m3j 16.08.11, 11:57 Którego weterynarza w Łomiankach moglibyście polecić. Wiem, że ten wątek pojawił się ponad dwa lata temu, ale może coś się zmieniło? Potrzebuję zrobić "przegląd" kota :) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
marysia-1988 Re: Weterynarz 16.08.11, 12:06 m3j napisał: > Którego weterynarza w Łomiankach moglibyście polecić. Wiem, że ten wątek pojawi > ł się ponad dwa lata temu, ale może coś się zmieniło? > Potrzebuję zrobić "przegląd" kota :) Ja polecam Panią Weterynarz Pomianowską z Dąbrowy. Pani bardzo zaangażowana w swoją pracę. Są też z nią ciekawe wywiady w gazecie Info Łomianki. Bardzo polecam. Odpowiedz Link Zgłoś
mycha70 Re: Weterynarz 23.08.11, 21:33 O dr Pomianowskiej słyszałam same dobre rzeczy, jeśli chodzi o koty. Za to mój szczur ma niezbyt miłe wspomnienia, szczególnie jak uciekał po stole z wielką igłą wbitą w tyłek. Ale za to wyleczony został i ma się bardzo dobrze. Odpowiedz Link Zgłoś
drabbu Re: Weterynarz 16.08.11, 12:11 W kotach, ale nie tylko :) bardzo dobrzy są państwo w niepozornym gabinecie przy Warszawskiej, pomiędzy apteką a sklepikiem "Joker". Polecam, moim kotom trafili do przekonania. Odpowiedz Link Zgłoś
boryska Re: Weterynarz 16.08.11, 17:20 Ja korzystam z gabinetu "Na Szczęśliwej" i jestem zadowolona, mam nadzieję, że mój pies też:) Odpowiedz Link Zgłoś
dr_sztrosmajer1 Re: Weterynarz 16.08.11, 17:46 Przegląd kota można wykonać samodzielnie w warunkach domowych :). 1. Łapiemy kota za szczękę i szeroko ją rozwieramy. 2. Wkładamy drugą rękę kotu do pyska, tak głęboko, aż złapiemy za ogon. 3. Nicujemy kota na lewą stronę. 4. Przeglądamy kota. 5. Powtarzamy punkty od 1 do 2. 6. Łapiemy kota za ogon i potrząsamy energicznie 3 razy, aż wszystko w środku i na zewnątrz wróci na właściwą pozycję na kocie. 7. Kot tak przejrzany nie wymaga przeglądów przez kolejne 2 lata świetlne. Szybciej, taniej, spróbuj sam :)) Odpowiedz Link Zgłoś
adserserwis Re: Weterynarz 22.08.11, 23:19 Mogę polecić weterynarza .To niezwykły człowiek . Uratował kota ,robiąc sztuczne oddychanie usta- pysk . Trudno w to uwierzyć ,trzeba było zobaczyć . Doskonale rozumie zwierzaki . Odpowiedz Link Zgłoś
vox.populi666 Re: Weterynarz 23.08.11, 00:23 adserserwis napisał: > Mogę polecić weterynarza .To niezwykły człowiek . Uratował kota ,robiąc sztuczn > e oddychanie usta- pysk . Trudno w to uwierzyć ,trzeba było zobaczyć . Doskonal > e rozumie zwierzaki . Znam też takiego samego w Krakowie nazywa się Stachura, lub coś podobnego. Odpowiedz Link Zgłoś