andrzej22zz0 07.03.09, 12:48 Czy w Wojewódzkim Ośrodku Ruchu Drogowego w Grudziądzu jest łatwo zdać?? U jakich egzaminatorów jest najlepiej, a u jakich najgorzej?? Prosze o komentarze, za wszystkie dziękuje :) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
kolo-29 Re: WORD 20.03.09, 11:15 Latwiej czy trudniej bez roznicy i tak masz kamerki w autach egzaminacyjnych wiec jak popelnisz jakis niedozwolony blad to i tak polecisz.Czasy lepszych i gorszych egzaminatorow minely ale ja polecam pana Niklasa.O ile jescze egzaminuje mnie egzaminowal prawie dziesięć lat temu wiec nie wiem czy jeszcze pracuje.No a najlepiej to wybrac pożądną szkólke nauki jazdy np. taka jaka jest Auto-kurs pan. Adam A.zapisy sa wszkole cku w grudziadzu moi wszyscy znajomi tam sie szkolili i wszyscy zdali za pierwszym podejsciem.Pozdrawiam- Kolo Odpowiedz Link Zgłoś
gosc12345.pl Re: WORD 23.05.09, 17:20 A średnio ile się czeka na poprawkę w Grudziądzu,jeżeli wynik egzaminu będzie negatywny? Odpowiedz Link Zgłoś
k_amilla Re: WORD 26.05.09, 11:32 witam, jeżeli chodzi o zdawalność egz. na prawo jazdy w G-dzu oraz inne aspekty w tym temacie - polecam forum Gazety Pomorskiej forum.pomorska.pl/Dlaczewgo-w-Grudziadzu-tak-trudno-zdac-egzamin-na-prawo-jazdy-t11533.html aktualizacja - na bieżąco;) pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś