Dodaj do ulubionych

podatkowy...raj

IP: 80.48.150.* 03.09.03, 11:47
Najpierw uczelnie niepubliczne - haracz.Dzień później pozostałe.Dziś
przedszkola.Co jutro? Żłobki? Podatek goni podatek.W normalnych krajach
obniża się podatki aby pobudzić przedsiębiorczość.U nas wręcz przeciwnie.
Wyciska się jak cytrynę wszystko co można i nie można.Ile jescze będziemy
dotować w nierentowne kolanie?Komu jeszce trzeba zbrać by zaspokoić
żądania strajkujących?
pzdr
Obserwuj wątek
    • Gość: naata Re: podatkowy...raj IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.09.03, 12:01
      W normalnym kraju nie byłoby strajków ani podziałów w narodzie!
      Ciekawe, dokąd doprowadzą waśnie, że górnicy, że stoczniowcy,
      pielęgniarki, nauczyciele policjanci itd...?????
      Jak widać z podatników, do których i ja się zaliczam można
      zdzierać w nieskończoność! Powód zawsze się znajdzie,
      a ludziska kupią!
      A jak nie będzie jedności to zawsze lepiej...nie mówić!
      • chetor Re: podatkowy...raj 03.09.03, 12:46
        To co wyczyniają rządzące eselduchy woła już o pomstę do lenina. Szkoda już
        nawet wyliczać te wszystkie zakusy na nasze pieniądze. Nie mają kompletnie
        żadnego programu gospodarczego, tylko brać, brać i łatać nowe dziury.
        Tak jak ktoś kiedyś powiedział, że na to aby rządziła lewica musi najpierw
        zapracować prawica, jest prawdą. I mimo tego, że prawa strona też miała swoje
        grzechy ale jednak były jakieś reformy lub ich próby. Czasem mniej a czasem
        lepiej udane. Ale teraz zostało już wszystko zniszczone a nie poprawione.
        Ten rząd musi odejść bo naród tego nie wytrzyma.
        • Gość: naata Re: podatkowy...raj IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.09.03, 14:16
          ... ponad 90% rodaków ma dość, ale to wcale nie znaczy, że władza musi to
          popierać...póki co!
          • Gość: krysiaroz Re: podatkowy...raj IP: *.grudziadz.sdi.tpnet.pl 03.09.03, 14:26
            Nie chce krakac ale mysle, ze jesien beda mieli ciezka,tylko nie wiadomo czym
            to sie skonczy, oby nie znanym grudniem.
            • Gość: naata Re: podatkowy...raj IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.09.03, 14:41
              ...coś się wydaje, że zostało wykrakane
              zima idzie, ludzie się boją, żarty się skończyły!
              Głodno, chłodno, bez pracy, może domu, i nadziei na pewno!
              • chetor Re: podatkowy...raj 03.09.03, 14:46
                Gość portalu: naata napisał(a):

> Głodno, chłodno, bez pracy, może domu, i nadziei na pewno!

Sorry Naatuś, że w takim temacie. Winno być "nadzieJi".
                Ale zgadzam się z Twoim postem.
                pzdr
                • Gość: naata Re: podatkowy...raj IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.09.03, 14:50
                  chetor napisał:

> Gość portalu: naata napisał(a):
                  >
                  > > Głodno, chłodno, bez pracy, może domu, i nadziei na pewno!
                  >
                  > Sorry Naatuś, że w takim temacie. Winno być "nadzieJi".
                  > Ale zgadzam się z Twoim postem.
                  > pzdr

powinno, sorry, pisałam w Wordzie ;-)) z nadzieją, że nie dam siem
                  • Gość: krysiaroz Re: podatkowy...raj IP: *.grudziadz.sdi.tpnet.pl 03.09.03, 21:16
                    No nie, zauwazy wszystko, ten ma oko co Naata? :-)))D
                    • radzisz4 Re: podatkowy...raj 03.09.03, 22:15
                      Jak tak dalej bede sie bawic w opodatkowywanie to wprowadza podatek od
                      bezrobocia i od umierajacych :/ pzdr
                      • Gość: parkowy Re: podatkowy...raj IP: 80.48.150.* 03.09.03, 22:44
                        radzisz4 napisał:

> Jak tak dalej bede sie bawic w opodatkowywanie to wprowadza podatek od
                        > bezrobocia i od umierajacych :/ pzdr
                        -----------------------------------------------
                        i nie pomyliłeś się tak bardzo.Zamierza się opodatkować świadczenia tzw pochów-
                        kowe.To jakaś paranoja.
                        pzdr
                        • Gość: naata Re: podatkowy...raj IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.09.03, 22:58
                          Gość portalu: parkowy napisał(a):

> radzisz4 napisał:
                          >
                          > > Jak tak dalej bede sie bawic w opodatkowywanie to wprowadza podatek od
                          > > bezrobocia i od umierajacych :/ pzdr
                          > -----------------------------------------------
                          > i nie pomyliłeś się tak bardzo.Zamierza się opodatkować świadczenia tzw
                          pochów-
                          > kowe.To jakaś paranoja.
                          > pzdr

Czy to jakaś nowa forma opodatkowania? O ile wiem, za darmo pochówków nie było!
                          Czyli teraz co? Nieżywi bezrobotni pod płot??? A Pan Bócek co na to???
                          • Gość: krysiaroz Re: podatkowy...raj IP: *.grudziadz.sdi.tpnet.pl 04.09.03, 12:51
                            A najlepiej by sie sami opodatkowali i kasy bylaby moc, nie wpadli na to? Oj
                            zeby kto nie pomogl.
                            • Gość: naata Re: podatkowy...raj IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.09.03, 14:02
                              To groźnie zabrzmiało... :))Krysiaroz, musi mieć dość tego wszystkiego...
                              jak i ja,też mam po dziurki w nosie :(((
                              • Gość: warionucha Re: podatkowy...raj IP: *.spray.net.pl 05.09.03, 21:48
                                A ja myślę, że te wszystkie podatki, akcyzy, taksy i diabli jeszcze wiedzą co,
                                to nic innego jak poczatek zbiórki pieniędzy na składkę do UE. Poczekajcie
                                jeszcze do listopada, jak kochaniutki rząd odsłoni kolejne "niespodzianki".

Potem oczywiscie co niektórzy będą mogli napisać podanka o dotacje i zwrot w
                                innej formie tych pieniędzy.

Warionucha - przeciwnik UE w obecnym kształcie, nie Europy!
                                • Gość: naata Re: podatkowy...raj IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.09.03, 23:18
                                  Byłam i jestem za integracją! Jednak, przyznaję przeraża mnie przyszłość!
                                  Brniemy w niewiadome i nie tylko integracja jest, czy będzie tego przyczyną!
                                  Historia lubi się powtarzać...

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka