parkowy 28.08.05, 09:46 nabyłem w małym sklepiku na Lotnisku.Pychota!Chociażby dla nich warto było się tłuc te parę godzin.:)Te które można nabyć w Szczecinie to marna podróbka.:) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
toja50 Re: najlepsze amerykany 29.08.05, 14:36 A coz to? czy tylko ciastkarze lubia amerykany? Soter , tez bys polubil, a moze lubisz? Odpowiedz Link Zgłoś
soter_mlodszy Re: najlepsze amerykany 29.08.05, 16:57 nie jadam słodyczy, tylko placek drożdzowy mamy!;-))) Odpowiedz Link Zgłoś
parkowy Re: najlepsze amerykany 30.08.05, 09:05 Nie jadając amerykanów nie wiesz co tracisz.:) Odpowiedz Link Zgłoś
soter_mlodszy Re: najlepsze amerykany 30.08.05, 14:17 parkowy napisał: > Nie jadając amerykanów nie wiesz co tracisz.:) chyba w szkole średniej, coś takie zjadłem płaskiego! Odpowiedz Link Zgłoś
parkowy Re: najlepsze amerykany 30.08.05, 20:12 Dokładnie.Z jednej strony płaskie,polukrowane,druga strona wypukła i to jest to!:) Odpowiedz Link Zgłoś
sto100 Re: najlepsze amerykany 30.08.05, 21:14 w Brodnicy też takie były.I były moim dziecięcym marzeniem, mama nie kupowała bo sama wypiekała wspaniałe ciasta, a były i nadal są one smakowite.Zatem marzyłam o ich smaku, te płaskie polukrowane placki były czymś upragnionym. I wreszcie kiedyś odważyłam się i kupiłam. Zjadłam. Czar prysł. Marzenie się nie spełniło,nijak nie smakowało. Zachwyty koleżanek niezrozumiałe. Rozczarowanie. Sorry, to moje amerykańskie wspomnienie. Ale zawsze gdy ktoś mówi o amerykanach to odżywa dziecięce pragnienie i to wspomnienie. Życzę jednak smakoszom smacznego amerykana,pulchnego, aromatycznie polukrowanego. Na zdrowie. Odpowiedz Link Zgłoś
czarnycharakter hm, no nie wiem - 30.08.05, 21:47 - na takie dictum moge jedynie powiedziec: de gustibus non est disputandum... :-) j. Odpowiedz Link Zgłoś
naata Re: hm, no nie wiem - 30.08.05, 23:40 he he, fakt, o gustach się nie dyskutuje, jednej smakują amerykany drugiemu amerykanki ;D Odpowiedz Link Zgłoś
czarnycharakter za tymy drugymy 30.08.05, 23:50 tyz nie przepadom, ale nie znom, wiec nie powiom... :-) czch Odpowiedz Link Zgłoś
trawolta W Brodnicy to się jada.. 31.08.05, 08:47 szneki z glancem;-) A przy okazji - w Brodnicy nieźle karmią w tej nowej arabskiej (sieciowej chyba) restauracji Baalbek. Natomiast popsuła się pizzeria, która jest obok. Zamówiłem tam w te wakacje pastę bolońską i makaron podali zupełnie rozgotowany. Odpowiedz Link Zgłoś
naata Re: W Brodnicy to się jada.. 31.08.05, 09:25 A, ja zjadłam świetną kolację, sałatkę z szynką, serem, kaparami, to co lubię. Tylko "rozmiar" dania był XXL,od przybytku głowa nie boli, miałam też na śniadanie;) Sympatyczna knajpka o urokliwej atmosferze i przemyślnym wystroju, mieści się przy ul. Pańskiej."Tornado" ma jeszcze jedna zaletę, jest czynne dłużej niż inne. Nie wiem dokładnie do której, ale ja byłam tam z An ;-) do 23... Odpowiedz Link Zgłoś
parkowy Re: W Brodnicy to się jada.. 31.08.05, 12:01 Obiło mi się o uszy,że wyproszono Was grubo po północy.:) Odpowiedz Link Zgłoś
chetor Re: W G-dzu się jada.. 31.08.05, 12:21 Rozmiar dania XXL - rety, to było dla mnie ;-)) Odpowiedz Link Zgłoś
naata Re: W G-dzu się jada.. 31.08.05, 15:19 Wiem, zagadałyśmy się na wiklinach, siedziło więcej osób ;-)W Kameleonie (byłam bardzo głodna) okazało się, że to juz 22-ga.Tam tez dostałyśmy namiar na jeszcze czynne knajpki. Padło na Tornado. No i dobrze ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
sto100 Re: najlepsze amerykany 03.09.05, 20:26 a ja koło siebie, niespodzianie odkryłam kogoś, kto też uwielbia amerykany i głosi, że jedzone były zawsze po szkole, w drodze do domu, i jest to bardzo miłe jego wspomnienie, dlatego dorzucam, smacznego Odpowiedz Link Zgłoś
parkowy Re: najlepsze amerykany 03.09.05, 22:28 anaiss napisała: > nikt nas nie wypraszał! :) ------------------------------------- ...to znaczy,moje źródła informacji nie są zbyt precyzyjne.:) Odpowiedz Link Zgłoś
naata Re: najlepsze amerykany 04.09.05, 01:41 Re: najlepsze amerykany parkowy 03.09.2005 22:28 + odpowiedz anaiss napisała: > nikt nas nie wypraszał! :) ------------------------------------- ...to znaczy,moje źródła informacji nie są zbyt precyzyjne.:) przepraszam, ale nie rozumiem insynuacji!? Odpowiedz Link Zgłoś
anaiss Re: najlepsze amerykany 04.09.05, 03:00 widzę, że nie tylko ja się tutaj po nocy pałętam ;) Odpowiedz Link Zgłoś
parkowy Re: najlepsze amerykany 04.09.05, 20:19 Uderz w stół,a nożyce...:) Naatko,nie mieliśmy kontaktu od pamiętnego spotkania,więc?:) ...pewnikiem o inny kontakt chodzi.:) Odpowiedz Link Zgłoś