arek1-net 17.09.07, 19:49 Polecam salon meblowy Dario na Chełmińskiej 198... Fajne meble... Duży wobór... Przystępne ceny... Polecam... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
arek1-net Re: Meble Dario 17.09.07, 19:59 Nie wiem jak meble ale wlasciciel przystojny.I do tego wolny. Odpowiedz Link Zgłoś
thefect Re: Meble Dario 18.09.07, 10:20 Dlaczego won? A ja właśnie wrociłem z tego sklepu i dzisiaj bede miał fajny naroznik (jak żonie sie spodoba też) a wczesniej o tym sklepie nie wiedziałem. Odpowiedz Link Zgłoś
misshka Re: Meble Dario 18.09.07, 17:00 Dlatego won, że to forum ma regulamin, który zakazuje zamieszczania reklam. Juz wczoraj czerwonym krzyzykiem sygnalizowałem usunięcie tej reklamy, ale bezskutecznie. Może Chetor pomoże. Odpowiedz Link Zgłoś
trawolta Re: Meble Dario 18.09.07, 20:58 Nie bardzo orientuję się w regulaminowych sprawach. Dlaczego Chetor zniknął z listy opiekunów i wyświetla się na czerwono? Też klikałem na krzyżyk. Nie mam nic do lekkiej komerchy ale to powyżej to po prostu debilizm. Odpowiedz Link Zgłoś