Dodaj do ulubionych

Burmistrz powołał zespół

04.10.11, 20:46
> Zarządzenie RAG.0050.165.2011 z dnia 30 września 2011 r. w sprawie powołania zespołu audytowego ds. przeprowadzenia audytu w podległych gminie jednostkach organizacyjnych
Zarządzenie RAG.0050.165.2011 (pdf)

Skład zespołu:
Tadeusz Brach
Beata Duch - Kosiorek
Teresa Guziak

Mam pytanie do burmistrza i proszę o odpowiedż co robi zatrudniona w urzędzie
Pani audytor???
Obserwuj wątek
    • dr_sztrosmajer1 Re: Burmistrz powołał zespół 04.10.11, 21:54
      Za coś trzeba wypłacić dodatkową kasę w postaci, np. nagrody, czy premii za udział w "zespole".
    • swojak_net strach to ich sojusznik 05.10.11, 10:41
      neptun666 napisał:

> > Zarządzenie RAG.0050.165.2011 z dnia 30 września 2011 r. w sprawie powoła
      > nia zespołu audytowego ds. przeprowadzenia audytu w podległych gminie jednostka
      > ch organizacyjnych
      > Zarządzenie RAG.0050.165.2011 (pdf)

współczuję pracownikom, od kilku miesięcy pracować pod presją dziwnych ruchów i koncepcji burmistrzów, które służą chyba tylko zastraszaniu.
    • kmsanczia Re: Burmistrz powołał zespół 05.10.11, 11:01
      neptun666 napisał:
      > Burmistrz powołał zespół

Myślałam, że gospel.
      • drabbu Re: Burmistrz powołał zespół 05.10.11, 11:24
        zespół pieśni dziadowskiej pn. "odpust zupełny"
        • neptun6666 Re: Burmistrz powołał zespół 05.10.11, 15:38
          drabbu napisał:

> zespół pieśni dziadowskiej pn. "odpust zupełny"

,,drabbu i ty?,,
          Cholercia , strasznie zrobiłeś się radykalny/w słowach/
          • elba10 Re: Burmistrz powołał zespół 05.10.11, 17:16
            neptun666 napisał:
            > Skład zespołu:
            > Tadeusz Brach
            > Beata Duch - Kosiorek
            > Teresa Guziak
            Brach to ten specjalista od uzdrowienia ICDS.
            Tam nic dobrego nie zrobi, to tu tym bardziej.
            Tak gospodarował rocznym budżetem, że we wrześniu mu już zabrakło na opłaty bieżących rachunków. Porażka, straszna jego i jego pryncypała.
            • sallamandra Re: Burmistrz powołał zespół 05.10.11, 21:56
              Oj ktoś tu ma jakiś problem?!Prawda elbo10? tak to jest jak sie miało ochotę na posadkę w ICDS... Brach to facet, który wie co robi. Owszem jest dla wielu niewygodny a dlaczego? odpowiedź jest prosta -bo zna się na robocie jak mało kto w tej gminie, dziwi mnie twoje opinnia. Czy znasz tego człowieka ,że tak się o nim wypowiadasz?.
              A jeśli chodzi o gospodarowanie budżetem to mylisz pojęcia ! Nie on ustalał ten budżet, którym gospodaruje. To tak jakby winić emerytkę , która ma 800 zł emarytury a musi opłacić prąd , gaz ,kupić czasem coś na ząb i zrobić delikatne zaopatrzenie w aptece.., że nie starcza jej do końca miesiąca/ O czym Ty elba10 mówisz? ośmieszasz sie tym co piszesz...
              A może zwyczajnie boisz się swoich błędów ?
              • esscort Re: Burmistrz powołał zespół 05.10.11, 22:16
                sallamandra napisał: A jeśli chodzi o gospodarowanie budżetem to mylisz pojęcia ! Nie on ustalał ten budżet, którym gospodaruje.

Ja nie znam p. Bracha i nie mam nic do niego. Chciałem tylko zauważyć, ze budżet budżetem, ale zawsze się mówiło, że ICDS powinien jakąś kasę sam zarabiać, wykazywac się aktywnością w pozykiwaniu dochodów. Jesli p. Brach nie ma pomysłów i czeka, co mu z budżetu dadzą, to może niech popyta nowego dyrektora kultury, p. Sokołowskiego- on zawsze twierdził, ze ICDS będzie zarabiał pieniądze i zawsze miał dużo fajnych pomysłów

Acha, nie starałem się i nie staram o żadną posadę w ICDS i nie rozumiem takiego zarzuyu pod adresem kogoś, kto wyraził swoje krytyczne zdanie. Na tej zasadzie to powinno się powiedzieć: oj ktoś tu ma problem? Prawda sallamandra? Tak jest jak człowiek chce przypunktować u przełożonego... itd
                • sallamandra Re: Burmistrz powołał zespół 05.10.11, 22:39
                  Pan Brach nie jest moim przełożonym. Jestem owszem pracownikiem urzędu , dlatego znam tego człowieka i wiem jakie są fakty, ale uwież mi ,że gdyby była taka możliwość....napewno złożybym do niego CV (tyle tylko ,że sport lubie jedynie oglądać w tv a jesli chodzi o imprezy to jedynie z kumplami przy zimnym piwku więc moja kandydatura mogłaby miec kiepskie notowania). Ale nie zrażaj się , kombinuj dalej,myślę że jego pracownicy napisaliby podobnie, a mam z nimi dobry kontakt.
                  • esscort Re: Burmistrz powołał zespół 05.10.11, 22:44
                    nie zrozumiałeś, może po tym piwku jesteś, co rozumiem. Ja nie pisałem, że jesteś pracownikiem p. Bracha tylko próbowałem ci pokazać bezsens takich wpisów. Nie mam zamiaru niczego kombinować w stosunku do ciebie. Lepiej idź do łózka, żebyś się do roboty jutro nie spóźnił ;)
                    • sallamandra Re: Burmistrz powołał zespół 05.10.11, 22:47
                      kiedy ja bym jeszcze pogadał..a tu mi spać każą.
                      • esscort Re: Burmistrz powołał zespół 05.10.11, 22:51
                        E, to gadaj, spoko :)
                        • sallamandra Re: Burmistrz powołał zespół 05.10.11, 22:58
                          Dobrze ,że mam to na piśmie,że pogadać można bo inaczej człowiek musiałby komara przyciąć. Mówisz,że po piwku a i owszem ale po jednym bo pensja krucha...Kobieta limit wyznaczyła. . ale za to zimniutkie było...
                          • esscort Re: Burmistrz powołał zespół 05.10.11, 23:02
                            To ile by była pensja przyzwoita? Serio pytam.

A kobiecie nie dawaj sobie limitu wyznaczać ;)
                            • sallamandra Re: Burmistrz powołał zespół 05.10.11, 23:08
                              Przyzwoita pensja to taka, przy której trzy zimne piwka dziennie można wypić;) albo dwa niech juz będzie ;)
                              • esscort Re: Burmistrz powołał zespół 05.10.11, 23:17
                                W knajpie? To z napiwkiem 20zł, czyli 600 miesięcznie.
                  • neptun6666 Re: icds- 05.10.11, 22:58
                    Proszę o podanie drogi pracowniku UM, czy Brach zarobił lub przyczynił się do zysku
                    ICDS. Proszę o przykłady komercyjnej działalności pana kierownika.

Coś mi się wydaje że razem z Horteksem , ze ZWIK stanowią super tandem do bicia przysłowiowej piany. Jakoś tak mi się to ostatni skojarzyło.
                    Konkretniej , nikt z nich nie potrafi podjąć kluczowej decyzji.
                    • sallamandra Re: icds- 05.10.11, 23:04
                      To nie do mnie pytanie. Nie mam wglądu do danych. Ale tak na chłopski rozum żeby coś wyjąc to najpierw trzeba włożyć ,prawda neptunie ??? to chyba wiesz najlepiej:)
                      • neptun6666 Re: icds- 05.10.11, 23:24
                        sallamandra napisał:

> To nie do mnie pytanie. Nie mam wglądu do danych. Ale tak na chłopski rozum żeb
                        > y coś wyjąc to najpierw trzeba włożyć ,prawda neptunie ??? to chyba wiesz najle
                        > piej:)

Ta ciepłe piwko ,w efekcie zimne nóżki.
                        Nie wiem, nie znam się, jestem zarobiony. Kierownik Brach się zna . Niech on udziela tobie dobrych rad.
                      • esscort Re: icds- 05.10.11, 23:38
                        sallamandra napisał: Ale tak na chłopski rozum żeby coś wyjąc to najpierw trzeba włożyć

Z tego, co wiem, to włożyliśmy i wkładamy w ICDS bardzo dużo. Na co jeszcze mielibysmy wydawać?
          • drabbu Re: Burmistrz powołał zespół 05.10.11, 19:08
            Skądże. Jestem wcieleniem łagodności. To pan burmistrz zradykalizował się ostatnio bardzo wobec radnych. Sądzę, że już w najbliższym Gazłomie należy spodziewać się całostronicowej anatemy, a jak wiadomo, kto takiemu łyżki strawy udzieli, albo ognia poda (nie mówiąc już o wspólnym łożu), ów też pod anatemę podpada. Nie wiem, czy nawet dwóch swoich radnych pan burmistrz oszczędzi. Biednie, głodno i chłodno będzie tym chudziakom na zimę.
            • neptun6666 Re: Burmistrz powołał zespół 05.10.11, 19:33
              drabbu co to jest ,ta ana..coś,tam,coś tam?.
              Czy to równoznaczne w twoim języku z ekskomuniką?

Zdaje się że światło wyłączyła/przyczyniła się do tego z całą pewnością/ koalicja mazankowo-pszczela.
              Wolała dopłacać do gó...........na /wodkan/ , niż do kultury/jakkolwiek by jej nie pisać
              ,,k,, lub,,K,,/

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka