29.09.03, 22:52
Czy komuś oprócz mnie też od kilku dni szwankuje SDI :/?? Od 5 dni
kilkanaście razy dziennie spada mi transfer do 0 nawet na godzine :((((
Obserwuj wątek
    • Gość: krysiaroz Re: SDI... IP: *.grudziadz.sdi.tpnet.pl 29.09.03, 23:10
      Nawet nie staram sie zrozumiec o czym piszesz, niech znawcy sie wypowiadaja,
      naata do roboty.
    • radzisz4 Re: SDI... 29.09.03, 23:12
      Wytłumaczę prościej :)) Dotyczy to chyba tylko rejony grudziadzkiego :)) Od
      kilku dni mam tak maly przesył danych ze nie jest w stanie otworzyć się zadna
      strona. Trwa to nieraz nawet godzine :(((
      • Gość: naata Re: SDI... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.09.03, 23:19
        Eeeee...nie wierzę??? Grudziądz to nie wioska, no nie to co Szczecin czy
        Police :)) Ja nie mam problemów z otwieraniem stron, czsami tylko jakaś tam
        uparta jest ale mam tyle do czytania, że i tak nie mam czasu na wszystko :))
        • radzisz4 Re: SDI... 29.09.03, 23:22
          Właśnie się dowiedziałem ze ojciec ma te same problemy w pracy, więc wiem już
          że to TPSA nawala :///
          • Gość: parkowy Re: SDI... IP: 80.48.150.* 29.09.03, 23:49
            Kiedyś mało brakowało i kupłbym to nieszczęsne SDI.Powstrzymało mnie jedynie
            to ,że nie lubię wspierać monopolistów.Mam święty spokój.
            p.s.
            sądziłem,że w MIASTACH istnieje jakaś inna alernatywa,nie tylko tepsa.:)
            Na wioskach mają jednak lepiej,mimo braku autobusów na szelkach.:))
            • radzisz4 Re: SDI... 29.09.03, 23:50
              Jest Netia ale na Rządz nie dochodzi :))
          • Gość: naata Re: SDI... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.09.03, 23:53
            TPSA ma dobrą renomę, dziwne, ale duzo ludzi narzeka, nie ma sie to nijak zatem
            do Reklamy????!!!!
            • Gość: parkowy Re: SDI... IP: 80.48.150.* 30.09.03, 00:02
              Mimo całej sympatii do pani występującej w spotach tepsy,nie cierpię żbojadów,
              właścicieli tepsy.Robią realny socjalizm ,podobnie jak we Francyji.Tak długo,
              jak istnieje ten moloch,będziemy płacić wysokie koszty za marną jakość.
              Pamiętam zlikwidowanie monopolu Deutche Telecom.W ciągu kilku miesięcy abonanent
              staniał ponad 50 %.Poczekamy co będzie u nas.:)
              • radzisz4 Re: SDI... 30.09.03, 00:06
                Są tak kuci na pieniądze że znajdą powód żeby tego nie robić tak jak w
                przypadku neostrady i SDI: abonament za neostrade spadl do 149zl a za SDI mimo
                prawie 4 krotnie gorszych parametrów pozostał bez zmian 139zl. Liczą chyba że
                wszyscy rzucą SDI i przejdą na neostradę znowu płacąc za założenie.
                Niedoczekanie :))
                • Gość: parkowy Re: SDI... IP: 80.51.242.* 30.09.03, 00:18
                  Należy szukać innej alternatywy.Może sieć bezprzewodowa....
                  • radzisz4 Re: SDI... 30.09.03, 00:21
                    Jest sieć radiowa ale działa jak działa, poza tym net z kablowki; nie będę się
                    na jego temat wypowiadał ale podobno nic specjalnego poza ceną która jest
                    okazyjna :)
                    • Gość: parkowy Re: SDI... IP: 80.51.242.* 30.09.03, 00:26
                      Mam sieć radiową.Transfer dwa razy szybszy od SDI ,koszt założenia mały,
                      abonament 79 złociszy.Na początku trochę mieszali złodzieje,teraz się uspokoiło.
                      Opcja transferu taka jak SDI kosztuje 45 zł.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka