IP: *.bydgoszcz.cvx.ppp.tpnet.pl 03.08.03, 21:55
widzialem flage z grodziadza ale moje miasto tez mialo reprezentanta
bylo zajebiscie
Obserwuj wątek
    • Gość: naata Re: WOODSTOCK IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.08.03, 23:54
      Słyszałam, widziałam, faktycznie wyglądało na niezły ubaw, pełen luz :)
      Młodzież ma prawo do tego co lubi, ciekawe czy odbędzie sie '"Love parade" w
      Łodzi?
      pzdr
      • Gość: parkowy Re: WOODSTOCK IP: 80.48.150.* 04.08.03, 16:29
        Na Love Parade w Łodzi nie licz.Przynajmniej tak długo jak prezydentem miasta
        jest Kropiwnicki.Tego typu imprezy są nie po jego linni partyjnej.A szkoda.
        Mam przykład zza miedzy.Berlin corocznie otwiera się przed młodzieżą na Love
        Parade.Widzę ilu młodych ludzi w przededniu,wyrusza do Berlina.Tam im się
        widocznie opłaca,nam nie po linni...Widocznie ma być siermiężnie,ale po katolicku.
        pzdr
        • Gość: krysiaroz Re: WOODSTOCK IP: *.grudziadz.sdi.tpnet.pl 04.08.03, 22:18
          W Lodzi impreza odwolana, ale mnie to specjalnie nie obchodzi. Takich imprez
          nie widze, olewam je ,to nie moj klimat,nie podobaja mi sie i czy sa czy nie
          jest mi to obojetne. Tylko szkoda, ze tak nasladujemy zachod a nie mamy nic
          swojego. I ciesze sie mam juz dorosle dzieci a wnuki jeszcze za male. Pozdrawim.
          • Gość: naata Re: WOODSTOCK ............ obca planeta ????? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.08.03, 23:07
            Mogę i rozumiem ludzi przyzwyczajonych do pewnej pedanterii w życiu, trudno
            dziwić się i ja tego nie robię.Osobiście mam stosunek obojętny do
            sposobu "ucztowania" młodych, ja tam nie będę na pewno uczestniczyć. Źle jednak
            sie dzieje, że rzeszy młodych ludzi zabrania sie tylko dla samego zabraniania!
            Nie widzę argumentów przekonywujących nawet mnie, które by uzasadniały taki
            zakaz. Nie wiem dlaczego ale mam dziwne wrażenie, że to dopiero początek
            przyszłych jeszcze zakazów! Oby ta "Love Parade" nie była swoistym preludium w
            marszu do totalnego kotła! Przy tym dziwne doniesienia sprzeczne zresztą o
            cholernym wandaliźmie młodych? Powiedzcie czy to chodzi faktycznie o samą
            zabawę? Czy też zaczyna sie walka sił "dobrego ze złem"??? Nie od dzis sie
            trąbi o zagrożeniu szerzącego sie ateizmu i agnostycyzmu. Państwo w 90%
            katolickie? Trudno w zestawieniu tych faktów spokojnie patrzeć na kolejne
            zakazy! Nie idzie mi o sprawę rywalizacji sił, które rządzą w naszym państwie
            (choć oczy należy mieć otwarte) obawiam się o wpływ i to uważam negatywny
            wpływ, na resztę naszego życia! Nomen omen! od dzisiaj wchodzi ustawa
            o "czarnych listach dłużników"!!! Wyczerpująco na temat zwiększenia pijaństwa
            wypowiadały sie "sławy" nauki, jeden miał takie "typisch polnische name"! Otóz
            panowie ci chórem okrzyknęli, że to przez Kołodke bo za tanio! Należy
            spodziewać sie podwyżek, tak samo, jak w innych dziedzinach! Zapowieź
            nieurodzajów to pewnik w cenach! Chodź nieraz tak bywało, nie słyszymy ludzi
            rozsądku! Wynurzają się polityczni klakierzy, i będzie zakaz za zakazem i
            nakazów cała kupa!
            Nie jestem zawodowym pisaczem i przymknijcie oko! na mój styl zawodowej pani
            domu :(
            • Gość: krysiaroz Re: WOODSTOCK ............ obca planeta ????? IP: *.grudziadz.sdi.tpnet.pl 05.08.03, 15:37
              Naata, ale dalas czadu. A my juz wiemy, ze zakazem czy nakazem nic sie nie
              wskora, tylko robi na przekor, albo sie omija, ale kto to jeszcze wie??????/
              Natomiast wszystko nalezy robic z umiarem, na szalenstwa jest odpowiednie
              miejsce i pora. A porzadek musi byc i niepomalowana straz pozarna do pozaru nie
              pojedzie i juz.
              • Gość: parkowy Re: WOODSTOCK ............ obca planeta ????? IP: 80.48.150.* 05.08.03, 15:46
                Tak jak napisała Krysiaroz,mamy we krwi robić na przekór.Kiedyś mówiono,że
                zakazy są po to by je łamać.Nie jestem za anarchią,jednak durne wypociny,
                durnych ustawodawców należy w najlepszym razie ignorować.
                pzdr
            • Gość: warionucha Re: WOODSTOCK ............ obca planeta ????? IP: 213.17.175.* 05.08.03, 17:46
              Gość portalu: naata napisał(a):

Nie wiem dlaczego ale mam dziwne wrażenie, że to dopiero początek
              > przyszłych jeszcze zakazów! Oby ta "Love Parade" nie była swoistym preludium
              w
              > marszu do totalnego kotła! Przy tym dziwne doniesienia sprzeczne zresztą o
              > cholernym wandaliźmie młodych? Powiedzcie czy to chodzi faktycznie o samą
              > zabawę? Czy też zaczyna sie walka sił "dobrego ze złem"???

Ja też nmam takie wrażenie - ale ja jetem zadowolony z tego zwrotu,
              niezaleznie kto go dokonuje ( Kropiwnicki to nie mój bohater szczególnie w
              gospodarce). Po szleństwie zachłyśniecia się wolnością w latach 90-tych
              przychodzi lekkie opamietanie i powrót do normalności.Dlaczego mamy nasladować
              wszystko to cojest na Zachodzie? Czy jest to naprawdę rzecz godna propagowania
              i wsparcia ze strony władz miast? Nie wspomne już o zakłamywaniu
              rzeczywistości przez nadawanie nazwy Love Parade - co to ma wspólnego z
              miłością??? Ja uważam ,że panstwo (władza) powinno wspierać inicjatywy
              pozyteczne i godne uwagi.

Po drugie - czy ktoś zabrania tym ludziom organizować sobie takie imprezy???
              Nie, chodzi tylko o miejsce - dlaczego to mabyc w centrum miasta, które po
              tekich paradach wygląda jaj pobojowisko?

Po trzecie: czy miasta organizują parady dla lubiący spokojny tryb ekspresji i
              zabawy - nie słyszałem.

Nie jest to według mnie zabranianie dla zabraniania, ale własnie początek
              złego z dobrym. Bo i "zabawa" młodych ludzi jest zapisywana w cudzysłowie....
      • Gość: warionucha Re: WOODSTOCK IP: 213.17.175.* 05.08.03, 17:54

> Słyszałam, widziałam, faktycznie wyglądało na niezły ubaw, pełen luz :)
        > Młodzież ma prawo do tego co lubi, ciekawe czy odbędzie sie '"Love parade" w
        > Łodzi?
        > pzdr

Pewnie, że ma prawo - tylko dlaczego za pieniadze ze zbiórki na WŚOP???!!!!
        Gdy przeczytałem wywiad z Owsiakiem, gdzie mówi, że co roku 5%, a w obecnym
        nawet 10% kwoty zebranej w styczniu poszło na Woddstock - to jest bardzo
        nieprzyjmnie, niezależnie od kwoty jaka ofiarowałem. Jestem ciekaw ile osób o
        tym wie??? Ja nie chcę finnasować takich imprez bo mocno mi sie nie podobają,
        ale nikomu nie zabraniam ich organizowania.

Poza tym doniesienia o sposobie traktowania mediów na festiwalu tez daja do
        myslenia, a posunięcia Owsiaka wskazują, że chyba trochę mu sodówka do głowy
        uderzyła, albo zaczyna nie panowac nad swoim dziełem. I ta miłujaca pokój
        młodzież, która mimo apelu owsiaka zdemolował w drodze powrotnej kilkanascie
        pociagów. A moze Owsiak by za to zapłacił?
        • Gość: naata Re: WOODSTOCK IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.08.03, 18:38
          Przyznam, że zaskczona jestem wiadomością o tym ,że z pieniędzy "Orkiestry"
          finansowana była impreza Woodstock. Faktem jest, że źle wygląda sprawa z
          mediami, jeżeli chce wolności to chyba niezależna prasa jest na pierwszym
          miejscu?! Trochę głupio mu chyba bo sam przyznał, że nie chce wojny z mediami,
          nie jest samobójcą, mam nadzieję.

Wario, ja osobiście przezyłam zakazy w czasach mojej młodości! Ile było krzyku,
          jak chłopcy nosili długie włosy, że słuchaliśmy muzyki ze zgniłego zachodu!
          Wszysto co pachniało zagranicą podniecało i wzbudzało święte
          oburzenie "poprawnie myślących". Nic to nie pomogło, wspomnę smieszny epizod:
          chłopcy po którychś tam gromach od nauczycieli poszli zgolić głowy na glacki,
          dopiero podniósł sie krzyk! Dzieci kwiaty są juz na emeryturze i chodzą
          grzecznie do kościoła!
          Jeszcze nikt nie zaprowadził porządku zakazami! Wszystko co jest narzucane i
          zbyt radykalne zawsze spotyka sie z oporem. Znajdowanie kompromisów jest jedyną
          droga do poprawy nastrojów i zaprowadzenia porządku!
          Nie wnikam, w detale, np. po słynnych meczach też strach na ulicę wyjść a i
          pociągiem jechać to ryzyko! Nie znajdziemy złotego środka na wszystkie bolączki
          ale nie możemy poddawać się emocjom. Ja osobiście poważniej traktowałabym
          młodzież. Mnie bardziej martwią postawy betonu myślowego, niereformowalność
          aparatczyków, zaciekłość i walka o koryta.
        • Gość: parkowy Re: WOODSTOCK IP: 80.48.150.* 05.08.03, 20:13
          Warionucha słusznie zauważył,że Owsiakowi sodówka do głowy uderzyła.Jego
          zachowanie wobec kupców,cy potraktowanie dziennikarza mówi samo za siebie.
          Młodzież powinnna mieć możliwość wyszaleć się.Młodzi muzycy powinni mieć szansę
          zaistnieć.Takie były koncerty w Jarocinie i w innych miejscowościach.Nasze
          "gwiazdy" muzyczne tworzą towarzystwo wzajemnej adoracji,co widać podczas gali
          wręczania Fryderyków.
          Potrzebę organizowania Woodstock'ów widać po liczbie uczestników.W takiej
          półmilionowej masie zawsze będą czarne owce,tego się nie uniknie.Nie można
          jednak stosować metody zbiorowej odpowiedzialności.
          Finasowanie imprezy z pieniędzy WOŚP,uważam za conajminiej nietakt wobec
          darczyńców.Nawet jeśli służy to podziękowaniu młodzieży za kwestę.
          • Gość: naata Re: WOODSTOCK IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.08.03, 21:09
            Zastanawiam się cały czas nad Owsiakiem, nie dobrze, że tak to wyszło, myslę,
            że czekają nas niespodzianki. Dlaczego tak potraktował media? Jaki miał ku temu
            powód? No i ta kasa??? Mnie się nie podoba bo nie na ten cel również dawałam,
            ale może ma, jakieś racjonalne, wytłumaczenie???
            • Gość: krysiaroz Re: WOODSTOCK IP: *.grudziadz.sdi.tpnet.pl 05.08.03, 23:49
              Cale to zachowanie nie ma racjonalnego wytlumaczenia, podobaja mi sie glosy
              Parkowego i Wario. Mysle, ze Naata troche idealizuje i chcialaby dobrze ale
              nie wychodzi. Mlodziez zawsze jest inna zla i dobra ale ostatnimi czasy ta zla
              rzadzi i to mi sie nie podoba czy na imprezach czy na meczach to juz nie jest
              przyjemnosc to budzi strach a przeciez nie o to chodzi.
              • Gość: naata Re: WOODSTOCK IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.08.03, 10:04
                Masz rację Krysiuroz, ja się nie nadaję, mnie czasami to wszystko przerasta,
                choć i idealiści muszą być? co? :-))
                • Gość: parkowy Re: WOODSTOCK IP: 80.48.150.* 06.08.03, 11:29
                  Daj Boże więcej idealistów!Kochani ,nie jesteśmy niestety młodzieżą ;( .
                  Ja sam nie wiem ,czy brałbym udział w takiej imprezie gdybym miał naście lat.
                  Podejrzewam,albo raczej jestem pewien,że tak.Kiedyś włóczyłem się po Polsce
                  autostopem,co przyprawialo moich staruszkow o spazmy.:)
                  • Gość: luzak Re: WOODSTOCK IP: *.bydgoszcz.cvx.ppp.tpnet.pl 06.08.03, 22:40
                    zmieniajmy swiat
                    a co do parady to jak rozmawialem z ludziskami na koncercie to odbedzie sie ona
                    w piotrkowie
                    moj lud obserwuje wasza rase juz od wielu lat i dochodzimy do przedziwnych
                    wnioskow
                    zaskakujcie nas dalej
                    papa
                    • Gość: warionucha Re: WOODSTOCK IP: 213.17.175.* 07.08.03, 09:33
                      Gość portalu: luzak napisał(a):

> zmieniajmy swiat
                      > a co do parady to jak rozmawialem z ludziskami na koncercie to odbedzie sie
                      ona
                      >
                      > w piotrkowie
                      > moj lud obserwuje wasza rase juz od wielu lat i dochodzimy do przedziwnych
                      > wnioskow
                      > zaskakujcie nas dalej
                      > papa

Zmieniajmy swiat - tylko w jakim kierunku?

Przyznam sie, że gdy czytam takie zdania jak "mój lud obserwuje..." to mam
                      wrażenie, że zaraz zaczną się "Bajki robotów" cd.

A jakie są te dziwne wnioski?

W
                      • Gość: warionucha Re: WOODSTOCK IP: 213.17.175.* 07.08.03, 09:36
                        Żeby była jasność - wklejam ponizszy artykuł bez złośliwości, aczkolwiek
                        przesadnym fanem JO nigdy nie byłem.

W

"Gazeta Lubuska": Na początku tygodnia Jurek Owsiak był przesłuchiwany w
                        sprawie zniszczenia okularów, którymi handlował jeden ze sprzedawców po
                        drugiej stronie drogi przylegającej do Przystanku Woodstock.

Dziennik przypomina, że według świadków zdarzenia 30 lipca szef Fundacji WOŚP
                        wpadł na teren należący do właściciela płockiej Petrochemii, groził mu i
                        podeptał przeszło 200 okularów należących do Marcina z Żagania. Wg Owsiaka
                        stoisko było nielegalne i zagrażało życiu woodstockowiczów, którzy przechodzą
                        przez jezdnię, by coś kupić.

Tymczasem sprzedawca handlował towarem legalnie. Sprawę skierował do policji.
                        Do żarskiej komendy wpłynęło także zgłoszenie od szefa stacji benzynowej.

"Przesłuchaliśmy świadków, w tym pana Owsiaka" - mówi komendant policji w
                        Żarach Ryszard Kasprzyk. "Powiedział, że okulary zniszczył niechcąco
                        zawadzając nogą o stojak".

Sprawą zajmuje się żarska prokuratura. Umorzyła częściowo postępowanie w
                        sprawie uszkodzenia ręki właściciela stacji, grożenia mu i wtargnięcia na jego
                        teren. "Szef stacji może prywatnie wytoczyć oskarżenie przeciwko sprawcy" -
                        mówi prokurator okręgowy Andrzej Gronek. "Co do tego, czy zniszczenie okularów
                        było przestępstwem, zadecydujemy w tym miesiącu. Toczy się też postępowanie w
                        sprawie wywiezienia z pola namiotowego do lasu grupy woodstockowiczów i
                        pozbawienia ich legitymacji szkolnych".

"Sprawdzamy, czy osobami, które to zrobiły byli ochroniarze Jurka Owsiaka" -
                        mówi rzecznik prasowy Prokuratury Okręgowej w Zielonej Górze Kazimierz
                        Rubaszewski. "Sprawa może być poważna, bo dotyczy pozbawienia kogoś wolności".
                        • Gość: luzak Re: WOODSTOCK IP: *.bydgoszcz.cvx.ppp.tpnet.pl 07.08.03, 22:19
                          jak powiedzial pewien madry czlowiek
                          "Czas jest pojeciem wzglednym ale czasy mamy bezwzgledne"
                          • Gość: naata Re: WOODSTOCK IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.08.03, 23:58
                            Tak naprawdę, od zarania ludzkości czasy były zawsze bezwzględne!
                            Od Ciebie, Luzaku oczekuję okrzyku! "kochajcie się"!!! :))
                            pozdr
                        • Gość: naata Re: WOODSTOCK IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.08.03, 00:22
                          Gość portalu: warionucha napisał(a):

> Żeby była jasność - wklejam ponizszy artykuł bez złośliwości, aczkolwiek
                          > przesadnym fanem JO nigdy nie byłem.
                          >
                          > W
                          >
                          >
                          > "Gazeta Lubuska": Na początku tygodnia Jurek Owsiak był przesłuchiwany w
                          > sprawie zniszczenia okularów, którymi handlował jeden ze sprzedawców po
                          > drugiej stronie drogi przylegającej do Przystanku Woodstock.
                          >
                          >
                          > Dziennik przypomina, że według świadków zdarzenia 30 lipca szef Fundacji WOŚP
                          > wpadł na teren należący do właściciela płockiej Petrochemii, groził mu i
                          > podeptał przeszło 200 okularów należących do Marcina z Żagania. Wg Owsiaka
                          > stoisko było nielegalne i zagrażało życiu woodstockowiczów, którzy przechodzą
                          > przez jezdnię, by coś kupić.
                          >
                          > Tymczasem sprzedawca handlował towarem legalnie. Sprawę skierował do policji.
                          > Do żarskiej komendy wpłynęło także zgłoszenie od szefa stacji benzynowej.
                          >
                          > "Przesłuchaliśmy świadków, w tym pana Owsiaka" - mówi komendant policji w
                          > Żarach Ryszard Kasprzyk. "Powiedział, że okulary zniszczył niechcąco
                          > zawadzając nogą o stojak".
                          >
                          > Sprawą zajmuje się żarska prokuratura. Umorzyła częściowo postępowanie w
                          > sprawie uszkodzenia ręki właściciela stacji, grożenia mu i wtargnięcia na
                          jego
                          > teren. "Szef stacji może prywatnie wytoczyć oskarżenie przeciwko sprawcy" -
                          > mówi prokurator okręgowy Andrzej Gronek. "Co do tego, czy zniszczenie
                          okularów
                          > było przestępstwem, zadecydujemy w tym miesiącu. Toczy się też postępowanie w
                          > sprawie wywiezienia z pola namiotowego do lasu grupy woodstockowiczów i
                          > pozbawienia ich legitymacji szkolnych".
                          >
                          > "Sprawdzamy, czy osobami, które to zrobiły byli ochroniarze Jurka Owsiaka" -
                          > mówi rzecznik prasowy Prokuratury Okręgowej w Zielonej Górze Kazimierz
                          > Rubaszewski. "Sprawa może być poważna, bo dotyczy pozbawienia kogoś wolności".

Wario, wierzę w Twoje oburzenie, bo ten artykuł tak właśnie jest napisany.
                          Doświadczenia z przeszłości i teraźniejszości każą mi odnosić się z dystansem
                          do wiadomości, które ociekają emocjami. Nie twierdzę, że to nieprawda! Oczekuję
                          wyjaśnienia, i orzeczeń sądów. To zbyt poważne, by na podstawie artykułu,
                          teraz - zaraz, oceniać JO. Przyznaję, że darzę JO sympatią, wiadomo przecież
                          ile dobrego zrobił! Ale jeżeli skargi i doniesienia potwierdzą się??? No to
                          następna pomyłka? Znowu afera...Osobiście byłabym rozczarowana.

Pozdrawiam
                          • Gość: warionucha Re: WOODSTOCK IP: 213.17.175.* 08.08.03, 00:36
                            No porsze- a jednak ktoś jest o tej porze!!!

Ja oczywiście mam swiadomośc, że artykuł zamieszcza gazeta lokalna i jest on
                            obarczony ryzykiem nięscisłości, tenedencyjności lub nawet przekłamań. Ale
                            mimo to ja widze w tym znak zmiany podejścia do JO - wg mnie ( i nie jestem
                            odosobniony) uzyskał on coś w rodzju statusu świetej krowy i nie mozna o nim
                            powiedziec złego słowa, bo zazraz jest się zapędzanym do ciemnogrodu, radia
                            maryjai wszelkiej maści obskuranctwa. Oczywiście tutaj mieszmy troche WOSP z
                            Woodstockiem, ale ich baza ideowa jest po części wspólna.

Cóź - może wsadze na noc ( i kolejne dni) kij w mrowisko - ale abstrahując
                            od samej idei Orkiestry - szczytnej, to o formie można by podyskutować. Powiem
                            tak: jest to w miarę sprawnie tworzony mit świecki, i dobrze, ale jest on
                            budowany na dość krychych podstawach i filozofii Róbta co chceta. Przy okazji
                            załatwia Polakom luz psychiczny bo raz do roku dadzą kasę na szczytny cel i
                            mozna się obijac przez pozostałe dni w roku.
                            • Gość: naata Re: WOODSTOCK IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.08.03, 00:45
                              Temat ciekawy i warty dyskusji.

Ja już mówię dobranoc :)
                          • Gość: warionucha Re: WOODSTOCK IP: 213.17.175.* 08.08.03, 00:43

Przyznaję, że darzę JO sympatią, wiadomo przecież
                            > ile dobrego zrobił! Ale jeżeli skargi i doniesienia potwierdzą się??? No to
                            > następna pomyłka? Znowu afera...Osobiście byłabym rozczarowana.
                            >
                            > Pozdrawiam

To co napisałaś świdczy o głódzie Polaków do posiadania jakićhś wzorców - małó
                            odkrywcze zdanie napisałem, ale tak jest. Tylko pytanie czy kandydaci na
                            ołtarze są tego świadomi - jasne że Owsiak zrobił wiele dobrego i nikt mu
                            tego nie odbierze ( tych zasług). trzeba być jednak świadomoym że jest on
                            ikoną kultury masowej, z założenia nastawionej na prosty 9 by nie powiedziec
                            uproszczony przekaz). Wydaje mi się, że zaczyna on powoli padać ofiarą własnej
                            medialności, tego szumu i hałasu (często nie zwłasnej winy). Ale nerwy
                            powinien mieć trochę bardziej opanowane -zwłaszca gdy np. podjudzał po znanym
                            incydencie dziesiatki tysięcy ludzi przeciw ekipie TVN24. Sorry, ale to
                            zachowanie skojarzyó mi się mimowlnie ze słynna pyskówką Millera " Pan jest
                            zerem...".

Ale mimo to trzymam za niego kciuki, bo jemu się coś chce!
                            • Gość: naata Re: WOODSTOCK IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.08.03, 00:56
                              Cholera, oczy szerzej otworzylam pomimo zmęczenia!
                              Tak, to prawda, chce się wierzyć w (?) powiedzmy ideały, ale one najczęściej
                              stają się naszym nieszczęciem!
                              Bardzo ciekawie napisane.

• Gość: krysiaroz Re: WOODSTOCK IP: *.grudziadz.sdi.tpnet.pl 08.08.03, 10:42
                                Bardzo chcemy jakiegos autorytetu, za ktorym moglibysmy podazyc, a tu co ktory
                                sie pojawi to niewypal, no i po Walesie juz trudno nam uwierzy w kogokolwiek.
                                Tez mialam nadzieje na JO, jeszcze go bronie, te tylko czlowiek i moze go
                                poniesc, ale gdyby sie potwierdzilo? a z drugiej strony on ma tylu
                                przeciwnikow, ze dajcie mi czlowieka a paragraf sie znajdzie. I naprawde nie
                                wiem juz komu wierzyc?
                                • Gość: naata Re: WOODSTOCK IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.08.03, 11:03
                                  Media są potęgą! Jeżeli JO popadł w niełaskę, trudno będzie o "obiektywizm"!
                                  pozdr
                                  • Gość: warionucha Re: WOODSTOCK IP: *.spray.net.pl 08.08.03, 18:45

> Media są potęgą! Jeżeli JO popadł w niełaskę, trudno będzie o "obiektywizm"!
                                    > pozdr

Myslę, że do tego jeszcze daleko. Ale, ale - równie dobrze mozna by napisac,
                                    że to co było do teraz, to też brak obiektywizmu ( sczególnie ze strony TVP, z
                                    którą JO jest związany) tylko z innym znakiem wartościujacym... ;-)
                                    • naata Re: WOODSTOCK 08.08.03, 21:21
                                      Słuszna uwaga! :)
                                      • Gość: luzak Re: WOODSTOCK IP: *.bydgoszcz.cvx.ppp.tpnet.pl 10.08.03, 22:11
                                        ciekawa rozmowa
                                        musze pogadac z kumplem z radia postawie mu piwko i sie dowiem czegos ciekawego
                                        milych pogaduch
                                        • Gość: naata Re: WOODSTOCK IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.08.03, 22:16
                                          Luzaku :) czy coś nie tak z tymi pogaduchami, Twoim zdaniem? :)
                                          pytam, bo jakiś rozdrażniony jesteś? pozdrawiam
                                          • Gość: luzak Re: WOODSTOCK IP: *.bydgoszcz.cvx.ppp.tpnet.pl 10.08.03, 22:20
                                            troche mnie glowa boli po weekandzie
                                            a pozatym jest taki jeden dzien w tygodniu .............
                                            hihi
                                          • Gość: luzak Re: WOODSTOCK IP: *.bydgoszcz.cvx.ppp.tpnet.pl 10.08.03, 22:20
                                            a czytalas juz nowy wierszyk?????????
                                            • Gość: krysiaroz Re: WOODSTOCK IP: *.grudziadz.sdi.tpnet.pl 10.08.03, 22:25
                                              No to, zeby ten dzien w tygodniu sie juz skonczyl, to bedziemy wiedziec o co
                                              chodzi.Luzaku fajnie ze masz luz.
                                              • Gość: naata Re: WOODSTOCK IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.08.03, 09:02
                                                "Pan Luzak"? hi hi
                                                Ja, też mam taki, jeden dzień w tygodniu, co nic się nie układa :))
                                                • Gość: luzak Re: WOODSTOCK IP: *.bydgoszcz.cvx.ppp.tpnet.pl 11.08.03, 23:10
                                                  trzeba go przespac
                                                • Gość: krysiaroz Re: WOODSTOCK IP: *.grudziadz.sdi.tpnet.pl 12.08.03, 10:43
                                                  A jak sie nie da?
                                                  • Gość: naata Re: WOODSTOCK IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.08.03, 12:23
                                                    co się nie da? Dobra klasyka uspakaja! :-) choć czasem się nie da....
                                                  • Gość: luzak Re: WOODSTOCK IP: *.bydgoszcz.cvx.ppp.tpnet.pl 12.08.03, 22:56
                                                    wszystko sie da da da
                                                  • Gość: naata Re: WOODSTOCK IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.08.03, 23:37
                                                    Cześć Luzak! :)
                                                    "Pana Luzaka" kończysz czy jeszcze nie zacząłeś? :))
                                                    A może jakaś proza na ciekawe tematy... oj byłoby :))
                                                  • Gość: krysiaroz Re: WOODSTOCK IP: *.grudziadz.sdi.tpnet.pl 13.08.03, 10:19
                                                    Nie wierzylam w Was i szybko poszlam spac, a tu sie dyskusja dopiero zaczela.
                                                  • Gość: naata Re: WOODSTOCK IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.08.03, 11:28
                                                    ;-)) Ja też nie wierzyłam i nie czekałam, zasnęłam snem sprawiedlich :)
                                                  • Gość: luzak Re: WOODSTOCK IP: *.bydgoszcz.cvx.ppp.tpnet.pl 13.08.03, 22:38
                                                    bedzie proza
                                                  • Gość: naata Re: WOODSTOCK IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.08.03, 22:48
                                                    Brawo Luzaczku!!! :-)

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka