toja50 Re: sloggi w radio :))))))))) 18.01.05, 22:16
                                I dlatego doszlismy wspolnie do wnoisku, ze nalezy wytykac i juz. Nawet na
                                starosc nalezy pisac poprawnie, nie mowiac juz o oficjalnych pismach. Drazni
                                mnie wyjatkowo jak sporo ludzi pisze błędnie Grudziąc. Wiec musimy sie
                                wspierac, a Chetor robi to naprawde baaaardzo delikatnie i czasem jest ci
                                przykro, ze nie zauwazy czegos i nie zwroci uwagi. Ale i tak jest wporzo! :-)))
                                • chetor Re: sloggi w radio :))))))))) 19.01.05, 13:13
                                  An napisała:
                                  Oj, to widzę, że tu wszyscy w strachu powinniśmy żyć ;-) Mnie też nie raz
                                  śmieszą błędy, ale wydaje mi się, że jednak nie wypada
                                  ich komuś wytykać, choć czasami korci :-)
                                  -----------------------------
                                  • naata Re: sloggi w radio :))))))))) 19.01.05, 17:08
                                    Kiedys pisałam dość poprawnie, teraz różnie bywa, wtórny analfabetyzm to sie
                                    nazywa ;-)Jednak, jak się chce to można przezwyciężyć niechlujstwo umysłowe,
                                    przez które rodzi się większość błędów, nie tylko gramatycznych, z resztą ;-)))
                                    • toja50 Re: sloggi w radio :))))))))) 19.01.05, 21:50
                                      Hahahahahahahahahahahahahaha, wiedzialam!!!!!!!!!, ze cos znajdzie!:-))))
                                    • anaiss Re: sloggi w radio :))))))))) 19.01.05, 21:55
                                      No nie! Ja bardzo proszę aby mi błędy wytykać, skoro jest to objaw równouprawnienia na forum, to ja też chcę być równoprawnym uczestnikiem FG! Widzę, że bardzo poważnie podchodzicie do tych spraw. Chetorku, mogę podpytać, czy to "zwichnięcie" zawodowe? ;-)
                                      Toju, czy w Twoim poście nie było przejęzyczenia?
                                      [...] czasem jest ci
                                      przykro, ze nie zauwazy czegos i nie zwroci uwagi[...]
                                      Ja myślałam, że zawsze jest odwrotnie :-))))
                                      Co to jest "B4"?
                                      Chetor, jak już zauważyłeś, to powiedz o co chodzi :-) Nie podejrzewam jednak, że chciałbyś wszystkie moje błędy mi wytykać, bo obawiam się, że nie starczyłoby Ci już czasu na ustosunkowanie się do meritum :-)
                                      • carrissimus1 Re: sloggi w radio :))))))))) 19.01.05, 23:11
                                        ....o łomatkobosko !
                                        • chetor Re: sloggi w radio :))))))))) 20.01.05, 12:25
                                          An napisała:
                                          No nie! Ja bardzo proszę aby mi błędy wytykać, skoro jest to objaw
                                          równouprawnienia na forum, to ja też chcę być równoprawnym
                                          uczestnikiem FG! Widzę, że bardzo poważnie podchodzicie do tych spraw. Chetorku,
                                          mogę podpytać, czy to "zwichnięcie" zawodowe? ;-)
                                          Toju, czy w Twoim poście nie było przejęzyczenia?
                                          [...] czasem jest ci
                                          przykro, ze nie zauwazy czegos i nie zwroci uwagi[...]
                                          Ja myślałam, że zawsze jest odwrotnie :-))))
                                          Co to jest "B4"?
                                          Chetor, jak już zauważyłeś, to powiedz o co chodzi :-)
                                          -----------------------------
                                          • anaiss Re: sloggi w radio :))))))))) 20.01.05, 19:26
                                            >"B4 - myśłałem, że to wszczyscy(!) wiedzą. Gdybyś poczytała staaaare posty
                                            byłabyś uświadomiona, ale wiadomo mało czasu."

Jakoś nie mam w zwyczaju przeglądać archiwum, ale faktycznie, mogłam wrzucić to do wyszukiwarki.
                                            Jeśli zaś chodzi o wytykanie błędów, to oczywiście się nie obrażam.
                                            Przeczytałam jeszcze raz post Toji i rozumiem, że może komuś sprawiać przykrość to, że nie zwracasz uwagi na czyjeś błędy, bo sugeruje to pewien stopień zażyłości między "wytykaczem" i "wytykanymi" :-)
                                            • naata Re: sloggi w radio :))))))))) 21.01.05, 10:38
                                              he he .. bardzo dobrze, że jest KTOŚ taki, zawsze ,mozna sie podciągnąc w
                                              gramatyce, bo jak juz się wzorowac to zawsze na lepszym od siebie ;-) Pozdrawiam
                                              "wytykaczy" i "wytykowanych" ;-)))

PS..An, Ty juz jesteś w społeczności 'zżytych', poznanie w realu to tylko
                                              kwestia czasu, niedługiego, myślę? ;-))
                                              • chetor Re: sloggi w radio :))))))))) 21.01.05, 10:46
                                                Wytkacz też Was pozdrawia i dziękuje za miłe słowa :)

An, postów u nas całkiem, całkiem, ale gdy znajdziesz czas to przeglądnij, dla
                                                ciekawości, wątki ze słowem "wikliny". Tam jest o naszych spotkaniach w realu.
                                                A co do zażyłości to, ohohoooo albo więcej piFka popłynęło albo skrzynek
                                                nawieziono na spotkania ;P
                                                Pzdr
                                                • anaiss Re: sloggi w radio :))))))))) 21.01.05, 17:13
                                                  A znaliście się zanim zaczęliście pisać na forum, czy było odwrotnie?
                                                  • naata Re: sloggi w radio :))))))))) 21.01.05, 20:30
                                                    Poznaliśmy się na forum, An, i to jest super sprawa, zupełnie obcy sobie ludzie
                                                    z różnych stron Polski nadają podobnie, a łączy ich miasto młodości, miasto
                                                    wspomnień. No powiedz,An, czy to nie jest fajne? Ty, również, pasujesz do nas,
                                                    jak ulał ;-)))) Pozdrówki
                                                  • sloggi Re: sloggi w radio :))))))))) 22.01.05, 17:39
                                                    Ja nie jestem z Graudenz i też mi na tym forum jest dobrze :)
                                                  • naata Re: sloggi w radio :))))))))) 22.01.05, 17:56
                                                    ...no i to jest dobra a nawet radosna nowina, Sloggi :-)
                                                  • sloggi Re: sloggi w radio :))))))))) 22.01.05, 17:58
                                                    naata napisała:

> ...no i to jest dobra a nawet radosna nowina, Sloggi :-)

W przypadku literówki wskazane jest zanucić - wypijmy za błędy.
                                                  • chetor Re: sloggi w radio :))))))))) 22.01.05, 19:36
                                                    Na "drobnicę" w zasadzie nie zwracam uwagi, ale wypić i zanucić zawsze mogę ;)
                                                    Pozdrawiam
                                                  • naata Re: sloggi w radio :))))))))) 23.01.05, 11:53
                                                    he he he Coś cicho się zrobiło, czyżby Chetorek pił wczoraj za nasze błędy? :P

Sloggi, ja nie wiem co, to są literówki, wiem za to, co to "literatki" ;-DD
                                                  • sloggi Re: sloggi w radio :))))))))) 23.01.05, 12:04
                                                    Literatki - czyli małolitrażowa to Ty nie jesteś :D
                                                  • naata Re: sloggi w radio :))))))))) 23.01.05, 12:15
                                                    he he ..raczej 'nie byłam', bo wiesz, Sloggi, kondycja się powoli kończy, z
                                                    resztą literatki to tez przeżytek :-) "świetnej" przeszłości :D Pozdrówki
                                                  • chetor Re: sloggi w radio :))))))))) 23.01.05, 13:11
                                                    Naatuś - znowu się krygujesz, masz kondychę, masz ;P
                                                  • naata Re: sloggi w radio :))))))))) 23.01.05, 13:23
                                                    Jak zawsze, mogę na Ciebie liczyć, Chetorku! :DD
                                                  • chetor Re: sloggi w radio :))))))))) 24.01.05, 11:52
                                                    I słusznie, ze mną i w ogień raźno iść ;-))
                                                    pzdr
                                                  • naata Re: sloggi w radio :))))))))) 26.01.05, 11:26
                                                    ..no może nie całkiem w ogień, ale coś w tym jest :DD
                                                  • sloggi Re: sloggi w radio :))))))))) 26.01.05, 23:37
                                                    Wątek ze mna w tytule :P
                                                  • naata Re: sloggi w radio :))))))))) 27.01.05, 09:40
                                                    Nooo właśnie, Sloggi!ależ z Ciebie ciekawy Obiekt :P
                                                  • chetor Re: sloggi w radio :))))))))) 27.01.05, 10:15
                                                    Na tym forum to nic takiego, ileż my mamy wątków z sobą w tytułach?! Wszędzie
                                                    można przekomarzać się zdrowotnie ;-)))
                                                  • naata Re: sloggi w radio :))))))))) 27.01.05, 11:17
                                                    No taaak, ale z innych zainteresowań nikt nas nie zna, a może by tak jakąs
                                                    stronkę o naszym forum? Fotki, jest komu u nas robić, wojaże po świecie :D i
                                                    może jakiś rysuneczek, karykaturki? ;-))))
                                                  • chetor Re: sloggi w radio :))))))))) 27.01.05, 12:01
                                                    Naatuś, nie żartuj, Ciebie i kilka Twoich zainteresowań znają na kilku forumach ;-))
                                                  • parkowy Re: sloggi w radio :))))))))) 27.01.05, 12:48
                                                    Taaak,Naata ma niespożyte siły.:))Goni Sloggi'ego w ilości odwiedzanych forów.:)
                                                  • sloggi Re: sloggi w radio :))))))))) 28.01.05, 11:05
                                                    naata napisała:

> Nooo właśnie, Sloggi!ależ z Ciebie ciekawy Obiekt :P

Nowy zabytek?
                                                  • naata Re: sloggi w radio :))))))))) 28.01.05, 11:15
                                                    Alez, Sloggi, jaki zabytek? Jesteś, jak najbardziej na fali. "Obiekt" to np.
                                                    obiekt zainteresowań.. może być? :D Pozdrówki
                                                  • toja50 Re: sloggi w radio :))))))))) 29.01.05, 21:29
                                                    Pozdrawiam Was, wszystkich bez wyjatku! hehehe
                                                  • naata Re: sloggi w radio :))))))))) 31.01.05, 15:20
                                                    A co nowego u naszego Slogguska? :-)
                                                    Wybacz zdrobnienie, ale to tylko z serdecznośći :-)
                                                    Pozdr
    • toja50 Re: sloggi w radio :))))))))) 09.02.05, 15:53
      Juz dawno Slogi ani u nas ani w radio!!! POzdrawiam, a moze sie uczy?
    • naata Re: sloggi to Ty z Grudziądza jesteś? 10.02.05, 09:30
      Sloggi, jednak obraził się za próbę spoufalania się naty? wybacz starej
      kobiecie... :]
      • chetor Re: sloggi to Ty z Grudziądza jesteś? 11.02.05, 08:51
        UWAGA: był tu wpis pewnej osoby,która poprosiła mnie w mailu, żeby usunął jej
        post. Tak zrobiłem.
        • toja50 Re: sloggi to Ty z Grudziądza jesteś? 11.02.05, 19:45
          Nic nie rozumiem, ale pewnie nie musze :-)
          • naata Re: sloggi to Ty z Grudziądza jesteś? 11.02.05, 20:04
            Oczywiście ciekawość to wzbudza :-)))
            • tsubame Re: sloggi to Ty z Grudziądza jesteś? 11.02.05, 20:33
              mówiłam, że grudziądz to miasto magiczne ;)
              • toja50 Re: sloggi to Ty z Grudziądza jesteś? 11.02.05, 20:37
                No fakt, magiczne, a jeszcze jak sie Torun wtranca hehehe!
                • naata Re: sloggi to Ty z Grudziądza jesteś? 11.02.05, 20:40
                  Oczywiście, ze magia Grudziądza polega na bliskości prawie "bliźniaczego" z
                  historii Torunia /to krzyżacie rycerstwo :P/ :-)))
                  • chetor Re: sloggi to Ty z Grudziądza jesteś? 13.02.05, 12:51
                    Wszyscy wtrANcają się do wszystkiego ;-)))
                    • parkowy Re: sloggi to Ty z Grudziądza jesteś? 13.02.05, 14:10
                      Jeśli mogę coś wtrącić...:) Właśnie to słówko było przedmiotem porannego humoru w RMF FM>:))
                      • naata Re: sloggi to Ty z Grudziądza jesteś? 13.02.05, 15:36
                        W obronie!...to i jeszcze kilka to powszechny błąd, oczywiście wierzę wrażliwym
                        uszom Chetorka :)
                        • chetor Re: sloggi to Ty z Grudziądza jesteś? 14.02.05, 14:57
                          Naatuś, jakieś chyba nieporozumienie tu powstało "w temacie" wtrANcania czyli
                          poprawnie wtrącania. Toja tak sobie celewo zażartowała a ja podtrzymałem i chyba
                          kogoś wprowadziłem w błąd. Z góry jednak dziękuję za Taaaaaaakie zaufanie.
                          Pozdrawiam łokropicznie mocno bez wtrAncania się ;-)
                          • toja50 Re: sloggi to Ty z Grudziądza jesteś? 14.02.05, 20:32
                            Dobrze, ze wyjasniles, bo ja juz nic z tej obrony nie rozumialam, ale sie nie
                            wtrancalam hahahhhha Pozdrawiam wszystkich wtrącających swoje 5 groszy!
                            • naata Re: sloggi to Ty z Grudziądza jesteś? 15.02.05, 14:25
                              Teraz to ja nic nie rozumiem, ale cieszę się, że Wy a szczególnie Chetorek się
                              cieszy :-)))
                              No dobra, a gdzie jest Sloggi?
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka