danutka661 20.03.07, 21:32 Pytanie kieruję do bywszych w Kenii.Kiedy najlepiej na safari.Słyszałam że wpływ na liczbę zwierzaków na safari ma niewątpliwie pora odwiedzania tego kraju.Czekam na wasze spostrzeżenia Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
kika82 Re: Safari w Kenii 22.03.07, 18:17 Danutka, informacje na ten i podobne tematy znajdziesz w wielu postach ponizej. Odpowiedz Link
danutka661 Re: Safari w Kenii 23.03.07, 09:50 ok tylko że ja szukam organizatora z Polski a nie pośrednika u którego będę załatwiała to na miejscu w Kenii.Takie oferty ma m.in Logostour.Więc szukam ludzi którzy byli na tzw. safaryjskich objazdówkach min tydzień czasu Odpowiedz Link
kika82 Re: Safari w Kenii 23.03.07, 15:03 nie potrafie Ci pomoc. Jedynie - zawsze znacznie taniej jest zalatwiac to na miejscu. Wiem ze w Wawie sa ze dwa biura zajmujace sie bezposrednio takimi imprezami... Ale musialabys w googlu poszukac:) Odpowiedz Link
kaatka1 Re: Safari w Kenii 23.03.07, 17:07 Hej, ja byłam z Safari Travel- są rewelacyjni, bardzo polecam!Mają swoją stronę internetową i naprawdę jest w czym wybierać! Byłam z mężem, oprócz nas 3 osoby z polski + kenijski kucharz i oczywiście kierowca. Dzięki nim zobaczyliśmy i usłyszeliśmy o wiele więcej niż było w programie:-). pzdr Odpowiedz Link
danutka661 Re: Safari w Kenii 23.03.07, 20:18 Dzięki .Wlaśnie też znalazłam ich ofertę ,ale czy przewodnik jest polskojjęzyczny?I towarzyszy nam również podczas safari? Odpowiedz Link