sonesta 27.12.09, 21:00 Wybieram się z Itaką 03.01.2010 na wycieczkę Śladami Karnataki. Proszę powiedzieć czy potrzebne są szczepienia? Czy Ktoś leci jeszcze w tym terminie? Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
agonda Re: Karnataka 20.01.10, 10:42 Na temat szczepień ile ludzi, tyle opinii. Przetrząśnij sieć, jeśli masz za dużo czasu. Przed pierwszym wyjazdem (16 lat temu), szczepiłem się na co się dało. Potem dałem sobie spokój. Warto być zawsze zaszczepionym przeciwko żółtaczkom. Niektóre rejony Karnataki mogą być zagrożone malarią w czasie monsunu, ale w marcu będzie bardzo sucho, więc... Odpowiedz Link
sonesta Re: Karnataka 26.01.10, 12:14 Byłam na tej objazdówce z Itaką w styczniu. polecam :) jeśli chcesz wiedzieć więcej proszę o maila. Odpowiedz Link
tom1939 Re: Karnataka 26.01.10, 14:33 Wysłałem na maila zapytanko , ale jakby nie dotarło to proszę odezwać się na priva , to jeszcze raz powtórzę zapytanie tom1939@onet.eu . pozdrawiam Odpowiedz Link
t_agnieszka Re: Karnataka 12.02.10, 20:15 Czy ktoś wrócił z wycieczki po Karnatace i mógłby podzielić się przydatnymi radami? Czy cała podróż była bardzo męcząca, na jaką pogodę nastawić się na koniec lutego w tym regionie? Odpowiedz Link