Gość: naata IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.09.03, 08:26 Specjalnie wpadłam na pogaduszki a TU /wielcy nieobecni/ > :-) Już nie mówię o tym, że Parkowego ani widu ani pożegnał się! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
chetor Re: Chetorze ! Gdzie jesteś? 02.09.03, 08:37 Gość portalu: naata napisał(a): > Specjalnie wpadłam na pogaduszki a TU /wielcy nieobecni/ > :-) > > Już nie mówię o tym, że Parkowego ani widu ani pożegnał się! Jestem, jestem ;-) Poczytałem sobie wczorajsze, wieczorne wpisy ale nie zdążyłem nic naskrobać. Parkowy gdzieś się nam zapodział albo przyczytał moje wczorajsze gryzmoły i ma mnie dosyć ;) pzdr Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: parkowy Re: Chetorze ! Gdzie jesteś? IP: 80.48.150.* 02.09.03, 09:59 Nie spławicie mnie tak łatwo>:) Wspominałem kiedyś o wytężonej pracy na przełomie miesiąca,więc tyram. pzdr Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: parkowy Re: Chetorze ! Gdzie jesteś? IP: 80.48.150.* 02.09.03, 09:59 Nie spławicie mnie tak łatwo>:) Wspominałem kiedyś o wytężonej pracy na przełomie miesiąca,więc tyram. pzdr Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: parkowy Re: Chetorze ! Gdzie jesteś? IP: 80.48.150.* 02.09.03, 10:01 Dostaję szału : albo strona zajęta,albo przyjmuje dwa posty. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: naata Re: Chetorze ! Gdzie jesteś? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.09.03, 10:09 Zatyrany jesteś i przez to :)) Odpowiedz Link Zgłoś
chetor Re: Chetorze ! Gdzie jesteś? 02.09.03, 10:28 Gość portalu: parkowy napisał(a): > Dostaję szału : albo strona zajęta,albo przyjmuje dwa posty. Spokojnie - to daje się leczyć ;-))) pzdr Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: parkowy Re: Chetorze ! Gdzie jesteś? IP: 80.48.150.* 02.09.03, 10:47 He he he ,bardzo śmieszne,bardzo śmieszne,kawalarze.:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: naata Re: Chetorze ! Gdzie jesteś? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.09.03, 11:20 KAWALERZE orderu.... uśmiechu :))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: krysiaroz Re: Chetorze ! Gdzie jesteś? IP: *.grudziadz.sdi.tpnet.pl 02.09.03, 13:05 Tu jest super fajne forum, tu nikt nikogo nie ma dosyc hehe a kawalarzy ci u nas dostatek i oby tak dalej. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: naata Re: Chetorze ! Gdzie jesteś? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.09.03, 22:32 Tak po prawdzie ciężko wyczuć, może i mają dosyć???? Któż to wie? Ja nikogo z Was nie znam, Wy mieliście już okazję pogadać:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: parkowy Re: Chetorze ! Gdzie jesteś? IP: 80.51.242.* 02.09.03, 22:51 a Chetor gdzieś siedzi i zawija te sreberka.:))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: naata Re: Chetorze ! Gdzie jesteś? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.09.03, 23:13 Lećcie sobie tak dalej.... w sreberka :) Odpowiedz Link Zgłoś
chetor Re: Chetorze ! Gdzie jesteś? 03.09.03, 09:56 Gość portalu: parkowy napisał(a): > a Chetor gdzieś siedzi i zawija te sreberka.:))) Zawijałem ale wyszły, znaczy skończyły się ;-) pzdr Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: naata Re: Chetorze ! Gdzie jesteś? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.09.03, 10:26 mam jeszcze w zapasie, zawijanie się rozwinęło, tylko :)) Odpowiedz Link Zgłoś
chetor Re: Chetorze ! Gdzie jesteś? 03.09.03, 10:33 Zużytych ani odwiniętych nie używam ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: naata Re: Chetorze ! Gdzie jesteś? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.09.03, 10:39 a ja nie pożyczam :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: parkowy Re: Chetorze ! Gdzie jesteś? IP: 80.48.150.* 03.09.03, 11:29 Boże, i co teraz będzie?!!:))) Podzielcie się i już! pzdr Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: naata Re: Chetorze ! Gdzie jesteś? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.09.03, 12:12 podzielone dawno temu... :))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: krysiaroz Re: Chetorze ! Gdzie jesteś? IP: *.grudziadz.sdi.tpnet.pl 03.09.03, 14:32 No prosze jaki ladny temat dla Chetora Naata podchwyciala na przedpoludnie, slowna jest i tyle. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: naata Re: Chetorze ! Gdzie jesteś? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.09.03, 15:26 Nie chcę wypominać, ale to już grubo po połuniu. Chyba się nikt nie obrazi, jak juz sobie pójdę ;-)P Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: parkowy Re: Chetorze ! Gdzie jesteś? IP: 80.48.150.* 03.09.03, 15:37 No nie!Sądziłem ,że to Twoja kolej na dyżur?:)) Naatko,nie można tak sobie opuszczać posterunek wyznaczony przez kolektyw! No...:)))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: naata Re: Chetorze ! Gdzie jesteś? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.09.03, 21:11 pers zostanie, lekcje odrobi i grzecznie na kanapę legnie ... :)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: parkowy Re: Chetorze ! Gdzie jesteś? IP: 80.48.150.* 03.09.03, 23:04 Pers jedynie udaje,że przeprowadza korektę moich wypocin.:) Leży,bydlę na kolanach i nawet myszy hasające po pokoju go nie ruszają.Takiemu to dobrze, jak spiewał onegdaj Nowak.:) pzdr Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: naata Re: Chetorze ! Gdzie jesteś? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.09.03, 23:16 Nooo trochę tam do roboty nawet ja widzę, a co dopiero uczeni w piśmie.... ;-)D Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: parkowy Re: Chetorze ! Gdzie jesteś? IP: 80.48.150.* 03.09.03, 23:23 Naata,nie strasz mnie bo rzeczywiście wrzodów na żołądku dostanę czytając jeszcze raz moje posty.pzdr Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: naata Re: Chetorze ! Gdzie jesteś? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.09.03, 23:35 Aleeee, nie straszę, czytam ino dokładnie, coby sensu nie zgubić ;) Odpowiedz Link Zgłoś
chetor Re: Chetorze ! Gdzie jesteś? 04.09.03, 09:16 Gość portalu: parkowy napisał(a): > Naata,nie strasz mnie bo rzeczywiście wrzodów na żołądku dostanę czytając > jeszcze raz moje posty.pzdr No widzę, że nasze kobiety używają mnie jako straszaka na błędy. A ja się ich zapytowywuję czy dostały jakoweś upoważnienie ?! Nie mart się Parkowy - one tylko żartowały. Kto się czubi ten się lubi ;-) pzdr Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: naata Re: Chetorze ! Gdzie jesteś? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.09.03, 09:45 ... ale , ale czytają, oprócz nas inni, z tego co wiem też z Tych :-) A Chetor nie jest straszakiem, mnie się bardzo przydaje, "na pewno" ;-)) Odpowiedz Link Zgłoś
krysiaroz Re: Chetorze ! Gdzie jesteś? 04.09.03, 13:00 Na pewno sie przydaje, a Ty sie nie rob druga korektorka, kurcze, bo juz nijak pisac sie nie da. Parkosiu tez lubilam Nowaka szczegolnie jego role robotnikow z charakterem, oj to byly filmy, ostatnio ogladam czasem 007 zglos sie i podoba mi sie, wole od amerykanskich kryminalow, ale to pewnie nostalgia, jeno za czym? :-)DDD Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: naata Re: Chetorze ! Gdzie jesteś? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.09.03, 13:32 Gdzieś tu było o Nowaku? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: naata Re: Chetorze ! Gdzie jesteś? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.09.03, 14:24 Nie doczytałam, nie robię sie drugą(korektorką) i nie daje ku temu powodów! Nie uważam, że amerykńskie i polskie kryminały mogą, aż tak bardzo śmieszyć. Z reguły nie lubię kryminałów. Młodzież z tego, co wiem zachwyca sie nimi. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: parkowy Re: Chetorze ! Gdzie jesteś? IP: 80.48.150.* 04.09.03, 19:55 U Naaty można zaobserwować jesienne przesilenie.;) Nie doczytuje postów, nie pamięta o czym pisała wcześniej,jakaś taka rozkojarzona.Nie wiem,czy tylko ja tak to odbieram. W wakacje powtarzano setny raz świetną komedię z Nowakiem w roli głównej, "Wiosna panie sierżancie".Po raz kolejny spojrzałem na nią z innej strony i bomba! pzdr Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: naata Re: Chetorze ! Gdzie jesteś? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.09.03, 20:11 To nie przesilenie, tylko bezsilność, no a przy tym wszystkim się dostaje, jamniczce i kotom i kto pod rekę... "Wiosna panie sierżancie" klasyka, Lubię Nowaka. Odpowiedz Link Zgłoś
krysiaroz Re: Chetorze ! Gdzie jesteś? 04.09.03, 21:55 Nowaka tez lubie szczegolnie w filmie pamiatka z celulozy, no i jak juz pisalam porucznika Borewicza, ale jako parlamentarzysty nie trawie, tak podobnie jak z tym antyterorysta Dziewulskim. :-)))Ale przyznacie ze te stare filmy oglada sie teraz zupelnie inaczej.Ogolnie lubie polskie filmy, niekoniecznie seriale.Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: naata Re: Chetorze ! Gdzie jesteś? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.09.03, 23:02 Czy Dziewulski to jakiś aktor z Westernu??? :)) Odpowiedz Link Zgłoś
chetor Re: Chetor przegapił 05.09.03, 08:48 To jest cytat z Naaty, który niechcący przegapiłem. --------------------------------------- ... ale , ale czytają, oprócz nas inni, z tego co wiem też z Tych :-) A Chetor nie jest straszakiem, mnie się bardzo przydaje, "na pewno" ;-)) ---------------------------------------- Naatuś, winno być: "..z tego co wiem z TychÓW" Na pewno się przydaję? pzdr Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: naata Re: Chetor NIE przegapi ... ;-) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.09.03, 11:04 ... z tego, co wiem, obie formy były kiedyś poprawne, jednak może lepiej używać: "skąd" z Tychów... Sama kiedyś toczyłam "boje", widocznie uległam pospolitym wpływom ;-)) No, jakby nie patrzył, Chetor się przydaje! Odpowiedz Link Zgłoś
krysiaroz Re: Chetor NIE przegapi ... ;-) 05.09.03, 14:16 Ale do poniedzialku mamy wolne. Chetor wyjechal hehe:-D Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: naata Re: Chetor NIE przegapi ... ;-) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.09.03, 14:21 Hej! Jestem ja, może ktoś jeszcze się do mnie przyłączy? Odpowiedz Link Zgłoś