roberto16933
28.11.10, 23:58
Sztabowcy!
Kieruję me słowa m.in. do kol. Eli, kol. Piotra, kol. Bogdana oraz kol. Tadeusza dziś już, nie jako sympatyk KW, lecz jako zniesmaczony były sympatyk.
Nie tak to miało być. Ze smutkiem i nie ukrywam ogromnym wstydem stwierdzam, że wykorzystaliśmy człowieka dla naszych własnych celów. Byłem przekonany, że naszym celem jest wyniesienie naszego kandydata na stanowisko burmistrza. Teraz wiem, że chodziło jedynie o wyrwanie kilkuset głosów.
Jak można było Piotrze nie przygotować naszego kandydata do debaty?!!!
Kto mu do cholery doradził, by przyznawał się do powiązań z Sokołowskim?
Kto mu doradził, by ujawniał plany wywłaszczania?
Bogdan, czy to był twój idiotyczny pomysł, by TD zrezygnował z zadawania pytań?
Ośmieszyliśmy się, ale przede wszystkim ośmieszyliśmy samego TD! Dostaliśmy dziś zasłużonego łupnia. Z tego się już nie wygrzebiemy.
Przepraszam, że piszę o tym na forum publicznym, ale jestem naprawdę szczerze rozgoryczony zaistniałą sytuacją :( Tu na forum oświadczam, że od dnia dzisiejszego nie chcę mieć z waszym KW nic wspólnego. Nie chcę brać udziału w niszczeniu człowieka. Apeluję do moich koleżanek i kolegów z KW, by solidarnie zaprzestali wspierania Komitetu.
Rozmawiałem z TD, jest już tym wszystkim poważnie zmęczony. Nie wiem, czy nie zrezygnuje z ubiegania się o funkcję burmistrza.
Na koniec jeszcze jedno. Dziwię, się, że nie reagowaliście na gwizdy i tupanie naszych sympatyków. To pokazało jedynie bezsilność naszego elektoratu. Kompletny brak kultury. Wstyd mi za nich! Wstyd mi za Was!