hektorek 21.11.03, 10:11 W górach? W kinie - grają powrót króla (podobno)? Nad morzem? Czy na balu? Za i Przeciw Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
randia Re: Gdzie SYLWESTER 21.11.03, 12:23 Ja chce na bal, ja chce na bal i to u Królowej Matki!!!!!!!Taki w pięknych sukniach, panie całe w wytwornych toaletach, panowie w smokingach, pełen przepych i cuda...... Ale zajdzmy na ziemie..... No, chyba,że ktoś mnie zabierze...:)))))))))))))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
hektorek Re: Gdzie SYLWESTER 21.11.03, 12:32 Na bal to jest piekne ale z maskami tak aby nikt nie wiedział kim jest ten drugi. I porwac sie w rytm muzyki wolno pląsać po parkieci przy pieknych dzwiękach grającej orkiestry.Z piekna nieznajomą. Odpowiedz Link Zgłoś
randia Re: Gdzie SYLWESTER 21.11.03, 12:40 Na balu z maskami to bym się bała..... może niechcący bym się pomyliła i cały wieczór tańczyłabym z bratem mojego kochanego męża..... oni są tacy do siebie podobni....:))))))))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
hektorek Re: Gdzie SYLWESTER 22.11.03, 18:34 Podobno nawet blizniaki jedno jajowe sie różnią chociarzby ilością włosów na głowie. JeZeli oni są tak podobni do siebie to policz ich włosy łonowe!!!!!! A napewno ich rozpoznasz!! Odpowiedz Link Zgłoś
magda_s4 Re: Gdzie SYLWESTER 05.12.03, 13:30 hektorek napisał: > W górach? ZIMNO, CIEMNO I NIEBEZPIECZNIE, JEŚLI NA SZLAKU. A JEŚLI W SCHRONISKU, TO PO CO PRZEPŁACAĆ? TĘ SAMĄ ATMOSFERĘ MOŻNA MIEĆ U SIEBIE W DOMU ZE ZNAJOMYMI. > W kinie - grają powrót króla (podobno)? ALE NIE DAJĄ SZAMPANA. ZRESZTĄ JA SIĘ NA DWÓCH POPRZEDNICH CZĘŚCIACH SETNIE WYNUDZIŁAM... > Nad morzem? PATRZ "GÓRY". CHOCIAŻ NAD MORZEM MOŻE BYĆ MNIEJ NIEBEZPIECZNIE, A BARDZIEJ ROMANTYCZNIE :-) > Czy na balu? "DRUGI RAZ NIE ZAPROSZĄ NAS WCALE" Odpowiedz Link Zgłoś
baudelaire Re: Gdzie SYLWESTER 05.12.03, 14:34 Co do Sylwka w kinie to właśnie że szampana dają! Lampka bo lampka ale dobre i to. Nawet muzyczka jakaś ma lecieć. Między 'Obcym' a 'Powrotem Króla' ma być godzina przerwy i coś w rodzaju imprezki. Jakby komuś było mało to 'U Mamonia' będzie można dostać dodatkowe litry napojów bąbelkowych. Chyba warto? Ja tam się wybieram. Raczej... Odpowiedz Link Zgłoś
baudelaire Re: Gdzie SYLWESTER 05.12.03, 17:30 szkodnik1 napisał: > ....jaki koszt w muzie...????? ....Trzeba wysupłać 30 zetów. Nie jest tak źle. Zresztą mogłobybyć trochę drożej :). Bo tak przyjdzie 400 osób... 200, tzn. pół sali, to jeszcze ujdzie... Odpowiedz Link Zgłoś
verka.w Re: Gdzie SYLWESTER 05.12.03, 14:28 Na balu w romantycznie przeuroczym palacu pod Krakowem, u boku przystojnego mezczyzny (tylko skad go wziasc?) Pozdrovionka - Verka Odpowiedz Link Zgłoś
hektorek Re: Gdzie SYLWESTER 05.12.03, 19:44 Jednego znam ale on (ten) przstojny w górach będzie. Odpowiedz Link Zgłoś
black_hawk Re: Gdzie SYLWESTER 06.12.03, 23:14 A ponieważ będę w Lubinie, chyba zawitam na powitanie nowego roku do kina. Odpowiedz Link Zgłoś
verka.w Re: Gdzie SYLWESTER 08.12.03, 08:32 A moze by ten przystojniak zrezygnowal z gor i na slask zawital do mnie, bo miejsce nadal wolne ;-))) Pozdrovionka - Verka Odpowiedz Link Zgłoś
magda_s4 Re: Gdzie SYLWESTER 17.12.03, 12:44 A ja zasiądę przed TV, obejrzę wszystko jak leci, potem spać się położę i 1. stycznia lampkę wypiję. Szampana rzecz jasna :-) Odpowiedz Link Zgłoś
baudelaire Re: Gdzie SYLWESTER 17.12.03, 16:07 Ha, ja też planuje na przyszłość olać sylwestra, iść do łóżka o 23 i 1 stycznia wypić szampana..... Fajny pomysł... Póki co mam już zaklepaną i kupioną Muzę. Może ktoś tam się jeszcze wybiera? Odpowiedz Link Zgłoś
szkodnik1 Re: Gdzie SYLWESTER 18.12.03, 07:10 ....powiem ci jutro, bo być może ja......:)))) Odpowiedz Link Zgłoś