Dodaj do ulubionych

Naata turystka

IP: 80.48.150.* 26.06.03, 23:17
Dajesz się podpuścić Tomkowi!:)))Niech to podforum założy u nas.Marynarzyk?:))
Obserwuj wątek
    • Gość: naata Re: Naata turystka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.06.03, 23:24
      Gość portalu: parkowy napisał(a):

> Dajesz się podpuścić Tomkowi!:)))Niech to podforum założy u nas.Marynarzyk?:))
      Może Ty mi wytłumacz kto to Marynarzyk ? :)))
      Masz jeszcze siły dalej pisać ? hi hihi
      • Gość: parkowy Re: Naata turystka IP: 80.48.150.* 26.06.03, 23:29
        Oczki łzawią:)))Odpuszczam na dziś.
        No,pisał z wybrzeża,adres jakby wsm?Pewnie sam wyjaśni.
        pzdr
        • Gość: naata Re: Naata turystka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.06.03, 23:37
          Ja już nic nie widzę , i tak sobie myslę , czy mi coś nie dolega ? Czy aby moja
          córka nie ma racji? he he he
          No niech ktoś powie, że się nie poświęcamy :))) hi hi
        • radzisz4 Re: Naata turystka 26.06.03, 23:47
          WSM to mi Wyższą Szkołą Morską pachnie :))
          • Gość: naata Re: Naata turystka mówi dobranoc! :)) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.06.03, 23:59
            Tomek student ? No to musimy mu pomóc! co wy na to ?
            Ale jak? Co postanowicie tak będzie , ja mam dość na dzisiaj i mówie Wszystkim
            miłym /młodym i starym hehe/ internautom CZEŚĆ ... do jutra pa pa ;)))
            • Gość: parkowy Re: Naata turystka mówi dobranoc! :)) IP: 80.48.150.* 27.06.03, 08:21
              Wstawaj Naata!Już mamy jutro.No, gdzie jesteś?
              • Gość: naata Re: Naata turystka mówi dobranoc! :)) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.06.03, 08:38
                A co o tej porze robi nasz Parkowy ? he he he he Ja już po pierwszych
                obowiązkach i piję swoją kawkę(nesca z mleczkiem) obok mnie moja mam i pieska!
                Niewyspana chyba jestem bo coś klawiatury dobrze nie widzę :) Idziemy zaraz na
                spacerek , może przejdzie! Pogoda śliczna , lato zaczyna sie utrwalać :)))
                Pozdrawiam Was moi mili a piszcie dużo!
                • chetor Re: Kawa i Parkowy z rana ..... 27.06.03, 08:41
                  powalają na kolana ;)
                  Też się zdziwiłem gdy go zobaczyłem :))
                  Pewnie chciał zobaczyć owoc swojej wczorajszej działalności :))
                  pzdr
                  • Gość: parkowy Re: Kawa i Parkowy z rana ..... IP: 80.48.150.* 27.06.03, 08:46
                    Eeeee,nie jest tak źle.Po prostu wróciłem ze Szczecina,gdzie od bladego świtu
                    załatwiałem interesa.Zaraz kładę się spać.To spanie na raty po 3 godziny
                    wykańcza mnie.:))Musiałem też zobaczyć reakcję Chetora!!!
                    pzdr
                    • Gość: naata Re: Kawa i Parkowy z rana ..... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.06.03, 08:51
                      Może ogłosimy jakiś urlop forumowy aby nie wykończyć się przed czasem? Długa
                      jesień i zima nas czeka ! :)))
                      • Gość: parkowy Re: Kawa i Parkowy z rana ..... IP: 80.48.150.* 27.06.03, 08:54
                        I znowu ONA.:)Piesek sam się wyprowadził? he he he
                        • Gość: naata Re: Kawa i Parkowy z rana ..... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.06.03, 09:05
                          Piesek już wrócił , a myślałam , że lubisz pisać "Naata", no ale przyzwyczaję
                          się do tego, że czasem jestem "Ona", trudno jak "On" tak lubi ...;-))) :D
                          • Gość: parkowy Re: Kawa i Parkowy z rana ..... IP: 80.48.150.* 27.06.03, 09:09
                            Gość portalu: naata napisał(a):

> Piesek już wrócił , a myślałam , że lubisz pisać "Naata", no ale przyzwyczaję
                            > się do tego, że czasem jestem "Ona", trudno jak "On" tak lubi ...;-))) :D
                            -----------------------------------------------------------------------
                            To przecie skrót!!! Oooo Naata Aleczad :)))
                            • Gość: naata Re: Kawa i Parkowy z rana ..... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.06.03, 09:15

> Gość portalu: naata napisał(a):
                              >
                              > > Piesek już wrócił , a myślałam , że lubisz pisać "Naata", no ale przyzwycz
                              > aję
                              > > się do tego, że czasem jestem "Ona", trudno jak "On" tak lubi ...;-))) :D
                              > -----------------------------------------------------------------------
                              > To przecie skrót!!! Oooo Naata Aleczad :)))

Jakoś mi to wiechciem pachnie .... :)))
                              • chetor Re: Kawa i Parkowy z rana ..... 27.06.03, 09:22
                                Taaak, tak kolego. Czeka Cię niezła wiązaneczka :))
                                Bez wiązaneczki nici z Naateczki ;-)
                                • Gość: krysiaroz Re: Kawa i Parkowy z rana ..... IP: *.grudziadz.sdi.tpnet.pl 27.06.03, 10:35
                                  Fajnie tak do rymu gadacie od rana, dla mnie jednak za wczesnie, cos mi dzisiaj
                                  pochmurno w glowie.
                                  • Gość: parkowy Re: Kawa i Parkowy z rana ..... IP: 80.48.150.* 27.06.03, 17:17
                                    Chetor,i Ty przeciw mnie?buuuuuuu
    • chetor Re: Naata turystka 28.06.03, 10:03
      No ładnie - ledwo się przebudziła już do Świecia poleciała, pogadać z Tomkiem.
      Jeszcze nie mamy takiej przewagi.
      Hamuj swe uczucia ;-)
      pzdr
      • chetor Re: Naata turystka 28.06.03, 10:08
        Sorki Naatuś.
        Data była dzisiejsza ale godzina - jeszcze - duchów ;-)
        pzdr
        • Gość: parkowy Re: Naata turystka IP: 80.48.150.* 28.06.03, 11:01
          Tytułem trafiłem w sedno,Naata biega po forach niczym kozica.Wczoraj wieczorem
          czekaliśmy na jej pojawienie...:( Mam nadzieję,że stan down już minął,czekamy
          na up.
          p.s.
          Chetor od rana buszujący w zbożu?:))
          pzdr
          • chetor Re: Naata turystka 28.06.03, 11:14
            Tak sobie buszuję odpracowując długi łikend ;-)
            A w taką sobotę to luzik na maxa.
            pzdr
            • Gość: parkowy Re: Naata turystka IP: 80.48.150.* 28.06.03, 11:17
              To masz dobrze ,ja za parę godzin idę na szychtę.Dostępny będę dopiero po 22.
              • chetor Re: Naata turystka 28.06.03, 11:21
                Ja już wtedy będę niedostępny :(
                Nie wiem co zrobić z takim okrutnie krótkim łikendem. Chyba kupie parę piwek i
                nadrobię zaległości w spaniu.
                pzdr
                • Gość: parkowy Re: Naata turystka IP: 80.48.150.* 28.06.03, 11:25
                  Szkoda czasu na spanie!Weź przykład z naszej koleżanki.Rower i nad Wisłę.
                  Potem obowiązkowo piwko.:))
                  • chetor Re: Naata turystka 28.06.03, 11:29
                    Z rowerem faktycznie niezły pomysł. A po zmęczeniu można jednak uciąć drzemkę ;-
                    ))
                    • Gość: parkowy Re: Naata turystka IP: 80.48.150.* 28.06.03, 11:42
                      Co Ty z tą drzemką?:)))Ja śpię na raty i to mnie rozbija dokumentnie.Lepiej
                      wcześniej położyć się spać.:))
                      • chetor Re: Naata turystka 28.06.03, 12:05
                        Mam w głowie drzemkę bo ostatnie dwie noce miałem kiepskie i dlatego myślę dużo
                        o spaniu. Dziś zdrzemnę tak czy inaczej bo wieczorem muszę obejrzeć GP na
                        żużlu :D
                        pzdr
                        • Gość: parkowy Re: Naata turystka IP: 80.48.150.* 28.06.03, 12:20
                          Aaaa, to zmienia postać rzeczy.:))
          • Gość: naata Re: Naata turystka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.06.03, 14:44

> Tytułem trafiłem w sedno,Naata biega po forach niczym kozica.Wczoraj
            wieczorem
            > czekaliśmy na jej pojawienie...:( Mam nadzieję,że stan down już minął,czekamy
            > na up.
            > p.s.
            > Chetor od rana buszujący w zbożu?:))
            > pzdr

Minął ...ale do nastepnego blisko :( ŻYCIE to nie je bajka .... :))
            pozdrówka
      • Gość: naata Re: Naata turystka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.06.03, 14:41
        chetor napisał:

> No ładnie - ledwo się przebudziła już do Świecia poleciała, pogadać z
        Tomkiem.
        > Jeszcze nie mamy takiej przewagi.
        > Hamuj swe uczucia ;-)
        > pzdr

Ja w sprawie uczuć! A co, nie czuć ? ;-) he he he

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka