Dodaj do ulubionych

Szarża - temat zastępczy - za nami

11.09.11, 19:50
Szarża przeszła z wielkim hukiem. Było miło... :)

Nie przyniosła nam jednak ani centymetra rury. Nie spowodowała pozyskania także żadnych dodatkowych zewnętrznych środków na inwestycje w naszej gminie.

Panie wicku Cnz czas wrócić z pola bitwy do rzeczywistości!
Obserwuj wątek
    • neptun6666 Re: Szarża - temat zastępczy - za nami 11.09.11, 19:57
      przyjaciel_siara napisał:

> Szarża przeszła z wielkim hukiem. Było miło... :)
      >
      > Nie przyniosła nam jednak ani centymetra rury. Nie spowodowała pozyskania także
      > żadnych dodatkowych zewnętrznych środków na inwestycje w naszej gminie.
      >
      > Panie wicku Cnz czas wrócić z pola bitwy do rzeczywistości!

Zaraz sugerujesz że cnz jest wice? którym?
      zdaje się że to raczej nie Piotrek, gdyż z tego co zrozumiałem po lekturrze Twoich Łomianek pierwsze skrzypce gra Kłódka. Richelieu łomiankowskiej sceny. Piotrek to raczej
      młody ,, idealista,, że tak wesoło go nazwę.
      • neptun666 Re: Szarża - temat zastępczy - za nami 11.09.11, 20:36
        przyjaciel_siara napisał:

Panie wicku Cnz czas wrócić z pola bitwy do rzeczywistości!

Jeszcze trochę poczekaj, teraz ma inne sprawy na głowie adoruje delegacjom jak wyjadą
        to z kopyta weżmie się za robotę jakby jeszcze wiedział co ma robić to odniesie sukces.

Mój klon napisał że to Kłódka jest Richelieu łomiankowskiej sceny i muszę się z nim zgodzić,
        ale to jest jedyny facet w tym gronie który wie co ma robić i zawsze do wszystkiego jest przygotowany i nigdy nie robi z siebie idioty w przeciwieństwie do Piotrka.

>
        • przyjaciel_siara Re: Szarża - temat zastępczy - za nami 11.09.11, 20:49
          neptun666 napisał:

Mój klon napisał że to Kłódka jest Richelieu łomiankowskiej sceny i muszę się z nim zgodzić,
          ale to jest jedyny facet w tym gronie który wie co ma robić i zawsze do wszystkiego jest przygotowany i nigdy nie robi z siebie idioty w przeciwieństwie do Piotrka.

Neptunie, nie sposób się z tobą nie zgodzić. Również uważam tego pana za jedynego konkretnego. Totalnie nie pasuje do całej reszty. Mimo, iż obserwuję, że nieraz dystansuje się od pewnych pomysłów rządzących, podejrzewam, że skończy w niesławie, jak pozostali.

Twój Przyjaciel Siara
        • elba10 Re: Szarża - temat zastępczy - za nami 11.09.11, 20:56
          neptun666 napisał:

> Mój klon napisał że to Kłódka jest Richelieu łomiankowskiej sceny i muszę się z
          > nim zgodzić,
          > ale to jest jedyny facet w tym gronie który wie co ma robić
          >
          Neptun pogięło cię czy co.
          No pewnie że wie co, gdzie i kiedy.
          Nawet jeszcze za czasów pszczoły wspólnie z Tarnaskim sobie grile urządzali. Kapujesz.

• neptun666 Kłódka = Tarnawski 11.09.11, 21:54
            elba10 napisała:

Neptun pogięło cię czy co.

elba10, obejrzałem się wszystko mam na swoim miejscu:)
            Nie jestem zdziwiony spotkaniami na grilu wszak to przyjaciele z dawnych lat
            przyjażń:( zobowiązuje, Tarnawski zapracował sobie na stanowisko kierownicze utworzone specjalnie dla niego donoszeniem na kolegów.
            Teraz koledzy powinni mu się odpłacić i napluć mu na buty:)

• 2hestia Re: Kłódka = Tarnawski 12.09.11, 08:11
              Nie wypada nam nie docenić wice burmistrzów. Wszak sam TD na zakończenie uroczystej mszy w Kiełpinie powiedział: " z takimi burmistrzami to ja na Moskwę mogę ruszyć"
              • tfoje_lom Re: Kłódka = Tarnawski 12.09.11, 22:05
                Niech lepiej ruszy głową, jak budżet dopiąć, bo rozpieprzyć kasę umiał, ci od marszu na Moskwę też mu pomogli.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka