Dodaj do ulubionych

Bicz na konie

08.12.03, 20:04
kręcę bicz na konie, mam silne poczucie misji więc uwaga!
szczegóły wkrótce :)
Obserwuj wątek
    • magikos Re: Bicz na konie 08.12.03, 20:19
      A tak poza tym rozumiem ,że wszystko w porządku ,tak ?:]]]]]]]]]]]]]
      • naata Re: Bicz na konie, Alegoria czego? 08.12.03, 21:21
        El-kurczako! Cześć! Jak siemasz? Z nami możesz pogadać na każdy temat :-)))
        No, może ze mną nie na każdy, jak wiesz z informatyki i tepe, nie da rady! :)))
        Pzdr
        • toja50 Re: Bicz na konie, Alegoria czego? 08.12.03, 22:21
          el-kurczako,chyba sie czujesz jak ten czarny dzieciol,co z checia pien ciął.Ale
          jak masz potrzebe to kawa na lawe,bo narazie sie domyslamy, ze Cie glowa boli?
          • parkowy Re: Bicz na konie, Alegoria czego? 08.12.03, 22:23
            Qrcze,Śląsk opanowuje to forum !!!! :))
            • martek13 Re: Bicz na konie, Alegoria czego? 08.12.03, 22:28
              To chyba dobrze!! Tak dalekie miasta a jednak potrafią się dogadać.
              Serdeczne pozdrowionka dla całego Grudziądza!!
              Chciałam jeszcze dodać, że bardzo mi się tu podoba i jeśli pozwolicie to będę
              odwiedzać Wasze forum.:))
              • allexaandra Re: Bicz na konie, Alegoria czego? 08.12.03, 23:30
                Marteczek ja Cię chyba musze zabrać kiedyś do Grudziądza, jedziesz?? :))
                Kurczaka też zabierzemy, nie? ;) ..to naprawde ładne, zabytkowe miasto.
                • chetor Re: Bicz na konie, Alegoria czego? 09.12.03, 09:40
                  Kurcze jaki nalot, i to jeszcze z Kurczako, który ma bicz na konie. Czy już mam
                  wołać *ratunku* czy jeszcze trochę zaczekać?
                  Zaczekam ;)
                  • naata Re: Bicz na konie, Alegoria czego? 09.12.03, 17:52
                    Zaczekaj, nie będzie źle, jak znam młodych :)))
                    • chetor Re: Bicz na konie, Alegoria czego? 09.12.03, 18:29
                      Naatuś, czy Ty nie za często przechwalasz się tą znajomością młodych? Jesteś
                      tego pewna, czy tylko przypodchlebiasz się im?
                      :))
                      • naata Re: Bicz na konie, Alegoria czego? 09.12.03, 18:44
                        Znam ich dobrze i długo, ale...i tu muszę przyznać, ludzie się czasem
                        zmieniają! Nie wszystko można przewidzieć. Miejmy nadzieję, że nasi będą tylko
                        się rozwijać i rozkwitać,jako te ozdoby naszego smutnego społeczeństwa:) Chcę
                        zachować wiarę w dobrą przyszłość. Najsmutniejsze, że mogę być postrzegana
                        jako naiwniara, ale...nie przeszkadza mi to:)))
                        • toja50 Re: Bicz na konie, Alegoria czego? 09.12.03, 20:05
                          Naiwny to byl Nalecz z komisji zamieniajac jedna bez immunitetu na drugiego tez
                          bez. Na co liczyl? a teraz jest zaskoczony postawa SLD. To jest
                          popieprz........ w tym sejmie i w komisji. Jestem oburzona :-(((
                          • chetor Re: Bicz na konie, Alegoria czego? 09.12.03, 20:34
                            Ależ poirytowanie! No ale faktycznie, ciężko się nie wkurzać.
                            Qrcze, ten wątek był zupełnie o czym innym :(
                            • naata Re: Bicz na konie, Alegoria czego? 09.12.03, 20:44
                              No tak! Można czuć się byle jak! Nałecza postrzegałam tak, jak nalezy , jako
                              mądrego faceta, i powiem teraz, że powinien dać sobie spokój z polityką! W tym
                              wydaniu! :(
                              • toja50 Re: Bicz na konie, Alegoria czego? 09.12.03, 21:38
                                No a o czym byl ten watek, bo ja juz sama nie wiem, tu czesto watki skrecaja w
                                przerozne strony, widocznie tak byc musi.:-)))
                                • naata Re: Bicz na konie, Alegoria czego? 09.12.03, 21:42
                                  No tu było nie o polityce...he he he
                                  • toja50 Re: Bicz na konie, Alegoria czego? 09.12.03, 21:47
                                    To chociaz raz dobrze trafilam ]]]]]]]]]
                                    • naata Re: Bicz na konie, Alegoria czego? 09.12.03, 22:05
                                      Oby częściej ]]]]]]
                        • allexaandra Re: Bicz na konie, Alegoria czego? 09.12.03, 23:54
                          Natuś jesteś wielka!! mam nadzieję, że się nie zawiedziesz, naiwna na pewono
                          nie jesteś! wiem coś o tym i chyba nie tylko ja mogę to powiedzieć! :))) pozdr.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka