Dodaj do ulubionych

rywingate cd.

22.10.03, 21:15
Dzisiejsze przesłuchanie Michnika przerodziło się w tragifarsę.Anitka przeszła samą siebie,zwłaszcza w przededniu batalii SLD,mającej na celu zjednanie sobie
elektoratu gejów i lesbijek.
Mam mieszane uczucia słuchając wyjaśnień Michnika.Oprócz oczywistej afery łapówkarskiej,mamy do czynienia jawnych konszachtów władzy z redaktorem naczelnym największego dziennika w Polsce.Tego się po Michniku nie spodziewałem.
Obrady komisji pokazały społeczeństwo całe bagno w którym taplą się zgodnie dawni opozycjoniści i ich prześladowcy (?).Próba wybielenia premiera jest żenująca.Rozumiem ,kiedy takie próby czynią członkowie komisji z legitymacją SLD w kieszeni,ale Michnik?
Obserwuj wątek
    • Gość: toja Re: rywingate cd. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.10.03, 23:02
      Dzieki za uspokojenie Parkowy. Widac z tego,ze moj list to Chetora nie doszedl.
      Dzisiaj nie podejme tematu, jestem nie na biezaco, dopiero bede ogladac nocne
      przesluchanie Michnika, Ale juz kiedys pisalam, ze etos pada, moje zaufanie
      rowniez i cos to wszystko ma wspolnego z mataczeniem, bardzo trafne slowo,
      matacza wszyscy, oby sie nie zamataczyli. PoZdrawiam
      • Gość: parkowy Re: rywingate cd. IP: 80.51.242.* 22.10.03, 23:05
        Gość portalu: toja napisał(a):

> Dzieki za uspokojenie Parkowy. Widac z tego,ze moj list to Chetora nie doszedl.
        >
        ---------------------------------------------------------
        Jakieś konszachty za moimi plecami?:))
        • Gość: toja Re: rywingate cd. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.10.03, 11:54
          Parkosiu, pewnie takie same jak za moimi hehe.
      • chetor Re: rywingate cd. 23.10.03, 07:50
        Doszedł, doszedł ToJa. Ale je też nie siedzę ciągle przed kompem, przeczytałem
        dzisiaj rano i już masz u siebie odpowiedź. Parkowy też, tzn. też pisał i też
        ma odpowiedź.

Michnik to chyba zupełnie inna para kaloszy, trochę facet z kosmosu. On
        wybaczył niektórym czerwonym i różowym, odzielił prawdziwą grubą kreską pewne
        sprawy. Już dawno wiadomo, że "brata" się władzą a sam jest bardzo wpływowy.
        Jego rola w całej sprawie jest trochę zagmatwana, bo przecież nie powie
        wszystkiego otwarcie. Może kiedyś napisze książkę.
        Zauważcie jak pokazywały tv relacje z komisji (nie widziałem całości ani
        większych fragmentów). W Tvp pokazywali wkurzenie się AM, a Tvn tego nie
        pokazywał, nie widziałem polsatu.
        Mimo, że AM nieraz mnie wkurza(ł) i prowokował, to jednak jeszcze ciągle cieszy
        się jakimś moim zaufaniem. Jeszcze kiedyś, mam nadzieję, okaże się Adamem
        Wielkim Michnikiem.
        Błochowiak zrobiła niezły wtręt do proponowanych igrzysk sld. I jak takiej nie
        wyśmiewać, a nam nie współczuć?
        pzdr
        • Gość: toja Re: rywingate cd. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.10.03, 11:53
          Chciales napisac i jak takiej nie lubic? a te skarpetki pamietam doskonale i
          super waskie spodnie do tego, fajnie to wygladalo, chociaz byly gonione. Zaluje
          tylko, ze juz sie nie doczekam tej ksazki Michnika, troche tez mataczy i wplywy
          ma, z ktorych jak sie okazuje swobodnie korzysta, a nie tak mialo to wygladac.
          To sie mimo wszystko kloci z tym co mowil dawno kiedys jak chadzal za Kuroniem.
          To wszystko pokretne jakies i wkurzyc sie tak na komisji nie wypada. Juz
          niedawno przepraszal Kolende-Zalewska za to samo, wiec nie powinien dac sie
          sprowokowac, tak mysle.Pewnie to wszystko przez to, ze nie mozna na sali palic
          hehei moze jeszcze co innego w termosiku a im tylko wode z serduszkiem daja. :-)
          • parkowy Re: rywingate cd. 23.10.03, 13:39
            Sądzisz,że dostał słynny termosik od Kuronia?:))
            • chetor Re: rywingate cd. 23.10.03, 14:22
              Nie sądzę, to raczej przedawkowana nikotyna :)
              • Gość: parkowy Re: rywingate cd. IP: 80.48.150.* 23.10.03, 14:30
                Raczej jej chroniczny brak.Męczy się biedaczyna,znam ten ból.:))
                • Gość: toja Re: rywingate cd. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.10.03, 15:51
                  Nerwy bez nikotyny sa bardzo luzne i trudno je utrzymac w ryzach, tez czasem
                  tak mam po prawie rocznym niepaleniu. I ciagle tesknie :-)))
                  • chetor Re: rywingate cd. 24.10.03, 07:56
                    Zmień tęsknotę, tęsknij za nami ;-)
                    • Gość: toja Re: rywingate cd. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.10.03, 15:33
                      Zmieniam kierunek tesknoty, ale czy utrzymam?:-)))
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka