jadzioreks 03.12.11, 16:00 Czy ktoś może polecić panią sprzątającą na terenie Łomianek? Będę wdzięczna za namiary. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
elpo Re: Pani sprzątająca 04.12.11, 12:14 jesli mieszkasz w okolicach ulicy Wiosennej , osiedle Kwiatowe lub tp(obie strony Kolejowej) to napisz na maila gazetowego do mnie. Odpowiedz Link Zgłoś
jadzioreks Re: Pani sprzątająca 05.12.11, 11:55 Mieszkam w innej części Łomianek. Jeżeli ktoś może polecić panią do sprzątania - to poproszę namiary. Dziękuję. Odpowiedz Link Zgłoś
esscort Re: Pani sprzątająca 05.12.11, 12:02 To kobiety sprzątające mają swoje rewiry poza które nie mogą wychodzić? :) Odpowiedz Link Zgłoś
kasia.buczkie Re: Pani sprzątająca 05.12.11, 12:49 Dobra, zaufana pani sprzątająca. Ja miałam w przeszłości różne doświadczenia. Teraz mam b. fajną panią, ale ona ma 6 dni w tygodniu już zajęte. Odpowiedz Link Zgłoś
jadzioreks Re: Pani sprzątająca 05.12.11, 13:13 Kasia, a możesz podać namiar na Panią? Czasem coś wypada i może znajdzie jakiś wolny dzień. Dziękuję Odpowiedz Link Zgłoś
kasia.buczkie Re: Pani sprzątająca 05.12.11, 14:24 Przepraszam ale nie mogę. Pani jest naprawdę fajna, kulturalna, rzetelna i sprawdzona. Przez te cechy jest pod stała okupacją kilku znajomych rodzin :) jest naszym wspólnym, strzeżonym "dobrem", i nie dla wszystkich wystarcza, są nawet oczekujący ;). Odpowiedz Link Zgłoś
jadzioreks Re: Pani sprzątająca 05.12.11, 13:17 No właśnie okazuje się, że mobilność jest różna i nie każdy chce dojechać we wszystkie rejony naszego dużego miasta :) Odpowiedz Link Zgłoś
esscort Re: Pani sprzątająca 05.12.11, 13:50 no jasne. No ale można dogadać sie na jakieś odebranie ;) Odpowiedz Link Zgłoś