Dodaj do ulubionych

POZNANIACY BŁAGAM POMÓŻCIE!!!

09.01.06, 13:33
Wlasinie jestem w trakcie wyszukiwania sobie dobrego orto w poznaniu i mam
maly problem z wyborem,wiec bylabym wdzieczna gdybyscie mi napisali u kogo
sie leczycie, jakie sa jak na razie tego efekty i ceny oczywiscie. A juz nie
dlugo ja tez bede miala aparat!!! :) Ciesze sie jak glupia, bo che miec
proste zabki!!! A slyszeliscie moze cos o dr Kopczyńskim, Stomadexie na
Czecha, Twoim Dentyscie na Winogradach, dr Kocent z Nordentu, dr Biedziak, dr
Sitarek-Madej, dr Tursktej-Malinskiej, dr Kurzawskim lub dr Aidi lub o kim
kolwiek kto jest dobry?? Cos tam juz czytalam na forum,ale nic konkretnego. Z
gory dziekuje za pomoc. pozdrawiam ;)
Obserwuj wątek
    • claritymen Re: POZNANIACY BŁAGAM POMÓŻCIE!!! 10.01.06, 21:17
      Dr Kurzawskiego polecam, dr Turska - Malińską wręcz przeciwnie.. Pozdrawiam:-)
      • katarzynka1985 Re: POZNANIACY BŁAGAM POMÓŻCIE!!! 16.01.06, 15:41
        Dzieki,po tym co przeczytalam na forum to leczysz sie u Kurzawskiego. Mam do
        Ciebie pytanko,jak jest u niego z wyrywaniem zebow?Bo ja nie chcialabym
        pozbywac sie zdrowych zebow i wolalabym sie troche pomeczyc.A i jeszcze jak
        szukales ortodonty to poszedles od razu do niego z czyjegos polecenia,czy byles
        jescze na konsultacjach u innych? Chcialabym dobrze wybrac,bo jak czasami
        czytam na forum o orto to az mnie ciarki przechodza ze strachu,ze moge trafic
        do partacza.Dzieki za odpowiedz.Pozdrawiam
        • claritymen Re: POZNANIACY BŁAGAM POMÓŻCIE!!! 16.01.06, 16:17
          Ja niczego nie musiałem wyrywać, poza dłutowaniem poziomej ósemki, ale to i bez
          aparatu musiałbym prędzej czy później zrobić. No i dłutowania nie zalecał
          Kurzawski, a dr Turska-Malińska własnie. Z tym, że ostatecznie nie podjeła się
          leczenia.. Po wielu perypetiach z wyborem lekarza skierowali mnie inni
          ortodonci i dentysci do dr Kurzawskiego. Zatem trafiłem do niego z polecenia
          innych lekarzy. Ogólnie to jest najlepszy i najmilszy w obyciu z ortodontów
          których poznałem. Sam nosi aparat;-) Oczywiście nie jest ideałem bo takich nie
          ma hehe Ale myslę, że moge Ci go z czystym sumieniem polecić. Tylko, że na nim
          trzeba wymuszać "estetyczne leczenie".. i to jest jego wada.
          • katarzynka1985 Re: POZNANIACY BŁAGAM POMÓŻCIE!!! 16.01.06, 20:03
            Dzieki. Mi raczej zalezy na leczeniu estetycznym,bo juz mam swoje latka i
            wolalabym,zeby to bylo mniej widoczne :0 A dlutowanie pewnie mnie czeka,bo
            wlasnie dzisiaj zrobilam sobie zdjecia i widze,ze mam 3 osemki i to takie co mi
            wypychaja 7.Tragedia,ale jakos przezyje. Robiles to w szpitalu klinicznym uam?
            A u kogo dokladnie? Ile kosztuje taka przyjemnosc :/?
            • claritymen Re: POZNANIACY BŁAGAM POMÓŻCIE!!! 16.01.06, 20:26
              A spoko.. U dr Kurzawskiego może byc i kosmetycznie. W końcu ja tak teraz mam:-
              ) Na górze porcelana a na dole mini metalowy. Tylko jasno mu to powiedz na
              pierwszej wizycie i juz. A ósemkę dłutowałem na "Przybysza", zabieg był
              komfortowy bo w znieczuleniu ogólnym. Obudziłem sie po wszystkim i nic nie
              bolało:-) No ale przez tydzien nie mogłem jesc, wiec schudłem jakies 4 kg w tym
              czasie. Ja swój zabieg załatwiałem z prof. Lewandowskim. Duzo mnie to wszystko
              zachodu kosztowało, ale dotarłem do niego i udało się to wszystko załatwić za
              friko i bez znajomości:-) Jak się czegos bardzo chce, to mozna tego dokonac:-)
              Może chcesz spotkac sie na herbatce zeby o tym pogadac;-)?
              • katarzynka1985 Re: POZNANIACY BŁAGAM POMÓŻCIE!!! 23.01.06, 10:52
                Aha...tez bym tak chciala :0 A moze moglbys mi napisac jak to zrobiles,ze Ci
                sie tak fajnie udalo to zalatwic??? Wiesz ja nie jestem "rodowita" poznanianka
                i tak za bardzo nie wiem gzdzie mam isc :( Z ta herbatka to pomyslimy,ale po
                sesji ;)
                • claritymen Re: POZNANIACY BŁAGAM POMÓŻCIE!!! 23.01.06, 14:27
                  No nie będę pisał o tym na forum;-) Podtrzymuję propozycję "herbatki" ;-)
                  • katarzynka1985 Re: POZNANIACY BŁAGAM POMÓŻCIE!!! 24.01.06, 10:24
                    hmm...pomysle o tym... Albo podaj mi moze swoje gg/maila to sie jakos umowimy
                    na ta herbatke :)
                    • katarzynka1985 Re: POZNANIACY BŁAGAM POMÓŻCIE!!! 24.01.06, 10:32
                      Wiesz co pomyslalam,ze pwewnie nie bedziesz ujawnial swoich danych na
                      forum,wiec napisalam Ci maila na Twoje konto w gazecie.pl ;) Pozdrawiam
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka