el_kurczako 08.12.03, 20:04 kręcę bicz na konie, mam silne poczucie misji więc uwaga! szczegóły wkrótce :) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
magikos Re: Bicz na konie 08.12.03, 20:19 A tak poza tym rozumiem ,że wszystko w porządku ,tak ?:]]]]]]]]]]]]] Odpowiedz Link Zgłoś
naata Re: Bicz na konie, Alegoria czego? 08.12.03, 21:21 El-kurczako! Cześć! Jak siemasz? Z nami możesz pogadać na każdy temat :-))) No, może ze mną nie na każdy, jak wiesz z informatyki i tepe, nie da rady! :))) Pzdr Odpowiedz Link Zgłoś
toja50 Re: Bicz na konie, Alegoria czego? 08.12.03, 22:21 el-kurczako,chyba sie czujesz jak ten czarny dzieciol,co z checia pien ciął.Ale jak masz potrzebe to kawa na lawe,bo narazie sie domyslamy, ze Cie glowa boli? Odpowiedz Link Zgłoś
parkowy Re: Bicz na konie, Alegoria czego? 08.12.03, 22:23 Qrcze,Śląsk opanowuje to forum !!!! :)) Odpowiedz Link Zgłoś
martek13 Re: Bicz na konie, Alegoria czego? 08.12.03, 22:28 To chyba dobrze!! Tak dalekie miasta a jednak potrafią się dogadać. Serdeczne pozdrowionka dla całego Grudziądza!! Chciałam jeszcze dodać, że bardzo mi się tu podoba i jeśli pozwolicie to będę odwiedzać Wasze forum.:)) Odpowiedz Link Zgłoś
allexaandra Re: Bicz na konie, Alegoria czego? 08.12.03, 23:30 Marteczek ja Cię chyba musze zabrać kiedyś do Grudziądza, jedziesz?? :)) Kurczaka też zabierzemy, nie? ;) ..to naprawde ładne, zabytkowe miasto. Odpowiedz Link Zgłoś
chetor Re: Bicz na konie, Alegoria czego? 09.12.03, 09:40 Kurcze jaki nalot, i to jeszcze z Kurczako, który ma bicz na konie. Czy już mam wołać *ratunku* czy jeszcze trochę zaczekać? Zaczekam ;) Odpowiedz Link Zgłoś
naata Re: Bicz na konie, Alegoria czego? 09.12.03, 17:52 Zaczekaj, nie będzie źle, jak znam młodych :))) Odpowiedz Link Zgłoś
chetor Re: Bicz na konie, Alegoria czego? 09.12.03, 18:29 Naatuś, czy Ty nie za często przechwalasz się tą znajomością młodych? Jesteś tego pewna, czy tylko przypodchlebiasz się im? :)) Odpowiedz Link Zgłoś
naata Re: Bicz na konie, Alegoria czego? 09.12.03, 18:44 Znam ich dobrze i długo, ale...i tu muszę przyznać, ludzie się czasem zmieniają! Nie wszystko można przewidzieć. Miejmy nadzieję, że nasi będą tylko się rozwijać i rozkwitać,jako te ozdoby naszego smutnego społeczeństwa:) Chcę zachować wiarę w dobrą przyszłość. Najsmutniejsze, że mogę być postrzegana jako naiwniara, ale...nie przeszkadza mi to:))) Odpowiedz Link Zgłoś
toja50 Re: Bicz na konie, Alegoria czego? 09.12.03, 20:05 Naiwny to byl Nalecz z komisji zamieniajac jedna bez immunitetu na drugiego tez bez. Na co liczyl? a teraz jest zaskoczony postawa SLD. To jest popieprz........ w tym sejmie i w komisji. Jestem oburzona :-((( Odpowiedz Link Zgłoś
chetor Re: Bicz na konie, Alegoria czego? 09.12.03, 20:34 Ależ poirytowanie! No ale faktycznie, ciężko się nie wkurzać. Qrcze, ten wątek był zupełnie o czym innym :( Odpowiedz Link Zgłoś
naata Re: Bicz na konie, Alegoria czego? 09.12.03, 20:44 No tak! Można czuć się byle jak! Nałecza postrzegałam tak, jak nalezy , jako mądrego faceta, i powiem teraz, że powinien dać sobie spokój z polityką! W tym wydaniu! :( Odpowiedz Link Zgłoś
toja50 Re: Bicz na konie, Alegoria czego? 09.12.03, 21:38 No a o czym byl ten watek, bo ja juz sama nie wiem, tu czesto watki skrecaja w przerozne strony, widocznie tak byc musi.:-))) Odpowiedz Link Zgłoś
naata Re: Bicz na konie, Alegoria czego? 09.12.03, 21:42 No tu było nie o polityce...he he he Odpowiedz Link Zgłoś
toja50 Re: Bicz na konie, Alegoria czego? 09.12.03, 21:47 To chociaz raz dobrze trafilam ]]]]]]]]] Odpowiedz Link Zgłoś
allexaandra Re: Bicz na konie, Alegoria czego? 09.12.03, 23:54 Natuś jesteś wielka!! mam nadzieję, że się nie zawiedziesz, naiwna na pewono nie jesteś! wiem coś o tym i chyba nie tylko ja mogę to powiedzieć! :))) pozdr. Odpowiedz Link Zgłoś