Dodaj do ulubionych

Zabawy dla Maluszków

06.07.11, 16:01
Czy w Łomiankach lub okolicy działają w wakacje jakieś miejsca zabaw dla maluszków w wieku przed- lub wczesnoprzedszkolnym? Klub Maluszka lub cos takiego gdzie można pójść na kilka godzin i pobawić się w gronie innych dzieci?
Obserwuj wątek
    • dr_sztrosmajer1 Re: Zabawy dla Maluszków 06.07.11, 22:39
      Sprawdź proszę happyland przy ul. Szkolnej. Nie wiem, czy są czynni w wakacje, ale zawsze, kiedy tam bywałem, było dużo dzieci i fajna zabawa.
      • david.attenborough Re: Zabawy dla Maluszków 07.07.11, 11:56
        Dzięki za odpowiedź, pozdrawiam, DA.
      • roberto19633 Re: Zabawy dla Maluszków 07.07.11, 21:53
        dr_sztrosmajer1 napisał:

> Sprawdź proszę happyland przy ul. Szkolnej. Nie wiem, czy są czynni w wakacje,
        > ale zawsze, kiedy tam bywałem, było dużo dzieci i fajna zabawa.

Czyżbyś tam właśnie doktorku odbierał swoje wykształcenie?
        • dr_sztrosmajer1 Re: Zabawy dla Maluszków 07.07.11, 22:49
          Robuś, mam dziś bardzo zły humor, dlatego odpiszę Ci bez owijania w bawełnę. Jesteś małym, tępym przygłupem. Co do wykształcenia jestem spokojny, bo czas, jaki mi zajęło kończenie szkół, dla Ciebie jest wiecznością. Dodam tylko dla ścisłości, że nigdzie i nigdy nie kiblowałem. Po prostu uczyłem się tak długo, żeby być kimś nieosiągalnym dla takich kmiotów, jak ty!!!
    • miu4 Re: Zabawy dla Maluszków 09.07.11, 19:23
      Oprócz Happylandu na Szkolnej, jest jeszcze Rafa w ICDS (na pietrze, na przeciwko szatni). Jak dla moich dzieci Happyland fajniejszy, większy i nie śmierdzi tłuszczem po frytkach :-)
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka