Dodaj do ulubionych

Złoto florecistek

11.10.03, 17:41
Po raz kolejny nasze panie pokazały kto zdobywa medale i broni honoru naszegop
sportu.Kobiety,piękne na dodatek!Skoro i tak liczą się w świecie florecistki,
siatkarki,a Małysz został rodzynkiem,przestańmy dotować naszą zawodową
(na poziomie amatorskim) ligę piłki nożnej.Dajmy spore fundusze naszym paniom,
niech zdobywają nadal medale,nie martwiąc się o przyszłośc.Zyska również nasza
etetyka.:)
pzdr
Obserwuj wątek
    • Gość: krysiaroz Re: Złoto florecistek IP: *.grudziadz.sdi.tpnet.pl 11.10.03, 21:54
      Zapomniales o Korzeniowskim? no,no,no. A Gruchala juz po drodze miala medal i
      taka jakas cisza. Za to o pilkarzach zawsze i wszedzie, mam ich gdzies. Po
      Gorskim skonczylo sie pilkarstwo w Polsce. Kobitki jestescie gora,
      gratulacje!!!!Szkoda, ze w lekkiej atletyce sa tak malo widoczne, bardzo zaluje.
      • parkowy Re: Złoto florecistek 12.10.03, 12:44
        Mądrze napisane : po Górskim mamy piłkarską degrengoladę.Korzeniowski,no niby
        mistrz...Ale co to za dyscyplina - chód?? Co innego nasze kobitki!:)
        • Gość: naata Re: Złoto florecistek IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.10.03, 14:02
          Nieee, no lubię Korzeniowskiego!
          • Gość: krysiaroz Re: Złoto florecistek IP: *.grudziadz.sdi.tpnet.pl 12.10.03, 15:01
            Parkowy, nie badz taki wybredny. Sam pewnie chcialbys tak chodzic hehe. Do tego
            super facet, a takich nie ma za wielu:-)
            • naata Re: Złoto florecistek 12.10.03, 15:08
              Słusznie Krysiuroz, nie takich wielu.:)
              • chetor Re: Złoto florecistek 13.10.03, 10:25
                naata napisała:

> Słusznie Krysiuroz, nie takich wielu.:)

A skąd Twoja pewność Naatuś, nas jeszcze nie poznałaś dokładnie !!! :))))
                pzdr
                • Gość: naata Re: Złoto florecistek IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.10.03, 12:01
                  Prawda, nie znam Was po chodzie ;-))
                  • chetor Re: Złoto florecistek 13.10.03, 12:40
                    Gość portalu: naata napisał(a):

> Prawda, nie znam Was po chodzie ;-))

... ani po wodzie, ani po inszych trunkach ;-)
                    • Gość: naata Re: Złoto florecistek IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.10.03, 13:28
                      ...po "woooodzie"??? No nie wiem, nie wiem...;-))
                      • krysiaroz Re: Złoto florecistek 13.10.03, 14:26
                        Chetor kreseczki nad o zapomnial i dlatego nie kapujesz Naata.Ale poznasz na
                        bank, po tej wodzie najlepiej sie poznaje.D
                        • Gość: naata Re: Złoto florecistek IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.10.03, 14:28
                          No nie wiem, nie wiem ;-)
                        • chetor Re: Złoto florecistek 13.10.03, 15:19
                          krysiaroz napisała:

> Chetor kreseczki nad o zapomnial i dlatego nie kapujesz Naata.Ale poznasz na
                          > bank, po tej wodzie najlepiej sie poznaje.D

Akurat kreseczki nie zapomniałem, i wiem, że o tym wiesz :)
                          Ale faktycznie ciecz z kreseczką rozwiązuje języki i można wtedy, co niektórych
                          lepiej poznać. Niestety, czasmi z gorszej strony.
                          pzdr

• krysiaroz Re: Złoto florecistek 13.10.03, 15:39
                            A tak wogle nara, moze do wieczora.]]]]]]]]]
                            • chetor Re: Złoto florecistek 13.10.03, 15:42
                              krysiaroz napisała:

> A tak wogle nara, moze do wieczora.]]]]]]]]]

Wporzo, nara, wogle spoko do jutra. Wieczory mam dla żoneczki ;-)
                              • naata Re: Złoto florecistek 13.10.03, 18:14
                                Dla najlepszej z żon...:-) Tak być powinno, długie lata przed Tobą, szanować co
                                się ma. Dobry artykuł w GW.
                            • naata Re: Złoto florecistek 13.10.03, 18:11
                              krysiaroz napisała:

> A tak wogle nara, moze do wieczora.]]]]]]]]]
                              Krysiaroz??? :|
                              • Gość: ja Re: Złoto florecistek IP: *.grudziadz.sdi.tpnet.pl 13.10.03, 22:42
                                Omine milczeniem to pytanie Naaty.
                                • Gość: naata Re: Złoto florecistek IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.10.03, 22:57
                                  Hmm...a jednak jest "ja".
                                  • Gość: ja Re: Złoto florecistek IP: *.grudziadz.sdi.tpnet.pl 13.10.03, 22:59
                                    Tak musi byc narazie.)
                                  • chetor Re: Złoto florecistek 14.10.03, 08:51
                                    Gość portalu: naata napisał(a):

> Hmm...a jednak jest "ja".

No wiesz?! Ty nie powinnaś dziwić się wcale różnym przemianom osobowości. "Ona,
                                    ona_1, Naata, madr... itp". Teraz jest "ja i K.."
                                    Tak to z kobietami bywa.
                                    Tylko faceci są najpewniejsi.
                                    pzdr
                                    • naata Re: Złoto florecistek 14.10.03, 10:02
                                      No wiadomo, pan Bóg też chłop.
                                      • Gość: ja Re: Złoto florecistek IP: *.grudziadz.sdi.tpnet.pl 14.10.03, 10:49
                                        Przeciez gdzies po drodze pisalam o motywach. Przepraszam. Ale jestem
                                        zmuszona.Wyjasnie jak sie spotkamy, bo z Waszych skrzynek mi wszystko wraca.
                                        Pozdrawiam
                                        • chetor Re: Złoto florecistek 14.10.03, 14:02
                                          Krysiuroz(Ja) - ja pamiętam, że pisałaś :)
                                          pzdr
                                          • Gość: naata Re: Złoto florecistek IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.10.03, 14:29
                                            Ja też pamiętam.
                                            • toja50 Re: Złoto florecistek 14.10.03, 17:19
                                              Czemu wszyscy maja taka dobra pamiec, tylko ja nie,buuuuuuuu
                                            • toja50 Re: Złoto florecistek 14.10.03, 17:20
                                              Czemu wszyscy maja taka dobra pamiec, tylko ja nie,buuuu
                                              • toja50 Re: Złoto florecistek 14.10.03, 17:40
                                                Cos mi sie pokrecilo, sorki.
                                                • calmi Re: Złoto florecistek 14.10.03, 18:25
                                                  Ja nie ma dobrej pamięci.Ale niech sie kręci, sorki. hi hi
                                                  • Gość: naata Re: Złoto florecistek IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.10.03, 19:26
                                                    A co szkodzi powiedzieć, że sie pamięta?? W tym wieku coraz częściej się tak
                                                    mówi he he he
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka