Gość: parkowy IP: 80.48.150.* 26.06.03, 23:17 Dajesz się podpuścić Tomkowi!:)))Niech to podforum założy u nas.Marynarzyk?:)) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: naata Re: Naata turystka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.06.03, 23:24 Gość portalu: parkowy napisał(a): > Dajesz się podpuścić Tomkowi!:)))Niech to podforum założy u nas.Marynarzyk?:)) Może Ty mi wytłumacz kto to Marynarzyk ? :))) Masz jeszcze siły dalej pisać ? hi hihi Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: parkowy Re: Naata turystka IP: 80.48.150.* 26.06.03, 23:29 Oczki łzawią:)))Odpuszczam na dziś. No,pisał z wybrzeża,adres jakby wsm?Pewnie sam wyjaśni. pzdr Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: naata Re: Naata turystka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.06.03, 23:37 Ja już nic nie widzę , i tak sobie myslę , czy mi coś nie dolega ? Czy aby moja córka nie ma racji? he he he No niech ktoś powie, że się nie poświęcamy :))) hi hi Odpowiedz Link Zgłoś
radzisz4 Re: Naata turystka 26.06.03, 23:47 WSM to mi Wyższą Szkołą Morską pachnie :)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: naata Re: Naata turystka mówi dobranoc! :)) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.06.03, 23:59 Tomek student ? No to musimy mu pomóc! co wy na to ? Ale jak? Co postanowicie tak będzie , ja mam dość na dzisiaj i mówie Wszystkim miłym /młodym i starym hehe/ internautom CZEŚĆ ... do jutra pa pa ;))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: parkowy Re: Naata turystka mówi dobranoc! :)) IP: 80.48.150.* 27.06.03, 08:21 Wstawaj Naata!Już mamy jutro.No, gdzie jesteś? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: naata Re: Naata turystka mówi dobranoc! :)) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.06.03, 08:38 A co o tej porze robi nasz Parkowy ? he he he he Ja już po pierwszych obowiązkach i piję swoją kawkę(nesca z mleczkiem) obok mnie moja mam i pieska! Niewyspana chyba jestem bo coś klawiatury dobrze nie widzę :) Idziemy zaraz na spacerek , może przejdzie! Pogoda śliczna , lato zaczyna sie utrwalać :))) Pozdrawiam Was moi mili a piszcie dużo! Odpowiedz Link Zgłoś
chetor Re: Kawa i Parkowy z rana ..... 27.06.03, 08:41 powalają na kolana ;) Też się zdziwiłem gdy go zobaczyłem :)) Pewnie chciał zobaczyć owoc swojej wczorajszej działalności :)) pzdr Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: parkowy Re: Kawa i Parkowy z rana ..... IP: 80.48.150.* 27.06.03, 08:46 Eeeee,nie jest tak źle.Po prostu wróciłem ze Szczecina,gdzie od bladego świtu załatwiałem interesa.Zaraz kładę się spać.To spanie na raty po 3 godziny wykańcza mnie.:))Musiałem też zobaczyć reakcję Chetora!!! pzdr Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: naata Re: Kawa i Parkowy z rana ..... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.06.03, 08:51 Może ogłosimy jakiś urlop forumowy aby nie wykończyć się przed czasem? Długa jesień i zima nas czeka ! :))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: parkowy Re: Kawa i Parkowy z rana ..... IP: 80.48.150.* 27.06.03, 08:54 I znowu ONA.:)Piesek sam się wyprowadził? he he he Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: naata Re: Kawa i Parkowy z rana ..... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.06.03, 09:05 Piesek już wrócił , a myślałam , że lubisz pisać "Naata", no ale przyzwyczaję się do tego, że czasem jestem "Ona", trudno jak "On" tak lubi ...;-))) :D Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: parkowy Re: Kawa i Parkowy z rana ..... IP: 80.48.150.* 27.06.03, 09:09 Gość portalu: naata napisał(a): > Piesek już wrócił , a myślałam , że lubisz pisać "Naata", no ale przyzwyczaję > się do tego, że czasem jestem "Ona", trudno jak "On" tak lubi ...;-))) :D ----------------------------------------------------------------------- To przecie skrót!!! Oooo Naata Aleczad :))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: naata Re: Kawa i Parkowy z rana ..... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.06.03, 09:15 Gość portalu: parkowy napisał(a): > Gość portalu: naata napisał(a): > > > Piesek już wrócił , a myślałam , że lubisz pisać "Naata", no ale przyzwycz > aję > > się do tego, że czasem jestem "Ona", trudno jak "On" tak lubi ...;-))) :D > ----------------------------------------------------------------------- > To przecie skrót!!! Oooo Naata Aleczad :))) Jakoś mi to wiechciem pachnie .... :))) Odpowiedz Link Zgłoś
chetor Re: Kawa i Parkowy z rana ..... 27.06.03, 09:22 Taaak, tak kolego. Czeka Cię niezła wiązaneczka :)) Bez wiązaneczki nici z Naateczki ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: krysiaroz Re: Kawa i Parkowy z rana ..... IP: *.grudziadz.sdi.tpnet.pl 27.06.03, 10:35 Fajnie tak do rymu gadacie od rana, dla mnie jednak za wczesnie, cos mi dzisiaj pochmurno w glowie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: parkowy Re: Kawa i Parkowy z rana ..... IP: 80.48.150.* 27.06.03, 17:17 Chetor,i Ty przeciw mnie?buuuuuuu Odpowiedz Link Zgłoś
chetor Re: Naata turystka 28.06.03, 10:03 No ładnie - ledwo się przebudziła już do Świecia poleciała, pogadać z Tomkiem. Jeszcze nie mamy takiej przewagi. Hamuj swe uczucia ;-) pzdr Odpowiedz Link Zgłoś
chetor Re: Naata turystka 28.06.03, 10:08 Sorki Naatuś. Data była dzisiejsza ale godzina - jeszcze - duchów ;-) pzdr Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: parkowy Re: Naata turystka IP: 80.48.150.* 28.06.03, 11:01 Tytułem trafiłem w sedno,Naata biega po forach niczym kozica.Wczoraj wieczorem czekaliśmy na jej pojawienie...:( Mam nadzieję,że stan down już minął,czekamy na up. p.s. Chetor od rana buszujący w zbożu?:)) pzdr Odpowiedz Link Zgłoś
chetor Re: Naata turystka 28.06.03, 11:14 Tak sobie buszuję odpracowując długi łikend ;-) A w taką sobotę to luzik na maxa. pzdr Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: parkowy Re: Naata turystka IP: 80.48.150.* 28.06.03, 11:17 To masz dobrze ,ja za parę godzin idę na szychtę.Dostępny będę dopiero po 22. Odpowiedz Link Zgłoś
chetor Re: Naata turystka 28.06.03, 11:21 Ja już wtedy będę niedostępny :( Nie wiem co zrobić z takim okrutnie krótkim łikendem. Chyba kupie parę piwek i nadrobię zaległości w spaniu. pzdr Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: parkowy Re: Naata turystka IP: 80.48.150.* 28.06.03, 11:25 Szkoda czasu na spanie!Weź przykład z naszej koleżanki.Rower i nad Wisłę. Potem obowiązkowo piwko.:)) Odpowiedz Link Zgłoś
chetor Re: Naata turystka 28.06.03, 11:29 Z rowerem faktycznie niezły pomysł. A po zmęczeniu można jednak uciąć drzemkę ;- )) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: parkowy Re: Naata turystka IP: 80.48.150.* 28.06.03, 11:42 Co Ty z tą drzemką?:)))Ja śpię na raty i to mnie rozbija dokumentnie.Lepiej wcześniej położyć się spać.:)) Odpowiedz Link Zgłoś
chetor Re: Naata turystka 28.06.03, 12:05 Mam w głowie drzemkę bo ostatnie dwie noce miałem kiepskie i dlatego myślę dużo o spaniu. Dziś zdrzemnę tak czy inaczej bo wieczorem muszę obejrzeć GP na żużlu :D pzdr Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: parkowy Re: Naata turystka IP: 80.48.150.* 28.06.03, 12:20 Aaaa, to zmienia postać rzeczy.:)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: naata Re: Naata turystka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.06.03, 14:44 Gość portalu: parkowy napisał(a): > Tytułem trafiłem w sedno,Naata biega po forach niczym kozica.Wczoraj wieczorem > czekaliśmy na jej pojawienie...:( Mam nadzieję,że stan down już minął,czekamy > na up. > p.s. > Chetor od rana buszujący w zbożu?:)) > pzdr Minął ...ale do nastepnego blisko :( ŻYCIE to nie je bajka .... :)) pozdrówka Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: naata Re: Naata turystka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.06.03, 14:41 chetor napisał: > No ładnie - ledwo się przebudziła już do Świecia poleciała, pogadać z Tomkiem. > Jeszcze nie mamy takiej przewagi. > Hamuj swe uczucia ;-) > pzdr Ja w sprawie uczuć! A co, nie czuć ? ;-) he he he Odpowiedz Link Zgłoś