Dodaj do ulubionych

KW40, PIS i Dąbrowski

26.03.11, 17:40
Konrad pamiętasz co pisałeś w 2007 roku?:

Gwoli informacji, aby nie dopuścić do zamulania tego wątku
spekulacjami związanymi z moją osobą i LPR. Oświadczam , że w
nadchodzących wyborach będę głosował na Platformę Obywatelską
. Taki
wybór jest jedyną szansą na odsunięcie od władzy politycznych
szaleńców z PiS.
Dla dobra Polski jest to jedynie słuszny wybór.
Konrad Waśniewski

Link do pełnej treści:
forum.gazeta.pl/forum/w,229,70566310,70584033,Re_miasta_gazeta_pl_warszawa_1_34862_4581543.html
Konrad jak to się ma do poparcia Dąbrowskiego, który w owym czasie startował z PiS w Płocku?

Obserwuj wątek
    • roberto19633 Re: KW40, PIS i Dąbrowski 26.03.11, 19:24
      zejdź człowieczku z KW. Masz manię prześladowczą. Lepiej być uczciwym LPR-owcem
      niż nieuczciwym politykiem innej opcji. Lub mieć problem z własną tożsamością. Jak kangury?

• real_mad_hatter Re: KW40, PIS i Dąbrowski 26.03.11, 19:31
        przestan kw nie jest w moim typie - za stary jest no i mało urodziwy

ja wiem ze lpr ,pis czy tł to twoje opcje - wszystkich łączy składanie rąk do boga i oodawanie różnych rzeczy pod jego opiekę - mi nie:)
        Czytałeś o firmie RUCH i jego byłym zarządcy od kondomów - chyba źle dobrałeś słowa polityk(były europoseł)+uczciwość

• kw40 Re: KW40, PIS i Dąbrowski 27.03.11, 15:35
      real_mad_hatter, Twoje chamstwo wykracza poza wszelkie granice. Nie jesteśmy po imieniu i jestem dla Ciebie póki co kw40. Dla mnie jesteś tchórzem, który boi się podpisać bzdury, które wygaduje swoim imieniem i nazwiskiem. Ja nie kryję się tchórzliwie w sieci.
      Jeśli chodzi i moje poglądy , to nie mają nic wspólnego z gminą Łomianki i nic Ci do tego. Jak widać nie masz argumentów na dyskusje o naszym samorządzie i szukasz zastępczych tematów.
      • real_mad_hatter Re: KW40, PIS i Dąbrowski 27.03.11, 21:42
        KW nie wzdrygaj się tak bo jeszcze zawału dostanhiesz(wiek już musi swoje robić)

głupoty?
        Przecież sam to napisałeś - ja tylko skopiowałem
        Wypierasz się tego?
        • stefanprawo Re: KW40, PIS i Dąbrowski 28.03.11, 11:46
          Generalnie PIS to nie moja bajka...pamiętacie program w TVN gdzie 5 polityków PIS-u słucha w milczeniu antysemickich stwierdzeń na kongresie południowoamerykańskiej polonii?
          TO SKANDAL,który dystansuje mnie od tej partii..LPR, młodzież wszechpolska itp również nie jest moją bajka. NA PO dużo Polaków się zawiodło,ale ważniejsze jest to niestety żeby Kaczyński i PIS nie doszedł do władzy więc ja również wybiorę PO...

Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka