soter_mlodszy 21.07.06, 16:02 dano na mszę i proszę burza, deszcz... coraz bardziej się poPISuję!;-)))) pozdrawlaju Was Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
chetor Re: PiS i deszcz? 21.07.06, 20:20 Danke szyjn, u nas toze popadało ;-) pzdr Odpowiedz Link Zgłoś
mcphisto Re: PiS i deszcz? 27.07.06, 15:52 taa... taniec deszczu to dopiero początek... tylko czekać, aż Renata Beger zostanie bóstwem płodności... Odpowiedz Link Zgłoś
parkowy Re: PiS i deszcz? 28.07.06, 11:06 ... strzelając dookoła kurwikami.:)Modły okazały się nad wyraz nieskuteczne.Może opcja nie ta ?:) Odpowiedz Link Zgłoś
naata Re: PiS i deszcz? 29.07.06, 02:14 Boszszszszeeeeeeee... Szanowni Państwo! Czymże się to, toto, zajmujecie????? Cóż to nie ma innszych, ciekawszych tematów, jak pani od czeguś tam??? Obojętnie, jak, i co piszą - robimy jej/im reklamę... Cisza nad tą studnią!!!!!! Nie dajże, prokurator usłyszy i jako obrońców potrakruje..................! A tak na marginesie, pani ta, wierzącą jest baaardzo, więc po co jakiekolwiek sądy??? Wiadomo przecie, że oliwa zawsze na wierzch wypływa! A że deszcz nie spadł? - no, a kto powiedział, że nie spadnie???? O!!!! :-D;-D Odpowiedz Link Zgłoś
lubka32 Re: PiS i deszcz? 30.07.06, 21:35 A może by tak naPISać jakąś petycję? Mnie jednak deszcz ominął. I pomidory, choroba, trzeba podlewać. Odpowiedz Link Zgłoś
naata Re: nie szydź synu z PiSuaru!! 31.07.06, 22:22 "tedii" ;-) - nie zawsze będzie, co łaska - co PiS da! Bowiem pisdaje ale nasze.. i tu jest pies pogrzebany. Nie wolno szarogęsić się i rozrzutnie szastać kasą podatników! A tak na marginesie, teraz wiadomo dlaczego prezio i brat tacy bardzo niezamożnai, jak na polityków formatu wielkiego przystało. Znowu będziemy musieli komisje powoływać..........;) Odpowiedz Link Zgłoś
mcphisto Re: nie szydź synu z PiSuaru!! 02.08.06, 11:22 "i tu jest pies pogrzebany" chyba PiS no... PiSek dupelek jakiś albo jajnik... PiS & Love! Odpowiedz Link Zgłoś
naata Re: nie szydź synu z PiSuaru!! 02.08.06, 11:29 ..nie no, przepraszam czworonogi, "tu jest drób pochowany" - być powinno! PiS & Lowe Parade! :-))) Odpowiedz Link Zgłoś
mcphisto Re: nie szydź synu z PiSuaru!! 02.08.06, 11:34 ano drób - prawdę rzeczesz make PiS not war! Odpowiedz Link Zgłoś
toja50 Re: PiS i deszcz? 12.08.06, 14:51 Chyba przesadzaja z tymi modlami o deszcz, a ma byc jeszcze bogobojniej:-( Odpowiedz Link Zgłoś
naata Re: PiS i deszcz? 13.08.06, 17:00 zamiast demokracji, taka teraaa świętokracja...! ...a światat z chomikiem - wiadomo..! B-) Odpowiedz Link Zgłoś
mcphisto Re: PiS i deszcz? 16.08.06, 11:20 to dopiero początek! no i doczekaliśmy czasów, gdy słowo "peace" przestało znaczyć "pokój"... Odpowiedz Link Zgłoś
naata Re: PiS i deszcz? 16.08.06, 14:43 Peace, zawsze pokój znaczyć będzie, gorzej z magią słowa "prawo i sprawiedliwość", na którą to postawili, jak zawsze łatwowierni. Przewiduję, że na okres wykopków,sytuacja może się zmienić, ale co dalej...??? Lepperiada...!? Odpowiedz Link Zgłoś
chetor Re: PiS i deszcz? 24.08.06, 12:04 Lepiej modlić się wraz z Pisem niźli dłubać w nosie długopisem Odpowiedz Link Zgłoś
toja50 Re: PiS i deszcz? 09.01.07, 13:22 Tak troche sie dziwie,ze nie ma zadnej modlitwy w sejmie o snieg, nikt tam nie mysli przyszlosciowo? tylko jak trwac i wytrwac do konca kadencji? Odpowiedz Link Zgłoś
naata Re: PiS i deszcz? 09.01.07, 15:49 wszystko w swoim czasie, dopiero co skończone modły za ingres i skrzypka na dachu, przyjdzie pora na śnieg.. może w naju??? :-)) Odpowiedz Link Zgłoś
sto100 Re: PiS i deszcz? 09.01.07, 17:37 oj, coś mi się wydaje, że pada, nie śnieg to, bo nie białe, ale brudzi na wieki. Wszystko. I co z tego, że ja się na taką koncepcję nie godziłam. Wszystko obs... Odpowiedz Link Zgłoś
naata Re: PiS i deszcz? 09.01.07, 18:28 Stówko, ulżyj sobie i napisz "obsrane" ;-) Teraz taka moda, na skróty myślowe.. ;-))) Odpowiedz Link Zgłoś
naata Re: PiS i deszcz? 09.01.07, 23:01 ..no tak, spodziewałam się, jesteś "wykształciuchem"! ;-))) Odpowiedz Link Zgłoś