sloggi 09.01.05, 21:18 Szczegóły dotyczące audycji: forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=11207&w=17587488&a=19126688 Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
naata Re: sloggi w radio :))))))))) 10.01.05, 10:35 Posłucham! Potem napiszę ;-))) Odpowiedz Link Zgłoś
naata Re: sloggi w radio :))))))))) 11.01.05, 10:39 No i usłyszałam głos Sloggiego! ;-) Ciepły, sympatyczny, choć troche inaczej sobie wyobrażałam.;) Szkoda, że musiałam często odchodzić od komputera i nie słyszałam całej audycji-pogadanki, dopiero drugą połowę. Temat ciekawy, o internautach - forumowiczach przeplatany dobrą muzyką. Było swojsko i sympatycznie, miłą atmosferę słuchacze zawdzięczali Pawłowi Rojkowi - prowadzącemu. Mam nadzieję na następne posłuchanie ;-) Kilka tematów prosiłoby sie o rozwinięcie, ale wiadomo, czas antenowy. Sloggi, dzięki za miłe słowa o naszym forum, Ci którzy nie słyszeli, niech przyjmą do wiadomości, -Sloggi powiedział: "kocham ich" ;)) - ze wzajemnością, mówię ja ;)) Pozdrawiam milutko! Odpowiedz Link Zgłoś
parkowy Re: sloggi w radio :))))))))) 11.01.05, 11:18 Jak zwykle przegapiłem.:( Może będzie powtórka? Odpowiedz Link Zgłoś
chetor Re: sloggi w radio :))))))))) 11.01.05, 12:22 Niestety też nic nie wiem, nie miałem czasu. Odpowiedz Link Zgłoś
toja50 Re: sloggi w radio :))))))))) 11.01.05, 14:29 Buuuuuuuuuu!, dobrze, ze jest Naata i nam opowie plastycznie!!!Pozdrawiam sloggiego. Odpowiedz Link Zgłoś
naata Re: sloggi w radio :))))))))) 11.01.05, 15:40 Małowiele napisałam, jak dorwę wenę ;) napiszę więcej, ale było sympatycznie ;-)) A tak w ogóle R.Aktywne daje dobrą muzykę. Odpowiedz Link Zgłoś
sloggi Re: sloggi w radio :))))))))) 11.01.05, 18:27 Dziękuję za pozdrowienia :))) Odpowiedz Link Zgłoś
anaiss Re: sloggi w radio :))))))))) 11.01.05, 20:59 ja też przegapiłam :(((((((((((((( a tak chciałam posłuchać tego programu! kiedy następny występ sloggiego? Odpowiedz Link Zgłoś
anaiss Re: sloggi w radio :))))))))) 14.01.05, 18:26 jak kogoś ominął ten program, to można posłuchać go tu :-))): forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=11207&w=19346520 Odpowiedz Link Zgłoś
naata Re: sloggi w radio :))))))))) 14.01.05, 23:51 Dzięki An! Właśnie zastanawiałam się, jak ściągnąć i posłuchać całą audycję ;)) Przyznam, że podziwiam Sloggiego, jak On wyrabia gadać ze 130(?) osobami na gg? Aż 80 forów i jeszcze sobie 'drepta' po różnych temacikach? ;-)) Nooo to trza mieć juz talent i bardzo dobrą pamięć no i podzielną uwagę. ;-))) Pozdrówki Odpowiedz Link Zgłoś
parkowy Re: sloggi w radio :))))))))) 15.01.05, 08:29 Sloggi jest niesamowity.:)) Odpowiedz Link Zgłoś
toja50 Re: sloggi w radio :))))))))) 15.01.05, 14:53 Nooooo, niesamowicie sympatyczny! Odpowiedz Link Zgłoś
sloggi Re: sloggi w radio :))))))))) 15.01.05, 14:54 toja50 napisała: > Nooooo, niesamowicie sympatyczny! Dobrze, że nie znacie mnie w realu. Odpowiedz Link Zgłoś
naata Re: sloggi w radio :))))))))) 15.01.05, 15:31 sloggi napisał: > toja50 napisała: > > > Nooooo, niesamowicie sympatyczny! > > Dobrze, że nie znacie mnie w realu. Z opinii Twoich przyjaciół forumowych wynika, ze warto Cię poznać, więc musisz być spoko ;-)) Po wysłuchaniu Twoich wypowiedzi jestem przekonana, że ciekawy z Ciebie Facet ;)) Odpowiedz Link Zgłoś
sloggi Re: sloggi w radio :))))))))) 15.01.05, 15:35 Jak sobie przypomnę jak sie człowiek rumieni to to zrobię. Odpowiedz Link Zgłoś
sloggi Re: sloggi w radio :))))))))) 15.01.05, 14:53 parkowy napisał: > Sloggi jest niesamowity.:)) Bardzo samowity - zapewniam Cię. Odpowiedz Link Zgłoś
sloggi Re: sloggi w radio :))))))))) 15.01.05, 14:53 Pracuję nad racjonalnym wykorzystaniem choć kawałeczka kory mózgowej :) Odpowiedz Link Zgłoś
toja50 Re: sloggi w radio :))))))))) 15.01.05, 21:55 To tak jak wszyscy, ale niektorym to sie nie udaje zupelnie:-) Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
anaiss Re: sloggi w radio :))))))))) 17.01.05, 16:57 I jak miło wspomniał o FG :-) Faktycznie, często natrafiam na nick Sloggiego pląsając po forum GW, ale nie wyobrażam sobie sama tyle pisać ;-) anaiss Odpowiedz Link Zgłoś
toja50 Re: sloggi w radio :))))))))) 17.01.05, 17:00 Tez sie natykam,wszedobylski jest, to prawda, ale to jeszcze trzeba miec cos do napisania, no nie? Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
anaiss Re: sloggi w radio :))))))))) 17.01.05, 17:34 ha, to jest największy problem! Wystarczy poczytać "Kraj" albo "Aktualności" by nabrać niezachwianego przekonania, że większość tam piszących nie ma zupełnie nic do powiedzenia. Odpowiedz Link Zgłoś
toja50 Re: sloggi w radio :))))))))) 17.01.05, 17:39 Masz stuprocentowa racje, An, czasami sie zastanawialam po co toto pisze i jeszcze uzywa do tego takich nieodpowiednich wyrazow, nie mowiac o bledach. Szkoda, ze naszego Chetora tam nie ma, nauczyli by sie w try miga poprawnie pisac, ale chyba by nie dal rady, tyle tam tego. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
anaiss Re: sloggi w radio :))))))))) 17.01.05, 20:37 o, nie wiedziałam, że Chetor występuje tu w roli jednoosobowego działu korekty :-) Będę musiała się pilnować ;-)) Jestem przekonana, że pisanie na forum nie zaszkodziło specjalnie mojej ortografii, chociaż wiem, że do reguł ortograficznych w internecie podchodzi się w sposób mniej zobowiązujący. W sytuacjach bez wyjścia mam na podorędziu słownik ortograficzny :-) anaiss Odpowiedz Link Zgłoś
toja50 Re: sloggi w radio :))))))))) 17.01.05, 21:06 Hehe, to Ty nie znasz naszego Chetora, nie ma lekko, a slowniki ort. kolo kompa to nasza codziennosc. Ostatnio troche odpuscil, zmeczony praca, ale jak dojdzie do siebie to nie ma zmiluj sie :-)))))))))))))), ale ogolnie to sie przymyka oczy, wiadomo! Odpowiedz Link Zgłoś
anaiss Re: sloggi w radio :))))))))) 18.01.05, 18:25 Oj, to widzę, że tu wszyscy w strachu powinniśmy żyć ;-) Mnie też nie raz śmieszą błędy, ale wydaje mi się, że jednak nie wypada ich komuś wytykać, choć czasami korci :-) Dzisiaj w oficjalnym piśmie znalazłam taki kwiatek "bąć" :-) W pierwszym momencie nie wiedziałam o co chodzi... Odpowiedz Link Zgłoś
toja50 Re: sloggi w radio :))))))))) 18.01.05, 22:16 I dlatego doszlismy wspolnie do wnoisku, ze nalezy wytykac i juz. Nawet na starosc nalezy pisac poprawnie, nie mowiac juz o oficjalnych pismach. Drazni mnie wyjatkowo jak sporo ludzi pisze błędnie Grudziąc. Wiec musimy sie wspierac, a Chetor robi to naprawde baaaardzo delikatnie i czasem jest ci przykro, ze nie zauwazy czegos i nie zwroci uwagi. Ale i tak jest wporzo! :-))) Odpowiedz Link Zgłoś
chetor Re: sloggi w radio :))))))))) 19.01.05, 13:13 An napisała: Oj, to widzę, że tu wszyscy w strachu powinniśmy żyć ;-) Mnie też nie raz śmieszą błędy, ale wydaje mi się, że jednak nie wypada ich komuś wytykać, choć czasami korci :-) ----------------------------- Odpowiedz Link Zgłoś
naata Re: sloggi w radio :))))))))) 19.01.05, 17:08 Kiedys pisałam dość poprawnie, teraz różnie bywa, wtórny analfabetyzm to sie nazywa ;-)Jednak, jak się chce to można przezwyciężyć niechlujstwo umysłowe, przez które rodzi się większość błędów, nie tylko gramatycznych, z resztą ;-))) Odpowiedz Link Zgłoś
toja50 Re: sloggi w radio :))))))))) 19.01.05, 21:50 Hahahahahahahahahahahahahaha, wiedzialam!!!!!!!!!, ze cos znajdzie!:-)))) Odpowiedz Link Zgłoś
anaiss Re: sloggi w radio :))))))))) 19.01.05, 21:55 No nie! Ja bardzo proszę aby mi błędy wytykać, skoro jest to objaw równouprawnienia na forum, to ja też chcę być równoprawnym uczestnikiem FG! Widzę, że bardzo poważnie podchodzicie do tych spraw. Chetorku, mogę podpytać, czy to "zwichnięcie" zawodowe? ;-) Toju, czy w Twoim poście nie było przejęzyczenia? [...] czasem jest ci przykro, ze nie zauwazy czegos i nie zwroci uwagi[...] Ja myślałam, że zawsze jest odwrotnie :-)))) Co to jest "B4"? Chetor, jak już zauważyłeś, to powiedz o co chodzi :-) Nie podejrzewam jednak, że chciałbyś wszystkie moje błędy mi wytykać, bo obawiam się, że nie starczyłoby Ci już czasu na ustosunkowanie się do meritum :-) Odpowiedz Link Zgłoś
chetor Re: sloggi w radio :))))))))) 20.01.05, 12:25 An napisała: No nie! Ja bardzo proszę aby mi błędy wytykać, skoro jest to objaw równouprawnienia na forum, to ja też chcę być równoprawnym uczestnikiem FG! Widzę, że bardzo poważnie podchodzicie do tych spraw. Chetorku, mogę podpytać, czy to "zwichnięcie" zawodowe? ;-) Toju, czy w Twoim poście nie było przejęzyczenia? [...] czasem jest ci przykro, ze nie zauwazy czegos i nie zwroci uwagi[...] Ja myślałam, że zawsze jest odwrotnie :-)))) Co to jest "B4"? Chetor, jak już zauważyłeś, to powiedz o co chodzi :-) ----------------------------- Odpowiedz Link Zgłoś
anaiss Re: sloggi w radio :))))))))) 20.01.05, 19:26 >"B4 - myśłałem, że to wszczyscy(!) wiedzą. Gdybyś poczytała staaaare posty byłabyś uświadomiona, ale wiadomo mało czasu." Jakoś nie mam w zwyczaju przeglądać archiwum, ale faktycznie, mogłam wrzucić to do wyszukiwarki. Jeśli zaś chodzi o wytykanie błędów, to oczywiście się nie obrażam. Przeczytałam jeszcze raz post Toji i rozumiem, że może komuś sprawiać przykrość to, że nie zwracasz uwagi na czyjeś błędy, bo sugeruje to pewien stopień zażyłości między "wytykaczem" i "wytykanymi" :-) Odpowiedz Link Zgłoś
naata Re: sloggi w radio :))))))))) 21.01.05, 10:38 he he .. bardzo dobrze, że jest KTOŚ taki, zawsze ,mozna sie podciągnąc w gramatyce, bo jak juz się wzorowac to zawsze na lepszym od siebie ;-) Pozdrawiam "wytykaczy" i "wytykowanych" ;-))) PS..An, Ty juz jesteś w społeczności 'zżytych', poznanie w realu to tylko kwestia czasu, niedługiego, myślę? ;-)) Odpowiedz Link Zgłoś
chetor Re: sloggi w radio :))))))))) 21.01.05, 10:46 Wytkacz też Was pozdrawia i dziękuje za miłe słowa :) An, postów u nas całkiem, całkiem, ale gdy znajdziesz czas to przeglądnij, dla ciekawości, wątki ze słowem "wikliny". Tam jest o naszych spotkaniach w realu. A co do zażyłości to, ohohoooo albo więcej piFka popłynęło albo skrzynek nawieziono na spotkania ;P Pzdr Odpowiedz Link Zgłoś
anaiss Re: sloggi w radio :))))))))) 21.01.05, 17:13 A znaliście się zanim zaczęliście pisać na forum, czy było odwrotnie? Odpowiedz Link Zgłoś
naata Re: sloggi w radio :))))))))) 21.01.05, 20:30 Poznaliśmy się na forum, An, i to jest super sprawa, zupełnie obcy sobie ludzie z różnych stron Polski nadają podobnie, a łączy ich miasto młodości, miasto wspomnień. No powiedz,An, czy to nie jest fajne? Ty, również, pasujesz do nas, jak ulał ;-)))) Pozdrówki Odpowiedz Link Zgłoś
sloggi Re: sloggi w radio :))))))))) 22.01.05, 17:39 Ja nie jestem z Graudenz i też mi na tym forum jest dobrze :) Odpowiedz Link Zgłoś
naata Re: sloggi w radio :))))))))) 22.01.05, 17:56 ...no i to jest dobra a nawet radosna nowina, Sloggi :-) Odpowiedz Link Zgłoś
sloggi Re: sloggi w radio :))))))))) 22.01.05, 17:58 naata napisała: > ...no i to jest dobra a nawet radosna nowina, Sloggi :-) W przypadku literówki wskazane jest zanucić - wypijmy za błędy. Odpowiedz Link Zgłoś
chetor Re: sloggi w radio :))))))))) 22.01.05, 19:36 Na "drobnicę" w zasadzie nie zwracam uwagi, ale wypić i zanucić zawsze mogę ;) Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
naata Re: sloggi w radio :))))))))) 23.01.05, 11:53 he he he Coś cicho się zrobiło, czyżby Chetorek pił wczoraj za nasze błędy? :P Sloggi, ja nie wiem co, to są literówki, wiem za to, co to "literatki" ;-DD Odpowiedz Link Zgłoś
sloggi Re: sloggi w radio :))))))))) 23.01.05, 12:04 Literatki - czyli małolitrażowa to Ty nie jesteś :D Odpowiedz Link Zgłoś
naata Re: sloggi w radio :))))))))) 23.01.05, 12:15 he he ..raczej 'nie byłam', bo wiesz, Sloggi, kondycja się powoli kończy, z resztą literatki to tez przeżytek :-) "świetnej" przeszłości :D Pozdrówki Odpowiedz Link Zgłoś
chetor Re: sloggi w radio :))))))))) 23.01.05, 13:11 Naatuś - znowu się krygujesz, masz kondychę, masz ;P Odpowiedz Link Zgłoś
naata Re: sloggi w radio :))))))))) 23.01.05, 13:23 Jak zawsze, mogę na Ciebie liczyć, Chetorku! :DD Odpowiedz Link Zgłoś
chetor Re: sloggi w radio :))))))))) 24.01.05, 11:52 I słusznie, ze mną i w ogień raźno iść ;-)) pzdr Odpowiedz Link Zgłoś
naata Re: sloggi w radio :))))))))) 26.01.05, 11:26 ..no może nie całkiem w ogień, ale coś w tym jest :DD Odpowiedz Link Zgłoś
naata Re: sloggi w radio :))))))))) 27.01.05, 09:40 Nooo właśnie, Sloggi!ależ z Ciebie ciekawy Obiekt :P Odpowiedz Link Zgłoś
chetor Re: sloggi w radio :))))))))) 27.01.05, 10:15 Na tym forum to nic takiego, ileż my mamy wątków z sobą w tytułach?! Wszędzie można przekomarzać się zdrowotnie ;-))) Odpowiedz Link Zgłoś
naata Re: sloggi w radio :))))))))) 27.01.05, 11:17 No taaak, ale z innych zainteresowań nikt nas nie zna, a może by tak jakąs stronkę o naszym forum? Fotki, jest komu u nas robić, wojaże po świecie :D i może jakiś rysuneczek, karykaturki? ;-)))) Odpowiedz Link Zgłoś
chetor Re: sloggi w radio :))))))))) 27.01.05, 12:01 Naatuś, nie żartuj, Ciebie i kilka Twoich zainteresowań znają na kilku forumach ;-)) Odpowiedz Link Zgłoś
parkowy Re: sloggi w radio :))))))))) 27.01.05, 12:48 Taaak,Naata ma niespożyte siły.:))Goni Sloggi'ego w ilości odwiedzanych forów.:) Odpowiedz Link Zgłoś
sloggi Re: sloggi w radio :))))))))) 28.01.05, 11:05 naata napisała: > Nooo właśnie, Sloggi!ależ z Ciebie ciekawy Obiekt :P Nowy zabytek? Odpowiedz Link Zgłoś
naata Re: sloggi w radio :))))))))) 28.01.05, 11:15 Alez, Sloggi, jaki zabytek? Jesteś, jak najbardziej na fali. "Obiekt" to np. obiekt zainteresowań.. może być? :D Pozdrówki Odpowiedz Link Zgłoś
toja50 Re: sloggi w radio :))))))))) 29.01.05, 21:29 Pozdrawiam Was, wszystkich bez wyjatku! hehehe Odpowiedz Link Zgłoś
naata Re: sloggi w radio :))))))))) 31.01.05, 15:20 A co nowego u naszego Slogguska? :-) Wybacz zdrobnienie, ale to tylko z serdecznośći :-) Pozdr Odpowiedz Link Zgłoś
toja50 Re: sloggi w radio :))))))))) 09.02.05, 15:53 Juz dawno Slogi ani u nas ani w radio!!! POzdrawiam, a moze sie uczy? Odpowiedz Link Zgłoś
naata Re: sloggi to Ty z Grudziądza jesteś? 10.02.05, 09:30 Sloggi, jednak obraził się za próbę spoufalania się naty? wybacz starej kobiecie... :] Odpowiedz Link Zgłoś
chetor Re: sloggi to Ty z Grudziądza jesteś? 11.02.05, 08:51 UWAGA: był tu wpis pewnej osoby,która poprosiła mnie w mailu, żeby usunął jej post. Tak zrobiłem. Odpowiedz Link Zgłoś
toja50 Re: sloggi to Ty z Grudziądza jesteś? 11.02.05, 19:45 Nic nie rozumiem, ale pewnie nie musze :-) Odpowiedz Link Zgłoś
naata Re: sloggi to Ty z Grudziądza jesteś? 11.02.05, 20:04 Oczywiście ciekawość to wzbudza :-))) Odpowiedz Link Zgłoś
tsubame Re: sloggi to Ty z Grudziądza jesteś? 11.02.05, 20:33 mówiłam, że grudziądz to miasto magiczne ;) Odpowiedz Link Zgłoś
toja50 Re: sloggi to Ty z Grudziądza jesteś? 11.02.05, 20:37 No fakt, magiczne, a jeszcze jak sie Torun wtranca hehehe! Odpowiedz Link Zgłoś
naata Re: sloggi to Ty z Grudziądza jesteś? 11.02.05, 20:40 Oczywiście, ze magia Grudziądza polega na bliskości prawie "bliźniaczego" z historii Torunia /to krzyżacie rycerstwo :P/ :-))) Odpowiedz Link Zgłoś
chetor Re: sloggi to Ty z Grudziądza jesteś? 13.02.05, 12:51 Wszyscy wtrANcają się do wszystkiego ;-))) Odpowiedz Link Zgłoś
parkowy Re: sloggi to Ty z Grudziądza jesteś? 13.02.05, 14:10 Jeśli mogę coś wtrącić...:) Właśnie to słówko było przedmiotem porannego humoru w RMF FM>:)) Odpowiedz Link Zgłoś
naata Re: sloggi to Ty z Grudziądza jesteś? 13.02.05, 15:36 W obronie!...to i jeszcze kilka to powszechny błąd, oczywiście wierzę wrażliwym uszom Chetorka :) Odpowiedz Link Zgłoś
chetor Re: sloggi to Ty z Grudziądza jesteś? 14.02.05, 14:57 Naatuś, jakieś chyba nieporozumienie tu powstało "w temacie" wtrANcania czyli poprawnie wtrącania. Toja tak sobie celewo zażartowała a ja podtrzymałem i chyba kogoś wprowadziłem w błąd. Z góry jednak dziękuję za Taaaaaaakie zaufanie. Pozdrawiam łokropicznie mocno bez wtrAncania się ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
toja50 Re: sloggi to Ty z Grudziądza jesteś? 14.02.05, 20:32 Dobrze, ze wyjasniles, bo ja juz nic z tej obrony nie rozumialam, ale sie nie wtrancalam hahahhhha Pozdrawiam wszystkich wtrącających swoje 5 groszy! Odpowiedz Link Zgłoś
naata Re: sloggi to Ty z Grudziądza jesteś? 15.02.05, 14:25 Teraz to ja nic nie rozumiem, ale cieszę się, że Wy a szczególnie Chetorek się cieszy :-))) No dobra, a gdzie jest Sloggi? Odpowiedz Link Zgłoś