krzysztofm30 27.03.08, 18:39 Witam Prosilbym o mozliwie jak najwiecej informacji o tym miescie. Szykuje mi sie dluzszy pobyt (ok. roku). Pozdrawiam Krzysztof Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
kornel-1 Re: Info o Agrze 27.03.08, 22:00 krzysztofm30 napisał: > Prosilbym o mozliwie jak najwiecej informacji o tym miescie. > Szykuje mi sie dluzszy pobyt (ok. roku). Wiesz, NAPRAWDĘ nie rozumiem takich postów ja twój! Co WŁAŚCIWIE moglibyśmy zrobić dla ciebie? Przepisać rozdział z przewodnika? Albo z dwóch przewodników? Podać linki do stron o Agrze? Napisać kilka banałów, że "Agra byc ładne miasto"? Podać ci godziny otwarcia Taj Mahal? Nazwę taniego hotelu? A może potrzebujesz schematu linii autobusowych w Agrze? Na Śiwę! Dlaczego nie kupisz sobie książki o Agrze?! No powiedz, trzydziestoletni Krzysztofie! Kornel Odpowiedz Link
krzysztofm30 Re: Info o Agrze 28.03.08, 11:56 Chodziloby mi bardziej o wrazenia, z pobytu w tym miescie. Czesto spostrzezenia dotyczace pobytu nieco sie w odniesieniu do poradnikow, przewodnikow. Misle, ze byloby ciekawym, jakby taki post powstal, gdyz w "Indie i Indonesia" jest niewiele informacji na ten temat krzysztof Odpowiedz Link
krzysztofm30 Re: Info o Agrze 28.03.08, 12:54 Chodziloby mi bardziej o wrazenia, z pobytu w tym miescie. Czesto spostrzezenia dotyczace pobytu sa nieco odmiene w odniesieniu do poradnikow, przewodnikow. Misle, ze byloby ciekawym, jakby taki post powstal, gdyz w "Indie i Indonesia" jest niewiele informacji na ten temat krzysztof Odpowiedz Link
rudnicze Re: Info o Agrze 28.03.08, 13:31 no to kiepsko ci sie trafia,bo Agra to najbrzydsze i najpaskudniejsze miasto w Indiach jakie odwiedziłem i obok Chonqing w Chinach najpaskudniejsze jakie odwiedziłem w czasie swoich wszystkich wyjazdów. Oczywiście syf i brud jest wszędzie w tym kraju,ale mnie osobiście przeszkadzał tylko w Agrze. Nie wiem co chcesz jeszcze wiedzieć,ale faktycznie pytanie zadałeś idiotyczne totalnie. Odpowiedz Link
krzysztofm30 Re: Info o Agrze 31.03.08, 14:21 Jak długo byłe w Agrze, ile dni i w jakich dzielnicach ? Odpowiedz Link
rudnicze Re: Info o Agrze 31.03.08, 14:54 przyjechałem rano,następnego dnia w nocy wyjeżdżałem.przyjechałem rano a następnego dnia w nocy wyjeżdżałem,więc..2.pojęcie dzielnicy jest w większości indyjskich miast totalną abstrakcją.w Agrze na pewno. Odpowiedz Link
vous_etes Re: Info o Agrze 01.04.08, 17:16 byłem jeden dzień i jedną noc, ogólnie chaos, brud, sporo jednodniowych turystów. na szczęście masz blisko do delhi, by pobyć trochę w 'zachodniej cywilizacji'. przez kilka miesięcy mieszkałem pod delhi (ok 40kms) i cenię sobie to, że na weekend mogłem wyskoczyć do centrum delhi :) powodzenia Odpowiedz Link
krzysztofm30 Re: Info o Agrze 03.04.08, 14:53 Wielkie dzieki za informacje !! "Twoje slowa okazaly sie prorocze", wyjazd zapowiada do Dehli. Ale fajnie, dzieki;-). Pozdrawiam Odpowiedz Link