Dodaj do ulubionych

Apel do Asińskiego

15.12.10, 20:05
Panie rzeczniku - jak długo jeszcze będzie "wisiał" na stronie Urzędu lomianki.pl tekst podziękowania byłego burmistrza zamiast tekstu urzędującego burmistrza ? Panie "rzeczniku" zrób Pan coś żeby się nowy burmistrz nie zdenerwował.............. .
Obserwuj wątek
    • roberto19633 Re: Apel do Asińskiego 15.12.10, 20:08
      memo2009 napisał:

> Panie rzeczniku - jak długo jeszcze będzie "wisiał" na stronie Urzędu lomian
      > ki.pl tekst podziękowania byłego burmistrza zamiast tekstu urzędującego b
      > urmistrza ? Panie "rzeczniku" zrób Pan coś żeby się nowy burmistrz nie zde
      > nerwował.............. .

Daj mu na razie spokój , pewnie jest na jakiej kuracji medycznej i leczy stargany głos i nerwy. A może boi się w U.M - Urzędnikom na oczy pokazać.Lub co gorzej Panu Pszczółkowskiemu-za ten PR który mu ostatnio w Łomiankach robił.
      • esscort Re: Apel do Asińskiego 15.12.10, 20:10
        albo nowy burmistrz nie dał tekstu i nie upoważnił nikogo do napisania za niego
      • qaz2510 Re: Apel do Asińskiego 15.12.10, 20:12
        przeciez urzad juz jest przejety, wiec juz chyba sami rzadzą...

obstawiam,że nowy layout strony gminnej będzie w odcieniach zielonego:P

• roberto19633 Re: Apel do Asińskiego 15.12.10, 20:25
          qaz2510 napisał:

> przeciez urzad juz jest przejety, wiec juz chyba sami rzadzą...
          >
          > obstawiam,że nowy layout strony gminnej będzie w odcieniach zielonego:P

U.M jest w trakcie przekazywania i to potrwa, więc qaz, luzik Święta przed nami wreszcie będzie można pospać , mając śnieg głęboko w ...................poważaniu.
          >
          >
          >
          • qaz2510 Re: Apel do Asińskiego 15.12.10, 20:29
            oj Rob to nie jest takie proste - mam straszny zapieprz w pracy - 12 dni zaległego urlopu, i brak perspektywy na chwilę wolnego - jak tak dalej pojdzie to wyjade na miesiąc do Perth pozwiedzać kontynent i chwilę odpocząć w marcu.

Co do śniegu - mam dosyć - połamałem już 3 łopaty, a taka z płyty wyszczerbiła się jak szczęka 90 latka:P
            Potrzebuję słońca i sexu w nadmiarze:P

• roberto19633 Re: Apel do Asińskiego 16.12.10, 17:27
              qaz2510 napisał:

> oj Rob to nie jest takie proste - mam straszny zapieprz w pracy - 12 dni zaległ
              > ego urlopu, i brak perspektywy na chwilę wolnego - jak tak dalej pojdzie to wyj
              > ade na miesiąc do Perth pozwiedzać kontynent i chwilę odpocząć w marcu.
              >
              > Co do śniegu - mam dosyć - połamałem już 3 łopaty, a taka z płyty wyszczerbiła

>>Qaz , o czym ty do mnie piszesz. Co to jest urlop, tymbardziej zaległy. Chyba jednak sól drogowa będzie najlepsza- oddaj sprawy w ręce chemii.
              >
              To o seksie ocenzuruję, bo to gorsze od urlopu.
              >
              >
              • qaz2510 Re: Apel do Asińskiego 16.12.10, 17:41
                roberto19633 napisał:

> qaz2510 napisał:
                >
                > > oj Rob to nie jest takie proste - mam straszny zapieprz w pracy - 12 dni
                > zaległ
                > > ego urlopu, i brak perspektywy na chwilę wolnego - jak tak dalej pojdzie
                > to wyj
                > > ade na miesiąc do Perth pozwiedzać kontynent i chwilę odpocząć w marcu.
                > >
                > > Co do śniegu - mam dosyć - połamałem już 3 łopaty, a taka z płyty wyszcze
                > rbiła
                >
                > >>Qaz , o czym ty do mnie piszesz. Co to jest urlop, tymbardz
                > iej zaległy. Chyba jednak sól drogowa będzie najlepsza- oddaj sprawy w
                > ręce chemii.
                > >
                > To o seksie ocenzuruję, bo to gorsze od urlopu.
                > >
                > >
                Oj Rob - sam mowiles, że sol niszczy kostke, wiec musze machac -jak widzisz cenię rady nawet oponentów politycznych:P
                Dziś zarezerwowałem bilet do Australii - miesiąc laby w ciepełku:P (i 20 dni z urlopu pękło)
                :)

• kiix Re: Apel do Piotra o nicku robert 15.12.10, 21:21
            roberto19633 napisał:

> U.M jest w trakcie przekazywania i to potrwa,
            > mając śnieg głęboko w ...................poważaniu.
            >
            Na przekazywanie był czas między ogłoszeniem wyników wyborów a zaprzysiężeniem burmistrza. Tak, że przestań wciskać ciemnotę Piotrze.
            • roberto19633 Re: Apel do Piotra o nicku robert 16.12.10, 17:33
              kiix napisał:

> roberto19633 napisał:
              >
              > > U.M jest w trakcie przekazywania i to potrwa,
              > > mając śnieg głęboko w ...................poważaniu.

W mordę już pisałem - jak chcesz pieszczotliwie to zwracaj się do mnie Henryczku,jak oficjalnie to Roberto. Przecież Piotrek ma jakie studia, ja natomiast dwie klasy elementarne - to straszne porównywać dwa wirtualne byty. Poza tym Piotrek jest o wiele przystojniejszy , większość Babek z forum leci na niego. A na mnie żadna .
              • qaz2510 Re: Apel do Piotra o nicku robert 16.12.10, 17:43
                roberto19633 napisał:
                Poza tym Piotrek jest o wiele przystojniejszy , wię
                > kszość Babek z forum leci na niego. A na mnie żadna .

moim zdaniem za duzo żelu nakłada na włosy

• esscort Re: Apel do Asińskiego 15.12.10, 20:18
      zadziałało :)
      ale to chyba nie homilia TD
      • metaplos Re: Apel do Asińskiego 16.12.10, 12:26
        Ogłaszam konkurs; czy na każdej stronie lomianki.pl będzie zdjęcie Dąbrowskiego, tak jak poprzednio zdjęcie Pszczółkowskiego ?
        • dr_sztrosmajer1 Re: Apel do Asińskiego 16.12.10, 14:01
          Nie zdjęcie - ołtarzyk.
          • roberto19633 Re: Apel do Asińskiego 16.12.10, 17:36
            dr_sztrosmajer1 napisał:

> Nie zdjęcie - ołtarzyk.

W przeciwieństwie do pinapu Wiesława który u wielu stoi do dziś na biurkach , lub jest wklejony w łazienkowe lustro.
            • tuptuptup11 Re: Apel do Asińskiego 16.12.10, 17:41
              ołtarzyk to od dziś w urzędzie, w samym wejściu...
              widziałem, super
              • papirus22 Re: Apel do Asińskiego 16.12.10, 19:31
                tuptuptup11 napisał:
                " ołtarzyk to od dziś w urzędzie, w samym wejściu...widziałem, super"

Nie ołtarzyk, tylko Światełko Betlejemskie, które przynieśli dziś harcerze ZHP:)
                • romek501 Re: Apel do Asińskiego 16.12.10, 19:33
                  Tylko żeby się nie skończyło harcerskim krzyżem
                  • kmsanczia Re: Apel do Asińskiego 16.12.10, 19:47
                    romek501 napisał:
                    > Tylko żeby się nie skończyło harcerskim krzyżem

Oj tak, harcerze to potrafią namieszać. ;)

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka