Dodaj do ulubionych

Weterynarz

16.08.11, 11:57
Którego weterynarza w Łomiankach moglibyście polecić. Wiem, że ten wątek pojawił się ponad dwa lata temu, ale może coś się zmieniło?
Potrzebuję zrobić "przegląd" kota :)
Obserwuj wątek
    • marysia-1988 Re: Weterynarz 16.08.11, 12:06
      m3j napisał:
      > Którego weterynarza w Łomiankach moglibyście polecić. Wiem, że ten wątek pojawi
      > ł się ponad dwa lata temu, ale może coś się zmieniło?
      > Potrzebuję zrobić "przegląd" kota :)

Ja polecam Panią Weterynarz Pomianowską z Dąbrowy. Pani bardzo zaangażowana w swoją pracę. Są też z nią ciekawe wywiady w gazecie Info Łomianki. Bardzo polecam.

• mycha70 Re: Weterynarz 23.08.11, 21:33
        O dr Pomianowskiej słyszałam same dobre rzeczy, jeśli chodzi o koty. Za to mój szczur ma niezbyt miłe wspomnienia, szczególnie jak uciekał po stole z wielką igłą wbitą w tyłek. Ale za to wyleczony został i ma się bardzo dobrze.
    • drabbu Re: Weterynarz 16.08.11, 12:11
      W kotach, ale nie tylko :) bardzo dobrzy są państwo w niepozornym gabinecie przy Warszawskiej, pomiędzy apteką a sklepikiem "Joker". Polecam, moim kotom trafili do przekonania.
      • boryska Re: Weterynarz 16.08.11, 17:20
        Ja korzystam z gabinetu "Na Szczęśliwej" i jestem zadowolona, mam nadzieję, że mój pies też:)
    • dr_sztrosmajer1 Re: Weterynarz 16.08.11, 17:46
      Przegląd kota można wykonać samodzielnie w warunkach domowych :).

1. Łapiemy kota za szczękę i szeroko ją rozwieramy.
      2. Wkładamy drugą rękę kotu do pyska, tak głęboko, aż złapiemy za ogon.
      3. Nicujemy kota na lewą stronę.
      4. Przeglądamy kota.
      5. Powtarzamy punkty od 1 do 2.
      6. Łapiemy kota za ogon i potrząsamy energicznie 3 razy, aż wszystko w środku i na zewnątrz wróci na właściwą pozycję na kocie.
      7. Kot tak przejrzany nie wymaga przeglądów przez kolejne 2 lata świetlne.

Szybciej, taniej, spróbuj sam :))
    • m3j Re: Weterynarz 16.08.11, 19:34
      Dzięki za (prawie) wszystkie odpowiedzi :)
      • adserserwis Re: Weterynarz 22.08.11, 23:19
        Mogę polecić weterynarza .To niezwykły człowiek . Uratował kota ,robiąc sztuczne oddychanie usta- pysk . Trudno w to uwierzyć ,trzeba było zobaczyć . Doskonale rozumie zwierzaki .
        • vox.populi666 Re: Weterynarz 23.08.11, 00:23
          adserserwis napisał:

> Mogę polecić weterynarza .To niezwykły człowiek . Uratował kota ,robiąc sztuczn
          > e oddychanie usta- pysk . Trudno w to uwierzyć ,trzeba było zobaczyć . Doskonal
          > e rozumie zwierzaki .
          Znam też takiego samego w Krakowie nazywa się Stachura, lub coś podobnego.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka