Dodaj do ulubionych

referendum

03.02.11, 23:09
Moje Drogie Owieczki.
W dobie drążącego nasz biedny kraj liberalno-masońskiego nowotworu, wzywam Was moi Mili do poparcia mojej nowej idei, zbliżającej nas wszystkich do wniebowstąpienia. Kiedy już ta myśl dotknęła mnie lekko dzisiejszego poranka, poczułem się jak muśnięty pierwszym wiosennym promykiem słońca, jak motyl ledwo przepoczwarzony z gąsiennicy, jak chilijski górnik po wyjściu z mroku.
Dlatego w sercu moim gości wielka radość i dzielę się nią z Wami na tym forum.
Dnia 30 kwietnia bierzącego roku, ogłaszam referendum o odłączenie Łomianek od terytorium Polski i przyłączenie ich do Państwa Watykańskiego. (Urny będą dostępne we wszystkich lokalach wyborczych od godz. 6.00 do 24.00. Poszukujemy też żarliwych katolików - warunek konieczny do komisji wyborczych).
Jakież to będzie miłe memu sercu, kiedy jadąc za Wasze pieniądze, ze złotą księgą, na uroczystość beatyfikacji Ojca Świętego Jana Pawła II, będę mógł pokłonić się Benedyktowi XVI, jako prawowitemu władcy naszego miasta. Dlatego bardzo na Was liczę i wiem, że się nie zawiodę, mamy przecież taką wspaniałą katolicką wspólnotę, administracyjnie tylko Łomiankami nazywaną. Pozostaję w nadzieii, że od dnia 1 maja Watykanki będą emisariuszem KK w walce z ogólnopolską herezją,
zostańcie w pokoju,
wasz burmiszcz
Obserwuj wątek
    • wardecka78 Re: referendum 03.02.11, 23:21
      alleluja!
    • wardecka78 Pokój z Nami... 03.02.11, 23:24
      ...a przedpokój z Wami!

i
      • lomlive Re: Pokój z Nami... 03.02.11, 23:36
        ja biore łóżko. spaać!

Amen!.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się