Dodaj do ulubionych

Sztabowcy!

28.11.10, 23:58
Sztabowcy!
Kieruję me słowa m.in. do kol. Eli, kol. Piotra, kol. Bogdana oraz kol. Tadeusza dziś już, nie jako sympatyk KW, lecz jako zniesmaczony były sympatyk.
Nie tak to miało być. Ze smutkiem i nie ukrywam ogromnym wstydem stwierdzam, że wykorzystaliśmy człowieka dla naszych własnych celów. Byłem przekonany, że naszym celem jest wyniesienie naszego kandydata na stanowisko burmistrza. Teraz wiem, że chodziło jedynie o wyrwanie kilkuset głosów.

Jak można było Piotrze nie przygotować naszego kandydata do debaty?!!!
Kto mu do cholery doradził, by przyznawał się do powiązań z Sokołowskim?
Kto mu doradził, by ujawniał plany wywłaszczania?
Bogdan, czy to był twój idiotyczny pomysł, by TD zrezygnował z zadawania pytań?

Ośmieszyliśmy się, ale przede wszystkim ośmieszyliśmy samego TD! Dostaliśmy dziś zasłużonego łupnia. Z tego się już nie wygrzebiemy.

Przepraszam, że piszę o tym na forum publicznym, ale jestem naprawdę szczerze rozgoryczony zaistniałą sytuacją :( Tu na forum oświadczam, że od dnia dzisiejszego nie chcę mieć z waszym KW nic wspólnego. Nie chcę brać udziału w niszczeniu człowieka. Apeluję do moich koleżanek i kolegów z KW, by solidarnie zaprzestali wspierania Komitetu.

Rozmawiałem z TD, jest już tym wszystkim poważnie zmęczony. Nie wiem, czy nie zrezygnuje z ubiegania się o funkcję burmistrza.

Na koniec jeszcze jedno. Dziwię, się, że nie reagowaliście na gwizdy i tupanie naszych sympatyków. To pokazało jedynie bezsilność naszego elektoratu. Kompletny brak kultury. Wstyd mi za nich! Wstyd mi za Was!
Obserwuj wątek
    • krzysiom1 Re: Sztabowcy! 29.11.10, 00:02
      Może kandytat tak chciał?
      Zwrociłeś uwagę, że na ostaTnich materiałach wyborczych TD nie ma logo KW?
      • dr_sztrosmajer1 Re: Sztabowcy! 29.11.10, 00:08
        Kolejna teoria spiskowa, Ty chyba masz jakąś psychozę, mój drogi łgażu.
      • romek501 Re: Sztabowcy! 29.11.10, 00:09
        nie patrzyłem na logo, ale widziałem szefa KW dziś na debacie, jak podpowiada Dąbrowskiemu.
        Gdyby debata była przed I turą na pewno w finale byłby Grądzki i dziś to on by był faworytem
      • qaz2510 Re: Sztabowcy! 29.11.10, 00:09

krzysiom1 napisał:

> Może kandytat tak chciał?
        > Zwrociłeś uwagę, że na ostaTnich materiałach wyborczych TD nie ma logo KW?

Czyli nie zobaczymy kolejnej gazetki TŁ gdzie bedzie promowany TD?!

Krzysiom - serio daj spokoj idz spac bo bredzisz
        • krzysiom1 Re: Sztabowcy! 29.11.10, 00:12
          Uważnie obserwuję....
          • dr_sztrosmajer1 Re: Sztabowcy! 29.11.10, 00:16
            I nerwa Ci puszcza, bo nikt Cię nie słucha? Wyluzuj mój drogi łgażu.
          • qaz2510 Re: Sztabowcy! 29.11.10, 00:17
            ja juz dzisiaj zaobserwowałem total kompromitację w wykonianu bezpośrednio lub pośrednio p.Dąbrowskiego:
            tupiacych ludzi,
            spec ustawe wywłaszczeniowa
            wspolprace z Sokołowskim
            porownanie modernizacji do likwidacji
            no i oczywiście brak konkretów(tak mowili ludze z sali)

Wybór jest jasny ODDAJMY GŁOS NA BURMISTRZA PSZCZÓŁKOWSKIEGO

a na potwierdzenie tych faktow - wideo z debaty będzie zamieszczone na www.lomianki.info
            • corner111 Re: Sztabowcy! 29.11.10, 07:36
              Co to za kandydat, który jest zmęczony taka kampanią? Burmistrz P prowadzi taką działalność od lat! Bo zarządzanie gminą to praca, ciężka praca, to nie nadzorowanie składziku z kilku osobami jako załogą. To orka świątek piątek i niedziela. Jeżeli Pan Tadzio już jest zmęczony to może dać mu ciuputki urlopik i do sanatorium niech se wypocznie!
    • marmit1 Re: Sztabowcy! 29.11.10, 10:02
      Dziwię się, że ktoś nadal odpowiada poważnie na posty roberto16933. Przecież już wiadomo, że to prowokator. W sprawnie działającym forum został by ukarany. Na tym forum moderator działa słabo i nie reaguje na takie zjawiska.

• roberto19633 Re: do klona. 29.11.10, 17:44
        marmit1 napisał:

> Dziwię się, że ktoś nadal odpowiada poważnie na posty roberto16933. Przecież ju
        > ż wiadomo, że to prowokator. W sprawnie działającym forum został by ukarany. Na
        > tym forum moderator działa słabo i nie reaguje na takie zjawiska.

>> po przeczytaniu postu Esscorta. Który napisał , by kogoś zniechęcić należy go nazwać. ......... . Dlatego drogi klonie mimo że jesteś zabawny ,pokazujesz przewrotność z jaką działasz i muszę nazwać ciebie ZŁAMASEM.

i odciąć się od prowokacji, Tak samo , wczoraj na debacie niestety nikt jakoś nie widział prawej , tej niby,,lepszej strony,, Niestety nie byliście święci ,też można przykleić wam łatkę. Powiem tak- jedni warci drugich. Cnotę, to Łomiankoska PO już dawno straciła.

>
        • guzikiewicz69 Re: do klona. 29.11.10, 17:54
          Nie wiem jak tam było na debacie, kto stracił cnotę. Widzi mi się jednak, że LPR ostro naciera.
          • roberto19633 Re: do klona. 29.11.10, 18:30
            guzikiewicz69 napisał:

> Nie wiem jak tam było na debacie, kto stracił cnotę. Widzi mi się jednak, że LP
            > R ostro naciera.
            >>>>>>>>>> Guzikiewicz , jakie LPR?. Może odrazu << czarne koszule>>. Coś Ci się z podziałami w Łomiankach pomerdało. Niby ja stoję tam gdzie ZOMO?
            Guzik, zastanów się, może ja mam dość sobiepaństwa niektórych lokalnych potentatów.
            Wstrzymaj się proszę z takimi ocenami.
            • guzikiewicz69 Re: do klona. 29.11.10, 18:41
              Roberto, twój kandydat i część jego otoczenia, to są te klimaty. Linkowane tu artykuły z Niedzieli zrobiły na mnie duże wrażenie.
    • stefanprawo wybierzmy Pszczółkowskiego! 29.11.10, 17:59
      Roberto to nie wy się ośmieszyliście, ale wasz kandydat Dąbrowski to on firmuje wszelkie wasze nieudolne działania więc to Dąbrowski się ośmieszył..piękne zaplecze...jak otacza się takimi ludźmi to jak zamierza skutecznie rządzić i się nie ośmieszać jak w przegranej w Pszczółkowskim debacie...powiem tylko jedno jeszcze mamy czas wybierzmy Pszczółkowskiego!!!
      • roberto19633 Re: wybierzmy Pszczółkowskiego! 29.11.10, 18:37
        stefanprawo napisał:

> Roberto to nie wy się ośmieszyliście, ale wasz kandydat Dąbrowski to on firmuje
        > wszelkie wasze nieudolne działania więc to Dąbrowski się ośmieszył..piękne zap
        > lecze...jak otacza się takimi ludźmi to jak zamierza skutecznie rządzić i się n
        > ie ośmieszać jak w przegranej w Pszczółkowskim debacie...powiem tylko jedno jes
        > zcze mamy czas wybierzmy Pszczółkowskiego!!!
        Stefan ja się śmieszności nie obawiam. Obawiam się starości bez kanalizacji ,wodociągu , za to z orderem na piersi dla ostatnich Rolników. Bez jaj,
        powiem tak , czasu już nie wiele 4 lata na skanalizowanie nie tylko bloków Ronsona
        ale 99% Gminy. Czas PO miało ,ten czas minął bezpowrotnie, i się już nie wróci.
        Czas na przyspieszenie , czas odstawić PO - ubijaczy rodzimej piany i wziąść się do roboty ponad głupimi podziałami.
        • guzikiewicz69 Re: wybierzmy Pszczółkowskiego! 29.11.10, 18:44
          Roberto, a masz jakieś przesłanki by sądzić , że Dąbrowski skanalizuje nas szybciej ? Bo tak mówi ? Ale przecież mówił też, że kieruje sprawnym zakładem, co okazało się kichą.
          • dorota.alex Re: wybierzmy Pszczółkowskiego! 29.11.10, 18:49
            Ccsiiiii, nie wolno poruszać tej kwestii! Kierowanie sprawnym zakładem jest prywatną sprawą Dąbrowskiego. Nie wkraczaj tak brutalnie z buciorami w jego prywatne życie! Wykaż trochę taktu!
          • porucznik_borewicz_pl Re: wybierzmy Pszczółkowskiego! 29.11.10, 18:54
            Co Dąbrowski ma kanalizować, przecież wszytskim ziemie zabierze za pośrednictwem specustawy
          • roberto19633 Re: wybierzmy Pszczółkowskiego! 29.11.10, 21:47
            guzikiewicz69 napisał:

> Roberto, a masz jakieś przesłanki by sądzić , że Dąbrowski skanalizuje nas szyb
            > ciej ? Bo tak mówi ? Ale przecież mówił też, że kieruje sprawnym zakładem, co o
            > kazało się kichą.
            >>>>>>>>>>> Wybacz guzik ,a czy ty masz jakieś przesłanki by sądzić że Burmistrz skanalizuje Nas szybciej niż przed 2015. Ja takiej pewności już nie mam. Nie leży w interesie obecnych władz interesowanie się miejscami w Gminie- Sołectwami których z Centrum nie widać. 4 lata wstecz obiecywał zrównoważony rozwój. Jak widzisz mam podobne obiekcje jak ty, tylko Adresat jest inny.

A czy 6 lat temu Firma Burmistrza przynosiła zyski? Widzisz można tak się pytać bez końca.
        • esscort Re: wybierzmy Pszczółkowskiego! 29.11.10, 21:52
          roberto19633 napisał:czas odstawić PO - ubijaczy rodzimej piany i
          > wziąść się do roboty ponad głupimi podziałami.

To mi się podoba. Najpierw odstawić, a potem ponad podziałami ;)
          • roberto19633 Re: wybierzmy Pszczółkowskiego! 29.11.10, 21:58
            esscort napisał:

> roberto19633 napisał:czas odstawić PO - ubijaczy rodzimej piany i
            > > wziąść się do roboty ponad głupimi podziałami.
            >
            > To mi się podoba. Najpierw odstawić, a potem ponad podziałami ;)
            >>>>>> Ess ale, to nie miał być przepis na ciasto, gdzie trzeba pianę na parę chwil odstawić.
            Ale tak , czy siak do roboty wziąść się trzeba i niestety kosmici tego nie zrobią.
            Humor wraca więc chyba dobrze.Pzdr

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka