loxroczn 04.03.11, 11:40 Ile jest prawdy w tym że niektórzy urzędnicy w godzinach pracy, wpisują obraźliwe notki o urzędującym Burmistrzu. Jeden prcujący w ICDS-ie został ostatnio zwolniony dyscyplinarnie. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
behemot.1 Re: urzędnicy na RORUM 04.03.11, 11:46 Jedni wpisują obraźliwe, inni wpisują pochlebne notki. Pewnie ich tyle samo jest :-) Poza tym, może piszą w trakcie przerwy? Czy jeśli wyrażaliby niepochlebne opinie poza godzinami pracy to już byłoby ok? A co z tymi popierającymi - ci mogą w godzinach pracy pisać? Prawda jest taka, że T.D. ze względu na swoje zachowanie zdążył narobić sobie wielu wrogów, od kierowców przez ateistów, a nie wykazuje przy tym ani grama profesjonalizmu. Ta sprawa z księgą w urzędzie to rzeczywiście gruba przesada. Nie znam gościa, nie wiem, jak pracuje, może coś osiągnie; ale przekaz, który do mnie dociera, jest taki, że mamy niekompetentnego fanatycznego katolika, który nie toleruje krytyki wobec swojej osoby, blokując choćby wątek na facebooku, a posuwając się jednocześnie do oskarżeń w TŁ. Poza tym, wydaje się być niesamodzielny i sterowany, a to już niedopuszczalne. Tyle w temacie. Odpowiedz Link Zgłoś
neptun666 Re: urzędnicy na RORUM 04.03.11, 12:01 behemot.1 napisał: Nie znam gościa, nie wiem, jak pracuje, może coś osiągnie; ale przekaz, który do mnie dociera, jest taki, że mamy niekompetentnego fanatycznego katolika, który nie toleruje krytyki wobec swojej osoby, blokując choćby wątek na facebooku, a posuwając się jednocześnie do oskarżeń w TŁ. Poza tym, wydaje się być niesamodzielny i sterowany, a to już niedopuszczalne. Tyle w temacie. Ja natomiast znam gościa doskonale i czarno to widzę jak jeszcze słyszę że powoła sobie doradców do rządzenia to ręce i nie tylko opadają. Facet przychodzi do pracy zamyka się w pokoju z Panem adwokatem i 3 - ma zastępcami spytacie dlaczego trzema bo 3 nieformalnym zastępcą jest redaktor Tadejro Krystecki radzą o czym? diabli wiedzą. ( Pewnie ustalają wyjazd do Watykanu) Dociera pomału do ludzi z Dąbrowy którzy na niego głosowali że pora brać się do przygotowania referendum bo po 4 latach to nie będzie co zbierać. Odpowiedz Link Zgłoś
drabbu Re: urzędnicy na RORUM 04.03.11, 12:37 neptun666 napisał: > Facet przychodzi do pracy zamyka się w pokoju z Panem adwokatem i 3 - ma zastępcami Szanowny Neptunie. Chyba nie doceniasz naszego "składu burmistrzowskiego", przynajmniej jeśli idzie o zastępców. W ostatnim numerze "Twoich Łomianek" (od razu widać, że nie czytasz), ukazała się pełna natchnienia i wielce wzruszająca epistoła p. Mariana Perlika, podkreślająca ich trud, odpowiedzialność, zaangażowanie i ciężką pracę, trwającą często (cytuję) "aż do późnej nocy". O! Czy to nie mówi samo za siebie? P. M. Perlik dziwnie tylko zapomniał wspomnieć o całkiem, całkiem godziwej kasie, jaką płacimy zastępcom. Zapomniał też zupełnie wspomnieć, że i poprzednim burmistrzom pracy nie brakowało. O czym radzą? Mam nadzieję, że wreszcie uradzą dziurom na Warszawskiej. Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
neptun.666 Re: urzędnicy na RORUM 04.03.11, 16:37 neptun666 napisał: > behemot.1 napisał: > > Nie znam gościa, nie wiem, jak pracuje, może coś osiągnie; ale przekaz, który d > o mnie dociera, jest taki, że mamy niekompetentnego fanatycznego katolika, któr > y nie toleruje krytyki wobec swojej osoby, blokując choćby wątek na facebooku, > a posuwając się jednocześnie do oskarżeń w TŁ. Poza tym, wydaje się być niesamo > dzielny i sterowany, a to już niedopuszczalne. Tyle w temacie. > > Ja natomiast znam gościa doskonale i czarno to widzę jak jeszcze słyszę że powo > ła sobie doradców do rządzenia to ręce i nie tylko opadają. > Facet przychodzi do pracy zamyka się w pokoju z Panem adwokatem i 3 - ma zastęp > cami spytacie dlaczego trzema bo 3 nieformalnym zastępcą jest redaktor Tadejro > Krystecki radzą > o czym? diabli wiedzą. ( Pewnie ustalają wyjazd do Watykanu) > Dociera pomału do ludzi z Dąbrowy którzy na niego głosowali że pora brać się do > przygotowania referendum bo po 4 latach to nie będzie co zbierać. > Skąd ty możesz znać T.D? Znasz jedynie Wieśka , byłeś jego uchem. Odpowiedz Link Zgłoś
neptun666 Re: urzędnicy na RORUM 04.03.11, 17:03 klon napisał: > Skąd ty możesz znać T.D? I tu byś się zdziwił.Ba nawet więcej znam T.D niż jak to piszesz Wieśka. Odpowiedz Link Zgłoś
mikadooo Re: urzędnicy na RORUM 04.03.11, 12:03 No i do tego dochodzi inwigilowanie ludzi. Przekaz jest jasny "kto się ośmieli krytykować władze bedzie zniszczony". Smutne kogo my wybraliśmy. Odpowiedz Link Zgłoś
neptun666 Re: urzędnicy na RORUM 04.03.11, 14:11 mikadooo napisał: No i do tego dochodzi inwigilowanie ludzi. Przekaz jest jasny "kto się ośmieli > krytykować władze bedzie zniszczony". Smutne kogo my wybraliśmy. O przepraszam ja Ich nie wybierałem i z roboty też mnie nie wywalą, całe życie pracuję na swoim ale krew mnie zalewa jak można na kłamstwach wjechać na stołek burmistrza. Zastępców też nie wybierałem,adwokata również,redaktora tadeiro tym bardziej. Pracują za moje podatki więc niech się do cholery biorą się za robotę bo za modlenie to my im nie płacimy. Co do inwigilacji to niech uważają bo kij ma dwa końce. Odpowiedz Link Zgłoś
tri4tri Re: urzędnicy na RORUM 04.03.11, 17:23 nie trudno zrozumieć po co na kłamstwach dotarł na stołek burmistrza ,dla pieniędzy !!! ale nie moge zrozumieć po ci nik podobny do innego użytkownika czyz byś był aż tak ograniczony ? Odpowiedz Link Zgłoś
neptun666 Re: urzędnicy na RORUM 04.03.11, 17:45 > ale nie moge zrozumieć po ci nik podobny do innego użytkownika czyz byś był aż > tak ograniczony ? tri od samego początku piszę pod tym nikiem, to neptun.666 jest klonem więc czytaj dokładnie i nie obrażaj ludzi. Odpowiedz Link Zgłoś
roberto19633 Re: urzędnicy na RORUM 04.03.11, 20:31 neptun666 napisał: > > > ale nie moge zrozumieć po ci nik podobny do innego użytkownika czyz byś b > ył aż > > tak ograniczony ? > > tri od samego początku piszę pod tym nikiem, to neptun.666 jest klonem > więc czytaj dokładnie i nie obrażaj ludzi. Co,jak co neptun może nie jest umysłową awangardą, ale jego klon to depresja kaszubska. Odpowiedz Link Zgłoś
2hestia Re: urzędnicy na RORUM 04.03.11, 20:41 roberto19633 dużo musisz się jeszcze uczyć, żeby dorównać awangardzie neptuna. Waż proszę słowa. Odpowiedz Link Zgłoś
wardecka78 Re: urzędnicy na RORUM 04.03.11, 20:47 nie chce wsadzać kija w mrowisko, ale 2Hestia ma rację. Neptun nikogo nigdy nie opluwał, więc troche cienko to wypada jak laurkę mu wystawia osoba postrzegana jako pieniacz i mąciciel. Odpowiedz Link Zgłoś
roberto19633 Re: urzędnicy na RORUM 04.03.11, 20:59 wardecka78 napisała: > nie chce wsadzać kija w mrowisko, ale 2Hestia ma rację. > Neptun nikogo nigdy nie opluwał, więc troche cienko to wypada jak laurkę mu wys > tawia osoba postrzegana jako pieniacz i mąciciel. > > Lepiej być postrzeganym jako mąciciel niż jako ,,cichy gęgacz,,. Odpowiedz Link Zgłoś