magda_s4 14.10.03, 09:33 Kto żyw, niech się wpisuje! Jeszcze tylko lekko ponad 200 wątków i już będziemy lepsi :-) Do piór, do klawiatur, do myszek! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
szkodnik1 Re: Gonimy Legnicę! 14.10.03, 09:36 ......magdo, może we dwójkę zrobimy tych 200 wpisów....???:))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
magda_s4 :-) 14.10.03, 21:20 Da się zrobić. Ale... wpisujemy się pod naszymi nickami czy pod wymyślonymi różnymi? :-) Odpowiedz Link Zgłoś
szkodnik1 Re: Mogę na Was liczyć? 15.10.03, 14:29 .....to zależy na kim......na duchach.....????? Odpowiedz Link Zgłoś
szkodnik1 w legnicy się połapali i uciekają..... 16.10.03, 10:24 • w Lubinie sie obudzili he he ivek 14-10-2003 10:08 odpowiedz na list odpowiedz cytując a oto co ich zajmuje: ? Gonimy Legnicę! magda_s4 14.10.2003 09:33 odpowiedz na list odpowiedz cytując Kto żyw, niech się wpisuje! Jeszcze tylko lekko ponad 200 wątków i już będziemy lepsi :-) Do piór, do klawiatur, do myszek! Odpowiedz Link Zgłoś
szkodnik1 Re: że Lubin zgnuśniał... 16.10.03, 11:26 ....ale może jeśli oni gonią wałbrzych czy tam kłodzko to może podłączymy sie do lidera i dogonimy ich, a potem oczywiście podstępem wyprzedzimy i legnicę.....:))))) Odpowiedz Link Zgłoś
magda_s4 hem... 17.10.03, 13:46 wiesz co? wytłumacz mi ten podstęp w mailu. Ja coś dzisiaj niekumata jestem :| Odpowiedz Link Zgłoś
szkodnik1 Re: hem... 17.10.03, 13:54 ....magdo.....nic prostrzego...... ....jeżeli legnica ma dobre tempo i zamierza dojść te wspomniane przeze mnie miasta, to jeżeli się podłączymy pod legnicę i będziemy śmigać o krok za nią, dojdziemy tamtych, przegonimy ich, a potem, na samym końcu wyprzedzimy też legnicę.....:))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
magda_s4 Ale jak... 17.10.03, 16:18 Zresztą nieważne. Ważne, żebyśmy my sami doszli do wielu wątków. Odpowiedz Link Zgłoś
cartoon_network [...] 19.10.03, 22:18 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
impostor Re: Gonimy Legnicę! 19.10.03, 23:05 no to wam troszke pomoge. znajcie szlachte :))) Odpowiedz Link Zgłoś
black_hawk Re: Gonimy Legnicę! 25.11.03, 22:54 A Legniczka tak uciekła, że aż wstyd... Odpowiedz Link Zgłoś
magda_s4 Re: Gonimy Legnicę! 03.12.03, 18:58 black_hawk napisał: > A Legniczka tak uciekła, że aż wstyd... Ale nic nie zmieni faktu, że Legnica jest brzydka :-) Odpowiedz Link Zgłoś
black_hawk Re: Gonimy Legnicę! 03.12.03, 19:02 brzydki to ja jestem, Legnica jest błeeeeeee............... Odpowiedz Link Zgłoś
hektorek Re: Gonimy Legnicę! 03.12.03, 20:12 błeeeee to moja teściowa jest a legnica jest ......?!?!?! chociaż musze sie jeszcze zastanowić Odpowiedz Link Zgłoś
black_hawk Re: Gonimy Legnicę! 03.12.03, 21:29 czy coś jest w tv, że taka cisza? Odpowiedz Link Zgłoś
if_ona Re: Gonimy Legnicę! 03.12.03, 21:42 black_hawk napisał: > czy coś jest w tv, że taka cisza? Sporo tego, a więc: TVP 1 - 20:20:00 - 95 min. 2003-12-03 Gala Integracji Bezpośrednia transmisja z Sali Kongresowej, gdzie odbywa się impreza z okazji przypadającego na dziś Europejskiego Dnia Osób Niepełnosprawnych. Jest ona jednocześnie uroczystym zamknięciem obchodów Europejskiego Roku Osób Niepełnosprawnych. Podczas gali wystąpi między innymi Stanisław Soyka, Natalia Kukulska, Jarosław Wajk, zespół Na Górze, chór niewidomych dzieci z Lasek i balet osób niepełnosprawnych. Oprócz gwiazd polskiej estrady zobaczymy również premiera Leszka Millera, Jolantę Banach, pełniącą funkcję pełnomocnika rządu ds. osób niepełnosprawnych, oraz Jolantę Kwaśniewską. W role prowadzących wcielą się Magdę Mołek, Paulinę Kowalczyk, Piotra Pawłowskiego i Macieja Kurzajewskiego. Polsat - 21:40:00 - 120 min. 2003-12-03 Wing Commander- Film SF USA, 1999 Ekranizacja popularnej gry komputerowej. Jest rok 2654. Ziemianie zostali uwikłani w wojnę z agresywną rasą obcych, zwących się Kilrathi. Przybysze pragną podbić naszą planetę i przekształcić ją w swoją kolonię. Katastrofie mogą zapobiec piloci kosmicznych myśliwców, należący do elitarnego oddziału bojowego. Christopher Blair (Freddie Prinze Jr.) niedawno ukończył szkołę pilotażu, ale brak doświadczenia nadrabia niezwykłymi umiejętnościami nawigacyjnymi. Jego najlepszy przyjaciel Todd (Matthew Lillard) jest pewny siebie i nieobliczalny, nie waha się też przed łamaniem reguł i podejmowaniem ryzyka. Komandorem ich szwadronu jest charyzmatyczna Jeanette Devreaux (Saffron Burrows), która początkowo nie darzy Chrisa sympatią, wkrótce jednak zmienia zdanie... Reżyseria: Chris Roberts Wykonawcy: Freddie Prinze Jr.,Saffron Burrows,Matthew Lillard,Tcheky Karyo TVN - 20:40:00 - 80 min. 2003-12-03 Kawaler do wzięcia Bartek dochodzi do wniosku, że jego decyzja odnośnie jednej z uczestniczek była zbyt pochopna. Prosi o przywrócenie jej do programu. W oczekiwaniu na decyzję zabiera jedną z dwóch pozostałych dziewczyn na romantyczną kolację w pięknej willi... Angielski pacjent- Melodramat USA, 1996 Ostatnie dni II wojny światowej. W opuszczonej willi we Włoszech dogorywa Laszlo Almasy (Ralph Fiennes). Mężczyzna jest pilotem, został ciężko poparzony podczas zestrzelenia jego samolotu nad Saharą. Umierającym opiekuje się pielęgniarka Hana (Juliette Binoche). Kobieta nawiązuje ze swoim pacjentem szczególny kontakt, podczas długich rozmów poznaje jego dramatyczną i skomplikowaną historię. Ranny wspomina początek lat 30., kiedy to jako kartograf wyjechał do Afryki, by wziąć udział w opracowywaniu nowej mapy Sahary. Nawiązał wtedy burzliwy romans z piękną mężatką Katharine Clifton (Kristin Scott Thomas). Tragiczna miłość doprowadziła go do zguby. Film jest oparty na bestsellerowej powieści Michaela Ondaatje. Obraz zdobył aż dziewięć Oscarów. Reżyseria: Anthony Minghella Wykonawcy: Ralph Fiennes,Juliette Binoche,Willem Dafoe,Kristin Scott Thomas Odpowiedz Link Zgłoś
swek1 Re: Gonimy Legnicę! 24.01.04, 18:19 I jak Wam idzie? Chyba nie bardzo co? Może kiedyś... ;) Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś