Dodaj do ulubionych

Chetorze ! Gdzie jesteś?

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.09.03, 08:26
Specjalnie wpadłam na pogaduszki a TU /wielcy nieobecni/ > :-)

Już nie mówię o tym, że Parkowego ani widu ani pożegnał się!
Obserwuj wątek
    • chetor Re: Chetorze ! Gdzie jesteś? 02.09.03, 08:37
      Gość portalu: naata napisał(a):

> Specjalnie wpadłam na pogaduszki a TU /wielcy nieobecni/ > :-)
      >
      > Już nie mówię o tym, że Parkowego ani widu ani pożegnał się!

Jestem, jestem ;-)
      Poczytałem sobie wczorajsze, wieczorne wpisy ale nie zdążyłem nic naskrobać.
      Parkowy gdzieś się nam zapodział albo przyczytał moje wczorajsze gryzmoły i ma
      mnie dosyć ;)
      pzdr
      • Gość: parkowy Re: Chetorze ! Gdzie jesteś? IP: 80.48.150.* 02.09.03, 09:59
        Nie spławicie mnie tak łatwo>:) Wspominałem kiedyś o wytężonej pracy na przełomie miesiąca,więc tyram.
        pzdr
      • Gość: parkowy Re: Chetorze ! Gdzie jesteś? IP: 80.48.150.* 02.09.03, 09:59
        Nie spławicie mnie tak łatwo>:) Wspominałem kiedyś o wytężonej pracy na przełomie miesiąca,więc tyram.
        pzdr
        • Gość: parkowy Re: Chetorze ! Gdzie jesteś? IP: 80.48.150.* 02.09.03, 10:01
          Dostaję szału : albo strona zajęta,albo przyjmuje dwa posty.
          • Gość: naata Re: Chetorze ! Gdzie jesteś? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.09.03, 10:09
            Zatyrany jesteś i przez to :))
          • chetor Re: Chetorze ! Gdzie jesteś? 02.09.03, 10:28
            Gość portalu: parkowy napisał(a):

> Dostaję szału : albo strona zajęta,albo przyjmuje dwa posty.

Spokojnie - to daje się leczyć ;-)))
            pzdr
            • Gość: parkowy Re: Chetorze ! Gdzie jesteś? IP: 80.48.150.* 02.09.03, 10:47
              He he he ,bardzo śmieszne,bardzo śmieszne,kawalarze.:)
              • Gość: naata Re: Chetorze ! Gdzie jesteś? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.09.03, 11:20
                KAWALERZE orderu.... uśmiechu :)))
                • Gość: krysiaroz Re: Chetorze ! Gdzie jesteś? IP: *.grudziadz.sdi.tpnet.pl 02.09.03, 13:05
                  Tu jest super fajne forum, tu nikt nikogo nie ma dosyc hehe a kawalarzy ci u
                  nas dostatek i oby tak dalej.
                  • Gość: naata Re: Chetorze ! Gdzie jesteś? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.09.03, 22:32
                    Tak po prawdzie ciężko wyczuć, może i mają dosyć????
                    Któż to wie? Ja nikogo z Was nie znam,
                    Wy mieliście już okazję pogadać:)

• Gość: parkowy Re: Chetorze ! Gdzie jesteś? IP: 80.51.242.* 02.09.03, 22:51
                      a Chetor gdzieś siedzi i zawija te sreberka.:)))
                      • Gość: naata Re: Chetorze ! Gdzie jesteś? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.09.03, 23:13
                        Lećcie sobie tak dalej.... w sreberka :)
                      • chetor Re: Chetorze ! Gdzie jesteś? 03.09.03, 09:56

> a Chetor gdzieś siedzi i zawija te sreberka.:)))

Zawijałem ale wyszły, znaczy skończyły się ;-)
                        pzdr
                        • Gość: naata Re: Chetorze ! Gdzie jesteś? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.09.03, 10:26
                          mam jeszcze w zapasie, zawijanie się rozwinęło, tylko :))
                          • chetor Re: Chetorze ! Gdzie jesteś? 03.09.03, 10:33
                            Zużytych ani odwiniętych nie używam ;)
                            • Gość: naata Re: Chetorze ! Gdzie jesteś? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.09.03, 10:39
                              a ja nie pożyczam :)
                              • Gość: parkowy Re: Chetorze ! Gdzie jesteś? IP: 80.48.150.* 03.09.03, 11:29
                                Boże, i co teraz będzie?!!:))) Podzielcie się i już!
                                pzdr
                                • Gość: naata Re: Chetorze ! Gdzie jesteś? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.09.03, 12:12
                                  podzielone dawno temu... :)))
                                  • Gość: krysiaroz Re: Chetorze ! Gdzie jesteś? IP: *.grudziadz.sdi.tpnet.pl 03.09.03, 14:32
                                    No prosze jaki ladny temat dla Chetora Naata podchwyciala na przedpoludnie,
                                    slowna jest i tyle.
                                    • Gość: naata Re: Chetorze ! Gdzie jesteś? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.09.03, 15:26
                                      Nie chcę wypominać, ale to już grubo po połuniu.
                                      Chyba się nikt nie obrazi, jak juz sobie pójdę ;-)P
                                      • Gość: parkowy Re: Chetorze ! Gdzie jesteś? IP: 80.48.150.* 03.09.03, 15:37
                                        No nie!Sądziłem ,że to Twoja kolej na dyżur?:)) Naatko,nie można tak sobie
                                        opuszczać posterunek wyznaczony przez kolektyw! No...:))))
                                        • Gość: naata Re: Chetorze ! Gdzie jesteś? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.09.03, 21:11
                                          pers zostanie, lekcje odrobi i grzecznie na kanapę legnie ... :))
                                          • Gość: parkowy Re: Chetorze ! Gdzie jesteś? IP: 80.48.150.* 03.09.03, 23:04
                                            Pers jedynie udaje,że przeprowadza korektę moich wypocin.:) Leży,bydlę na
                                            kolanach i nawet myszy hasające po pokoju go nie ruszają.Takiemu to dobrze,
                                            jak spiewał onegdaj Nowak.:)
                                            pzdr
                                            • Gość: naata Re: Chetorze ! Gdzie jesteś? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.09.03, 23:16
                                              Nooo trochę tam do roboty nawet ja widzę,
                                              a co dopiero uczeni w piśmie.... ;-)D
                                              • Gość: parkowy Re: Chetorze ! Gdzie jesteś? IP: 80.48.150.* 03.09.03, 23:23
                                                Naata,nie strasz mnie bo rzeczywiście wrzodów na żołądku dostanę czytając
                                                jeszcze raz moje posty.pzdr
                                                • Gość: naata Re: Chetorze ! Gdzie jesteś? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.09.03, 23:35
                                                  Aleeee, nie straszę, czytam ino dokładnie,
                                                  coby sensu nie zgubić ;)
                                                • chetor Re: Chetorze ! Gdzie jesteś? 04.09.03, 09:16

> Naata,nie strasz mnie bo rzeczywiście wrzodów na żołądku dostanę czytając
                                                  > jeszcze raz moje posty.pzdr

No widzę, że nasze kobiety używają mnie jako straszaka na błędy. A ja się ich
                                                  zapytowywuję czy dostały jakoweś upoważnienie ?! Nie mart się Parkowy - one
                                                  tylko żartowały. Kto się czubi ten się lubi ;-)
                                                  pzdr
                                                  • Gość: naata Re: Chetorze ! Gdzie jesteś? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.09.03, 09:45
                                                    ... ale , ale czytają, oprócz nas inni,
                                                    z tego co wiem też z Tych :-)
                                                    A Chetor nie jest straszakiem,
                                                    mnie się bardzo przydaje,
                                                    "na pewno" ;-))
                                                  • krysiaroz Re: Chetorze ! Gdzie jesteś? 04.09.03, 13:00
                                                    Na pewno sie przydaje, a Ty sie nie rob druga korektorka, kurcze, bo juz nijak
                                                    pisac sie nie da. Parkosiu tez lubilam Nowaka szczegolnie jego role robotnikow
                                                    z charakterem, oj to byly filmy, ostatnio ogladam czasem 007 zglos sie i podoba
                                                    mi sie, wole od amerykanskich kryminalow, ale to pewnie nostalgia, jeno za
                                                    czym? :-)DDD
                                                  • Gość: naata Re: Chetorze ! Gdzie jesteś? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.09.03, 13:32
                                                    Gdzieś tu było o Nowaku?
                                                  • Gość: naata Re: Chetorze ! Gdzie jesteś? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.09.03, 14:24
                                                    Nie doczytałam, nie robię sie drugą(korektorką) i nie daje ku temu powodów!
                                                    Nie uważam, że amerykńskie i polskie kryminały mogą, aż tak bardzo śmieszyć.
                                                    Z reguły nie lubię kryminałów. Młodzież z tego, co wiem zachwyca sie nimi.

• Gość: parkowy Re: Chetorze ! Gdzie jesteś? IP: 80.48.150.* 04.09.03, 19:55
                                                    U Naaty można zaobserwować jesienne przesilenie.;) Nie doczytuje postów,
                                                    nie pamięta o czym pisała wcześniej,jakaś taka rozkojarzona.Nie wiem,czy tylko
                                                    ja tak to odbieram.
                                                    W wakacje powtarzano setny raz świetną komedię z Nowakiem w roli głównej,
                                                    "Wiosna panie sierżancie".Po raz kolejny spojrzałem na nią z innej strony
                                                    i bomba!
                                                    pzdr
                                                  • Gość: naata Re: Chetorze ! Gdzie jesteś? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.09.03, 20:11
                                                    To nie przesilenie, tylko bezsilność,
                                                    no a przy tym wszystkim się dostaje,
                                                    jamniczce i kotom i kto pod rekę...
                                                    "Wiosna panie sierżancie" klasyka,
                                                    Lubię Nowaka.
                                                  • krysiaroz Re: Chetorze ! Gdzie jesteś? 04.09.03, 21:55
                                                    Nowaka tez lubie szczegolnie w filmie pamiatka z celulozy, no i jak juz pisalam
                                                    porucznika Borewicza, ale jako parlamentarzysty nie trawie, tak podobnie jak z
                                                    tym antyterorysta Dziewulskim. :-)))Ale przyznacie ze te stare filmy oglada sie
                                                    teraz zupelnie inaczej.Ogolnie lubie polskie filmy, niekoniecznie
                                                    seriale.Pozdrawiam
                                                  • Gość: naata Re: Chetorze ! Gdzie jesteś? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.09.03, 23:02
                                                    Czy Dziewulski to jakiś aktor z Westernu??? :))
                                                  • chetor Re: Chetor przegapił 05.09.03, 08:48

To jest cytat z Naaty, który niechcący przegapiłem.
                                                    ---------------------------------------
                                                    ... ale , ale czytają, oprócz nas inni,
                                                    z tego co wiem też z Tych :-)
                                                    A Chetor nie jest straszakiem,
                                                    mnie się bardzo przydaje,
                                                    "na pewno" ;-))
                                                    ----------------------------------------
                                                    Naatuś, winno być: "..z tego co wiem z TychÓW"
                                                    Na pewno się przydaję?
                                                    pzdr
                                                  • Gość: naata Re: Chetor NIE przegapi ... ;-) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.09.03, 11:04
                                                    ... z tego, co wiem, obie formy były kiedyś poprawne,
                                                    jednak może lepiej używać: "skąd" z Tychów...
                                                    Sama kiedyś toczyłam "boje", widocznie uległam
                                                    pospolitym wpływom ;-))
                                                    No, jakby nie patrzył, Chetor się przydaje!
                                                  • krysiaroz Re: Chetor NIE przegapi ... ;-) 05.09.03, 14:16
                                                    Ale do poniedzialku mamy wolne. Chetor wyjechal hehe:-D
                                                  • Gość: naata Re: Chetor NIE przegapi ... ;-) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.09.03, 14:21
                                                    Hej! Jestem ja, może ktoś jeszcze się do mnie przyłączy?
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka