grzec-hocz 16.08.10, 15:35 Wpadł mi w ręce numer biuletynu Twoje Łomianki wraz z tekstem o machaniu rączką do kamery. Czytaliście? Swoją drogą to i tak dobrze, że nie dłubał w nosie. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
pencroff Re: Rączka naszego burmistrza 16.08.10, 15:53 Prymitywny artykulik pseudo-satyryczny, prymitywny komentarzyk Odpowiedz Link Zgłoś
grzec-hocz Re: Rączka naszego burmistrza 16.08.10, 16:58 pencroff napisał: > Prymitywny artykulik pseudo-satyryczny, prymitywny komentarzyk Artykulik, komentarzyk, obiecaneczki, macaneczki, wyzywaneczki. Dobrze, że chociaż pencroffik delikatniutko komentuje. Odpowiedz Link Zgłoś
wolo_p Re: Rączka naszego burmistrza 16.08.10, 18:34 Mniej delikatniutko - szmira, prymityw,beznadzieja. Odpowiedz Link Zgłoś
marmit1 Re: Rączka naszego burmistrza 16.08.10, 21:55 A ja byłem wczoraj w kościele na koncercie z panem burmistrzem. Koncert fajny. Niestety spóźniłem się na pierwszy utwór. Z dwóch pozostałych bardziej podobał mi się Bach niż Karłowicz, chociaż ten drugi też może być. Chciałbym kiedyś posłuchać Chopina na jazzowo. Czy ktoś z Was może coś polecić ? Przegapiłem jeden koncert na starówce. Odpowiedz Link Zgłoś
przyjaciel_siara Re: Rączka naszego burmistrza 16.08.10, 23:25 grzec-hocz napisał: Wpadł mi w ręce numer biuletynu Twoje Łomianki wraz z tekstem o machaniu rączką do kamery. Czytaliście? Nie czytałem. Mówiłem moim domownikom, by nie zanosili periodyku do toalety. Ta kartka akurat była już zużyta :( Odpowiedz Link Zgłoś