Dodaj do ulubionych

Wygra Pszczółkowski

30.11.10, 19:44
Z moich obliczeń wynika,że wygra Pszczółkowski i w tych kwestiach żadko się mylę więc Ci,którzy ślepo walczą o to żeby Dąbrowski został Burmistrzem sie rozczarują...mówię Wam wygra lepszy czyli Pszczółkowski zobaczycie...i bardzo dobrze...to gwarantuje nam stabilizacje, przewidywalność oraz dobre dla gminy duże zaplecze polityczne...
Obserwuj wątek
    • roberto19633 Re: Wygra Pszczółkowski 30.11.10, 19:52
      stefanprawo napisał:

> Z moich obliczeń wynika,że wygra Pszczółkowski i w tych kwestiach żadko się myl
      > ę więc Ci,którzy ślepo walczą o to żeby Dąbrowski został Burmistrzem sie rozcza
      > rują...mówię Wam wygra lepszy czyli Pszczółkowski zobaczycie...i bardzo dobrze.
      > ..to gwarantuje nam stabilizacje, przewidywalność oraz dobre dla gminy duże zap
      > lecze polityczne...

Stefan , z szacunku dla samego Siebie, daj sobie na wstrzymanie z tą polityką. I tak ma nas tam gdzie słońce nie dochodzi , większość małych firm zaczyna myśleć o translokacji do gminy Czosnów.
      • esscort Re: Wygra Pszczółkowski 30.11.10, 19:54
        roberto19633 napisał: większość
        > małych firm zaczyna myśleć o translokacji do gminy Czosnów.

Ale po co? Tam niższe podatki?
        • kmsanczia Re: Wygra Pszczółkowski 30.11.10, 19:57
          Tam Witaszek. ;)
          • zorro500 Re: Wygra Pszczółkowski 30.11.10, 21:28
            Do samoobrony ich ciągnie? Moze lepiej niech Łomiankom dadzą od razu spokój, łomiankowicze tradycyjnie stoją po stronie liberałów a nie populistów.
          • k.jurek Re: Wygra Pszczółkowski 01.12.10, 13:16
            Oczywiście, że tak! Ja bym sam tam postawił sobie jakiś nieduży pub (stary autobus na pustakach) ;))
            • corner111 Re: Wygra Pszczółkowski 02.12.10, 16:26
              I balonik, koniecznie nadmuchany przez propagandę!
      • lomek2 Re: Wygra Pszczółkowski 01.12.10, 11:03
        To tak jak na złość mamie zsikać się w majtki :)
        Podatki płacone do gminy wracają w postaci lokalnych inwestycji.
        Każda firma dowolnego rodzaju zarejestrowana w Łomiankach to wymierny zysk dla gminy. Każda firma handlowa działająca w Łomiankach a zarejestrowana gdzie indziej, to drenowanie gminy z pieniędzy. Pomijam miejsca pracy (o ile firma tworzy miejsca pracy).
    • stefanprawo Re: Wygra Pszczółkowski 01.12.10, 10:49
      Jeżeli wybierzemy Pszczółkowskiego to wybierzemy stabilizację i przewidywalność jego działań...NA podstawie debaty,która się odbyła można stwierdzić,że pomimo swoich licznych wad Pszczółkowski jest po prostu lepiej przygotowany do pełnienia takiej funkcji...więc proszę idźcie na wybory nie zostawajcie w domu - liczy się każdy głos!!!Wybierzmy Pszczółkowskiego!!!
      • misf Re: Wygra Pszczółkowski 01.12.10, 12:30
        Nie widze innej mozliwosci niz wygrana Pszczolkowskiego. Nie wyobrazam sobie burmistrzem TD - prywatnie to moze i jest sympatyczny gosc, ale nie jako kandydat, ktory nie ma wlasnego zdania (i wiedzy!) i sterowany jest przez grupe ludzi-drobkiewiczow, ktorzy przy jego wygranej sami sterowaliby nasza gmina, oczywiscie zalatwiajac swoje interesy. Gardze nimi i ich plugawa klamliwa gazetka (juz nie moge sie doczekac, co tez wrzuca nam do skrzynek w okolicach czwartku, na pewno nie bedzie to merytoryczne, spodziewam sie raczej klamliwego ataku na Pszczolkowskiego). Grupa klakierow - pokazali na co ich stac w czasie debaty.
        Jestem z pokolenia tych mlodszych, ktorzy doceniaja realne dzialania, a nie ataki i obiecanki - jadac przez Łomianki widze, jak wiele zmienilo sie przez ostatnie 4 lata. Nie chce TD, ktory swoja "specustawa" zniweczy prace, ktora byla wykonana i wciaz ma szanse byc skonczona. NIE DLA ZATRZYMANIA ROZWOJU ŁOMIANEK NA 4 LATA PRZEZ TD! Grupa sterujaca Panem Dabrowskim juz rozdzielila stanowiska, choc wybory jeszcze sie nie skonczyly! Nie pozwolmy na to. Wyjdzmy z domu w niedziele i zaglosujmy na Pszczolkowskiego.
        • stefanprawo Re: Wygra lepszy Pszczółkowski 01.12.10, 12:37
          Ludzie głosujcie na Pszczółkowskiego!!! to jedyny wystawiony kandydat zapewniający stabilizację i przewidywalność... rzeczywiście warto wiedzieć kto tak naprawdę stoi za Dąbrowskim...
          Miast nie może należeć tylko do kilku czy kilkunastu dorobkiewiczów...poprzyjmy Pszczółkowskiego nie marnujmy szansy zagłosujmy nie zostawajmy w domu liczy się każdy głos!!!PSZCZÓŁKOWSKI!!!
          • roberto16933 Re: Wygra lepszy Pszczółkowski 01.12.10, 14:32
            I pewnie masz rację...
    • stefanprawo Re: Wygra Pszczółkowski 01.12.10, 14:32
      wygra Pszczółkowski!!!
      • corner111 Re: Wygra Pszczółkowski 01.12.10, 14:53
        Cyba że niektórzy wolą człowieka rodzaju Tymińskiego!
        • zorro500 Re: Wygra Pszczółkowski 01.12.10, 21:15
          Wybacz tym którzy głosowali w I turze na Dąbrowkiego, myślę, że wielu się nawroci, ja kilka osób przekonałem.
          • roberto16933 Re: Wygra Pszczółkowski 02.12.10, 12:05
            zorro500 napisał:

> Wybacz tym którzy głosowali w I turze na Dąbrowkiego, myślę, że wielu się nawro
            > ci, ja kilka osób przekonałem.

Mnie nie musiałeś przekonywać ;)
            • stefanprawo Re: Wygra Pszczółkowski 02.12.10, 13:53
              oddam swój głos na lepszego czyli Pszczółkowskiego
    • stefanprawo Re: Wygra Pszczółkowski 02.12.10, 14:39
      Wygra Pszczółkowski
      • 0.eroticon Re: Wygra Pszczółkowski 03.12.10, 23:38
        Wygra ,bo Platforma ZAWSZE wygrywa w Łomiankach !!!!

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka