Dodaj do ulubionych

Mój Orbitrek robi cuda!

16.08.04, 18:11
Kochane dziewczynki, może to zabrzmi troche śmiesznie, ale po tygodniu jazdy
na Orbitreku wiedzę znaczne postępy. Kondycja jest i troszkę zmniejszyły mi
się obwody tu i ówdzie. Pochwale się, że przez tydzień czasu przejechałam na
nim 150 km. Mam zamiar nie poprzestawać na tym. A jesli chodzi o wage to 2 kg
mniej!! Pozdrawiam :)))
Obserwuj wątek
    • moonika_l Re: Mój Orbitrek robi cuda! 16.08.04, 18:23
      gratulacje, Monia!
      trzymaj tak dalej!
      I tu macie żywy dowód na to, że każdy (akurat 2 kilo to niemało) spadek wagi
      motywuje do dalszego męczenia tłuszczu.
      Cholera, zeby te orbitreki tansze byly...
      M.
      ps. mąż dał mi dzis kase na buty do biegania (nie żeby mi mąż kasę wydzielał...
      po prostu miał jakieś zaskórniaki, a ja wczoraj narzekalam, ze tylko butow mi
      brak i moglabym biegac...) i juz kupione czekają na pierwszy bieg!!!
    • monika1977 Re: Mój Orbitrek robi cuda! 16.08.04, 21:51
      Wiesz Monia, ja mój Orbitrek mam juz kilka lat ( spłacałam go na raty ). A tak
      naprawde to był w pełni wykorzystywany jakies 3 lata temu gdzie schudłam ponad
      20 kg i oczywiście teraz. Ja Tobie też życzę wytrwałości i zakupu bombowych
      butków do biegania. Całuski :)))
    • bera68 Re: Mój Orbitrek robi cuda! 17.08.04, 07:07
      Orbitek - moje cudko odchudziło mnie o ok 20kg i co najważniejsze nigdy
      przedtem nie miałam tak "chudych" udek. Niestety nie jest to extra model, ale
      najtańsza wersja kupiona w hipermarkecie za ostatnie pieniądze.
      • moonika_l Re: Mój Orbitrek robi cuda! 17.08.04, 22:15
        POwiedzcie mi dziewczyny, gdzie wy te orbitreki trzymacie? I ile kosztowała cie
        ta tania wersja, bera? I w jakim hipermarkecie?
        M.
        PS. przypominam, ze mieszkam na zadoopioo i nie ma tu hipermarketow. Za to bez
        problemu mozna dostac olejki w kazdym zapachu, a kiedys kupilam przescieradlo
        elektryczne za 29.90.
        • bera68 Re: Mój Orbitrek robi cuda! 18.08.04, 07:28
          W listopadzie '03 kupiłam go za ok 450zł( najtańszy+ostatni+wyprzedaż), poza
          tym są teraz już prawie w każdym sklepie sportowym. Nie jest to rewelacja, bo
          znajoma kupiła Kellera za 1,5tyś i ten jest super, ale niestety to poza moim
          zasięgiem finansowym. Poza tym siadają w nim ogniwa kulkowe, (głosno pracuje)
          czy coś takiego, ale trzeba rozkręcić i posmarowac smarem. I dalej działa bez
          zarzutów. Ja jestem zadowolona, bo mam na czym ćwiczyć nie wychodząc z domu.
          Poza tym serdeczne dzięki za Twoje pomysły kawa+olejki. Oba sa super , zabiegi
          wykonałam i jestem bardzo ..gładziudka, jak niemowlaczek.
          Pozdrawiam
          Bera
        • nikanik Re: Mój Orbitrek robi cuda! 18.08.04, 11:50
          Monika, faktycznie machiny są to duże. U mnie stoi w dużym pokoju, a jak mają
          przyjść goście to jedzie do łazienki.
          Najtańsze widziałam w granicach 350-400 zł (najtanśzy był w carrefurze). Potem
          porównywałam ceny na allegro! I wiecie co? oni chyba kupują w marketach i
          sprzedają jakimś naiwniakom i wmawiają że tam taniej a tam drożej!!!!
          Oczywiście to są ceny tych z oporem na pasek bo te magnetyczne to... ochocho
          pozdrawiam
      • nikanik Re: Mój Orbitrek robi cuda! 18.08.04, 09:31
        Bera! czy możesz mi napisać w jaki sposób jeździsz na orbitreku (jaka prędkość,
        czas jednorazowej jazdy). Mam pożyczoney na 2 tygodnie, o ile pierwsze dni były
        koszmarne to teraz już sobie lepiej radzę. Na jakim obciążeniu jeździsz dla
        chudych udek (na namniejszym?). Dzięi dzięki za odpowiedź! Nika
        • bera68 Re: Mój Orbitrek robi cuda! 18.08.04, 10:12
          Niestety, ze mnie nie można brać przykładu, ale powiem Ci mój sposób.
          Otóż 10 minut dziennie (ale codziennie), na lekkim biegu tak abym dała radę
          sobie śpiewać. Ważna sprawa codziennie (bo ja nienawidze ćwieczeń) i
          jak "zapomnę" ćwiczyć to nastepnego dnia 20 minut, ale rzadko mi sie "zapomina"
          Pozdrawiam
          Bera
          • nikanik Re: Mój Orbitrek robi cuda! 18.08.04, 11:39
            chorobka, no ale piszesz że schudłaś i to dużo!
            Ja mam orbitreka do kończ prsyszłego tygodnia-( Staram się jechać pół godziny -
            wychodzi jakieś 10 km. Dotychczas jeździłam na rowerku ok 1-1,5 godziny. Ale
            moje uda są nieposkromione...
            • moonika_l Ja chce orbitreka!!!!!! 18.08.04, 18:59
              Wiecie, zadzwoniłam dziś do kumpla, którego wujek ma siłownie i poprosiłam o
              sprawdzenie, czy mają tam orbitka (siłownia latem zamknięta, to nie mogłam
              osobiście sprawdzic), bo już nie wyrabiam z chcicy. A tam karnet na "ile chcesz
              razy w tygodniu" kosztował przed wakacjami 40 zl, wiec niewiele. Jak bedzie
              orbitek, to sie zapisuje! A jak mąż będzie miał pretensje, to .... odpowiedz
              moja zabrzmi - to tylko 8 paczek papierosow, załujesz? To rzuć palenie....(ja
              mu tak ciągle :)))
              Pozdr. M.
              • nikanik Re: Ja chce orbitreka!!!!!! 19.08.04, 09:12
                ja bede próbowała urobić tych znajomych żeby mi sprzedali :-) Ale to dopiero po
                wakacjach, może zacznę ich urabiać w październiku to skończę ... i może od
                mikołaja dostanę. Bo u nich stoi - czasem pobiegają sobie po 10 20 minut co
                któryś dzień. Na rsazie muszę pojechać na wakacje!!!!! Ja chcę na wakacje!
                Niestety nie dam rade łazić na siłownie - nie znam takiej która by była czynna
                po 21... Ale machina jest cudna zobaczysz - chyba się zakochałam czy cóś???!!!!
                • moonika_l Re: Ja chce orbitreka!!!!!! 19.08.04, 09:19
                  a ta siłownia, do której ja chce się zapisać jest ok. 100 metrów od mojej
                  pracy. będę mogła iść nawet w trakcie (taką mam fajną pracę).
                  I już się nie mogę doczekać. Bo w domu nie mam gdzie trzymać (2 pokoje)
                  • nikanik Re: Ja chce orbitreka!!!!!! 19.08.04, 10:09
                    ale Ci dobrze!!!! Zewłaszcze że tam będziesz miała też inne sprzęty!
                    Ja niestety w trakcie pracy nie wyrwę się nigdzie. A po pracy... to mam wolny
                    czas dla siebie po 21... Ale co tam dam se rade! Zawsze to zostanie mi rower w
                    domu!
    • klg777 Re: Mój Orbitrek robi cuda! 20.08.04, 14:58
      Ja sie na razie przymierzam do kupienia orbitreka wlasnie na allegro. Te co
      widzialam w supermarketach w Lublinie to porazka. Strach na takiego wejsc, bo
      wyglada jakby sie juz mial rozpasc. Na orbitreku jest napisane Mars 2601.. (nie
      wiecie skad to moze byc?) hm.. ja firmy nie znam, ale wyglada porzadnie, chyba
      ;) I tak na drozszy mnie nie stac, a skladam sie razem z mama na spole :)

klaudia
      • moonika_l Re: Mój Orbitrek robi cuda! 20.08.04, 16:42
        Klaudia, a dużo kosztuje? Bo mnie byłoby stać na takiego za 100 zł. tylko dalej
        nie wiem gdzie miałby stac. A po drugie - wtedy nie kupie sobie żadnych nowych
        ubrań. No, chyba że w szmateksie...a chciałoby się i w normalnym też...
        M.
        • klg777 Re: Mój Orbitrek robi cuda! 22.08.04, 21:57
          hej.. padl mi net w domu :(( niestety nie kupilam orbitreka. kosztowal 400 zl,
          ale ze mialam sie dzielic fity-fifty z mama to 200 zl moglam poswiecic. no ale
          coz, stalo sie inaczej i bede polowac dalej na okazje na allegro.

pozdrawiam
          klaudia

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka